Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimo pradžiamokslis

QUOTE(byne @ 2009 07 13, 14:20)
Sveikutės, aš vėl grįžau biggrin.gif .
Kaip nerti 22 eilutę, nemoku dviejų stulpelių sujungt viršuj blush2.gif
schema

Kai "normaliai" neri stulpelį su dviem užmetimais, jį išneri per tris "pertraukimus". Norint sunert du stulpelius į vieną -- pirmojo stulpelio išneri du "pertraukimus", (likusį palieki ant vąšelio nepabaigtą), tade neri antrąjį. Su antrojo trečiuoju "pertraukimu" iš karto užbaigi ir antrąjį, ir pirmąjį (t.y., siūlą iš karto trauki per visą tai, kas yra ant vąšelio).
Suprantamiau neišeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2009 07 13, 20:49)
Kai "normaliai" neri stulpelį su dviem užmetimais, jį išneri per tris "pertraukimus". Norint sunert du stulpelius  į  vieną -- pirmojo stulpelio išneri du "pertraukimus", (likusį palieki ant vąšelio nepabaigtą), tade neri antrąjį. Su antrojo trečiuoju "pertraukimu" iš karto užbaigi ir antrąjį, ir pirmąjį (t.y., siūlą iš karto trauki per visą tai, kas yra ant vąšelio).
Suprantamiau neišeina  ax.gif

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos, sakykit kaip reikia nunerti tuos gale surišimus? g.gif čia radau foto, kad gautūs kažkas panašaus ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 19 liepos 2009 - 22:57
turiu dar toki klausimeli... 4u.gif

http://radikal.ru/F/...a2b639.jpg.html

pradejau nerti tokius apskritimus suknelei,bet juos sujungt dar nemoku 4u.gif nelabai suprantu kaip tai padaryt...
as nunerus apskritimus siula nukerpu trumpai ir paslepiu,o gal reik palikt ilgesni ir is jo tuos sujungimus daryt... g.gif
bandziau jungti bet man niekas nedsigauna,o taip nesinori mest jau pradeto darbo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mildė @ 2009 04 26, 13:06)
pavasarinė skraistė mano mažai mergytei
user posted image

Mamytes, nesupykit, kad klausiu tokio paprasto dalyko... blush2.gif
Papasakokit, kaip man pradeti megzti va panasia skraiste? Niekada nemezgiau skraistes, tai nezinau nuo ko pradeti ir kaip padaryti, kad ji igytu skraistes forma - ka kur uzdeti ir nuleisti? Kaip zinoti, kiek akiu pradziai uzdeti (megzti noriu 2 metu vaikui)? o dar noreciau ir su kapisoniuku numegzti - cia tai man is vis neaisku...
Praverciau kelias temas - daug graziu pavyzdiu, bet neradau elementaraus ''pradinukisko'' paaiskinimo...
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 20, 09:57)
turiu dar toki klausimeli... 4u.gif

http://radikal.ru/F/...a2b639.jpg.html

pradejau nerti tokius apskritimus suknelei,bet juos sujungt dar nemoku 4u.gif nelabai suprantu kaip tai padaryt...
as nunerus apskritimus siula nukerpu trumpai ir paslepiu,o gal reik palikt ilgesni ir is jo tuos sujungimus daryt... g.gif
bandziau jungti bet man niekas nedsigauna,o taip nesinori mest jau pradeto darbo verysad.gif

Sujungti reikia neriant paskutinę eilę.

QUOTE(Dagilis @ 2009 07 21, 00:35)
Mamytes, nesupykit, kad klausiu tokio paprasto dalyko...  blush2.gif
Papasakokit, kaip man pradeti megzti va panasia skraiste? Niekada nemezgiau skraistes, tai nezinau nuo ko pradeti ir kaip padaryti, kad ji igytu skraistes forma - ka kur uzdeti ir nuleisti? Kaip zinoti, kiek akiu pradziai uzdeti (megzti noriu 2 metu vaikui)? o dar noreciau ir su kapisoniuku numegzti - cia tai man is vis neaisku...
Praverciau kelias temas - daug graziu pavyzdiu, bet neradau elementaraus ''pradinukisko'' paaiskinimo...
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Kiek akių dėti, priklauso nuo siūlų storio, pasirinkto rašto ir pan., tiksliai niekas nepasakys. Sumezginėti akis reikia per vidurį.
Atsakyti
aciu Panele Prym,kaip tik vakar vakare bandziau taip daryt ir viskas gavosi 4u.gif thumbup.gif
nors buvau prisinerusi tu apskritimuku gal 20,tai gerai kad ne visa simta,va tada buciau didziausioj nevilty. biggrin.gif dabar neriu ir iskart jungiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 07 21, 08:09)
Sujungti reikia neriant paskutinę eilę.
Kiek akių dėti, priklauso nuo siūlų storio, pasirinkto rašto ir pan., tiksliai niekas nepasakys. Sumezginėti akis reikia per vidurį.

Gerai, tada paklausiu kitaip smile.gif
Mazdaug tokia skraiste, kokios nuotrauka idejau, reikia pradeti megzti nuo virsaus?
Kaip suprantu - taip, paskui paleipsniu pridedant akis ir platinant.
Bet va kaip ta viduri megzti - t.y. elementariai, kad ji eitu trikampiu, ne staciakampiu? Sito nemoku. Atrodo paprasa iki nukritimo, bet neturiu jokiu mezgimo knygu, nei gyvu patareju salia, o internete irgi nerandu (turbut per daug elementarus klausimas blush2.gif ).

O gal kas turite kokia schema kaip paskui kapisona tokiai skraistei primegzti?

Aciu uz atsakyma 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2009 07 21, 18:20)
Gerai, tada paklausiu kitaip smile.gif
Mazdaug tokia skraiste, kokios nuotrauka idejau, reikia pradeti megzti nuo virsaus?
Kaip suprantu - taip, paskui paleipsniu pridedant akis ir platinant.
Bet va kaip ta viduri megzti - t.y. elementariai, kad ji eitu trikampiu, ne staciakampiu? Sito nemoku. Atrodo paprasa iki nukritimo, bet neturiu jokiu mezgimo knygu, nei gyvu patareju salia, o internete irgi nerandu (turbut per daug elementarus klausimas  blush2.gif ).

O gal kas turite kokia schema kaip paskui kapisona tokiai skraistei primegzti?

Aciu uz atsakyma  4u.gif

Reikia megzti nuo apačios ir sumezginėti per vidurį.
Atsakyti
O man gal galit paaiskinti, ka reiskia toks zenklas: pagaliukas su vienu uzmetimu, bet jis turi uodegele i kaire puse uzsirietusia?
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 08 06, 08:38)
O man gal galit paaiskinti, ka reiskia toks zenklas: pagaliukas su vienu uzmetimu, bet jis turi uodegele i kaire puse uzsirietusia?

Vąšelis kabinamas ne už kilpos, o už stulpelio.
Atsakyti
Aciu drinks_cheers.gif supratau smile.gif
Atsakyti