beje, gal kas stojat siais metais i VU magistrantura psicholgijos ir galit paaiskint visa tvarka? nes pasiklysti informacijoje gana lengva tai va, niekur nerandu, ar uz stojamaji egzamina reikia moketi? jei reikia, kiek ir kur? iki kada ir kur (fsf, ar sauletekyje) galima priduoti dokumentus? ar tiesa, kad ne veliau nei 24 val pries stojamaji egzamina?
siaip saunu butu jei pasidalintumete visa turima informacija
o dar smagiau butu, jei kas papasakotu, kokio sunkumo ir sudetingumo buna stojamieji egzaminai, ko klausineja, kiek laiko leidzia rasyti ir pan.
Aciu
Reikia pagalbos
Ketinu stoti į pedagoginę psichologiją, magistrantūrą. Yra nurodyta, jog į ją priima tuos, kurie turi psichologijos bakalaurą. Jokių stojamųjų nėra, čia KU.
BET YRA NURODYTA DAR TOKIA PASTABA:
"Asmenims, turintiems ne pasirinktos magistrantūros krypties bakalauro laipsnį, sudaromas individualus papildomų studijų planas".
Aš turiu edukologijos bakalaurą, vadinasi į šią studijų programą, pagal pateiktą pastabą aš galiu stoti, tik man bus kažkokios papildomos paskaitos organizuojamos ir reiks dar kažkokius egzus papildomai išsilaikyti. Ar teisingai suprantu??? g.gif g.gif
Kas suprantat - atsakykit ar taip aš supratau ar ne
Ketinu stoti į pedagoginę psichologiją, magistrantūrą. Yra nurodyta, jog į ją priima tuos, kurie turi psichologijos bakalaurą. Jokių stojamųjų nėra, čia KU.
BET YRA NURODYTA DAR TOKIA PASTABA:
"Asmenims, turintiems ne pasirinktos magistrantūros krypties bakalauro laipsnį, sudaromas individualus papildomų studijų planas".
Aš turiu edukologijos bakalaurą, vadinasi į šią studijų programą, pagal pateiktą pastabą aš galiu stoti, tik man bus kažkokios papildomos paskaitos organizuojamos ir reiks dar kažkokius egzus papildomai išsilaikyti. Ar teisingai suprantu??? g.gif g.gif
Kas suprantat - atsakykit ar taip aš supratau ar ne
Sveikos,
Gal yra šiais metais įstojusių į VU neakivaizdines turintiems aukštąjį išsilavinimą psichologijos studijas?
Gal yra šiais metais įstojusių į VU neakivaizdines turintiems aukštąjį išsilavinimą psichologijos studijas?
Beje kaip ten baigias tiems, kurie ateina studijuoti nelabai susigaudydami aukstosios matematikos?
Kiek maciau yra net egzaminas, ar labai sunku ji islaikyti?
Pasidalinkit patirtimi
Kiek maciau yra net egzaminas, ar labai sunku ji islaikyti?
Pasidalinkit patirtimi
Kaip galia, nejau neikas neatsilieps
Man greit sueis 15, bet jau žinau, kad stosiu į psichologiją. Landžiojau po visokiausius internetinius portalus, forumus.. Sužinojau, kad matematiką reiks laikyti.. Taigi teks stipriai susimt. Būtų labai apmaudu, jeigu vien dėl šito mokso nepavyktų.
sveikos
as tokiuklausimeliu
ar galiu stoti i magsitra VU psichologija ir kriminologija ? bet as jau turiu magistra verslo teises
tai domintu si specelybe
gal kas galite placiau apie ja dekui
as tokiuklausimeliu
ar galiu stoti i magsitra VU psichologija ir kriminologija ? bet as jau turiu magistra verslo teises
tai domintu si specelybe
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 04, 10:36)
sveikos
as tokiuklausimeliu
tai domintu si specelybe
as tokiuklausimeliu
tai domintu si specelybe
nesvarbu, kokius magistrus tu esi kitus baigusi, svarbu, kad būtų psichologijos bakalauras.
Apie specialybę ką galima pasakyti
kuruoja ją labai Valickas, jei žinot tokį. Ir mus bandė visus sumasinti, kokios čia ateities perspektyvos ir kaip čia viskas gražu. Deja, iš ten studijuojančių gerų atsiliepimų bent jau man neteko girdėti. Gal dėl to, kad tik pirmi metai, kai šita programa ir ten toks chaosas
Jei įdomu, ką reiks mokytis, žiūrėkit programas:
http://www.fsf.vu.lt..._...&Itemid=136
Aš pati šiais metais stosiu į magistrą, bet šitą kryptį atmečiau iškart, tai daugiau ir nesidomėjau
sveikos, na vakar apsigyniau bakalauro baigiamaji.. ziuriu i magistraturos studijos bet nezinau ka rinktis... Is pradziu ziurejau organizacine, VDU 11000 per ziauru, VU organizacines nera neakivaizdiniu - is klaipedos neprivazinesi, M Riomerio... verslo psichologija - bet kazkaip apie riomeri labai daug nekokiu atsiliepimu kaip istaiga - vel kabliukas
namuose yra tik pedagogine psichologija - ka as su ja veiksiu, bet kaina maziausia
ar galetu kas pakomentuoti mano pastebejimus, ar jie teisingi?
namuose yra tik pedagogine psichologija - ka as su ja veiksiu, bet kaina maziausia
ar galetu kas pakomentuoti mano pastebejimus, ar jie teisingi?
Labux,jei turiu aukstaji ergoterapeutes issilavinima baklauro,ar galeciau stoti i magistra psicologijos?Gal kas susidure?