QUOTE(kristinap @ 2007 07 05, 22:27)
O Italijoje nenorėjai mokytis
?
Man turėjo būti 609, bet teko leistis į 5ktą aukštą, 513kab.
Privargino tas kunigėlis tą mergaitę
, kuri tvarkė mūsų dokumentus... jam buvo paaiškinta, kad visi, kurie neatliko tarnybos kariuomenėj, turi turėti spec. raštą, o jis ten išsisukinėti visaip bandė
galiausiai parašė prašymą, kad
fakultetas nuspręstų jog jis tikrai negali tarnauti
kunigai nuo kariuomenės - atleisti.
o kuo kolektyvas įvairesnis - tuo įdomiau
Norint italijoj studijuoti bakalaura, reikia gerai italu moket (as tik truputi moku
) ir siaip kitais metais planuoju i LT visam laikui gristi, tai VU man labiau tinka
o beto as dabar dar ten magistra baigineju (anglu kalba) ir daugiau su italijos univerais nieko bendro tureti nebenoriu
o kunigo problemos tai man nelabai aiskios
kaip ten tas fakultetas nuspes kad jis negali tarnauti...
QUOTE(smile_at @ 2007 07 06, 10:37)
Oho pas jus kokiais aukštais balais įstojo
, mes kai stojom, tai dalis su 7 įstojo, o dalis jau ne... tuomet žiūrėjo pagal eilės numerį: priimė 47, tai 48 saraše jau neįstojo nors ir turėjo tą patį balą... (nepamenu jau, kiek ten tiksliai priimė). O tam sąraše tai turintys vienodą balą surašomi pagal kažkokį numerį, kurį priduodant dokumentus burtų kelių suteikia universitetas...
tai gal maziau stojanciuju buvo, nes pas mus kiek as supratau (nors ivairiausiu variantu girdejau), tai 2 zmones i 1 vieta...
siaip man labai idomu kokie kriterijai pokalbyje buvo, nes kiek maciau atejusiu zmoniu, tai visi man rimti ir motyvuoti ir lyg pasiryze studijuoti atrode, niekaip negalejau patiketi, kad puses ju nepriims