Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

Labukas natūralistėms biggrin.gif , vakar Droge nusipirkau Alterra kosmetikos labai žemiškos kainomis (veidui kremas ~17 Lt, želė paakiams ~10 Lt). Nežinau kurią vietą ši kosmetika užima reitinguose, bet ant pakuočių buvo okotesto ir natur kosmetikos žymekliai.

Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 09 15, 17:43)
Nupirkau vaikui šapūną Neutral lygtais (nesu tikra) su ančiuku mėlynu. Gulbės ženklu ir dar dviem kitais  smile.gif i vistiek randu SLS. Tai kaip čia gaunas  g.gif

Va ir as tokiu 'bajeriu' nesuprantu. Tai ko tada verti tie eko zenklai? Iseina - nieko.
Arba ant Hipp kosmetikos vaikams Okoteste ivertinimas 'sehr gut' nors sudetyje yra parabenu.
Atsakyti
O vaikiški Sebamed prausikliai ir šampūnai gerietiški? g.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat http://www.norwex.lv...t...=3&subcat=2 idomu , kokie atsiliepimai. Jis sunkus gal neisdauzyz bugno g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sema: 17 rugsėjo 2008 - 14:20
QUOTE(ingalp @ 2008 09 17, 09:29)
o kas tas SLS?  unsure.gif  g.gif

nugi apšvieskit mane kas nors biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 09 17, 18:07)
nugi apšvieskit mane kas nors  biggrin.gif  ax.gif

http://www.supermama...howtopic=350530
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sema @ 2008 09 17, 16:18)
Gal kas naudojat  http://www.norwex.lv...t...=3&subcat=2  idomu , kokie atsiliepimai. Jis sunkus  gal neisdauzyz bugno  g.gif .

Atsiprasau ne toj temoj uzdaviau klausima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 09 17, 08:57)
Aš niekur ir nerašiau, kad jis nekenksmingas ir yra visiškas gėris  mirksiukas.gif Tiesiog buvo klausimas, kaip SLS turinti priemonė gavo ekologiškos prekės sertifikatą - nes ji be parabenų ir kvapiųjų medžiagų. Man medžiaga, kuri kaupiasi organizme ir randama navikuose ar sukelianti hormoninius pakitimus atrodo žymiai nedraugiškesnė negu medžiaga, galinti sukelti odos bėrimą ar alergiją. Ir jei gyvenčiau kokiam kaime ir neturėčiau priėjimo prie interneto kad atsisiųsti natūralios sertifikuotos kosmetikos tai mieliau rinkčiausi neutral negu johnson&johnson. Tiesiog iš dviejų blogybių pasirenkama mažesnė.

o tu zinai, kad SLS yra naftos produktai kaip ir visi mineraliniai aliejai. Buvo atlikti tyrimai ir nustatyta, kad zmonems, kurie ilga laika naudojo priemones su mineraliniais aliejais, issivyste sanariu ligos. Tai pagalvok, kokiu rimtesniu pasekmiu gali sukelti (apart nekalto niezulio unsure.gif ) SLS is naftos, kuris nuolat pilamas ant galvos ir kitu kuno vietu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 09 17, 12:28)
Va ir as tokiu 'bajeriu' nesuprantu. Tai ko tada verti tie eko zenklai? Iseina - nieko.
Arba ant Hipp kosmetikos vaikams Okoteste ivertinimas 'sehr gut' nors sudetyje yra parabenu.

Va va, as ranku krema kazkoki paemiau parduotuvej, nes buvo oktesto labai geras 2007 metu ivertinimas, o parabenu kiek tik nori privaryta. Tai kaip cia iseina.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 17, 22:13)
o tu zinai, kad SLS yra naftos produktai kaip ir visi mineraliniai aliejai. Buvo atlikti tyrimai ir nustatyta, kad zmonems, kurie ilga laika naudojo priemones su mineraliniais aliejais, issivyste sanariu ligos. Tai pagalvok, kokiu rimtesniu pasekmiu gali sukelti (apart nekalto niezulio  unsure.gif ) SLS is naftos, kuris nuolat pilamas ant galvos ir kitu kuno vietu  ax.gif

Žinau, kad naftos priduktas, dėl to ir pigus. Tik produktų su juo apie metus nenaudoju, nes įtariu, kad jis man seborėją sukėlė arba bent jau išprovokavo unsure.gif Tik mūsų dermatologai apie tokius dalykus nežino, vietoj to, kad rekomenduotų normalų šampūną (ne kažkada rinkoj egzistavusį neutral suaugusiems ar eucerin), jie skiria visokius tepaliukus, o kadangi ligą sukeliantis faktorius vistiek veikia, tai liga tik apgydoma. doh.gif Džiaugiuosi, kad sužinojau apie natūralią kosmetiką (iki vaiko tokiems dalykams visai neturėjau laiko), tai dabar odos būklė žymiai geresnė, nereikia net vaistų biggrin.gif
Atsakyti

Aš irgi radau parabeną dantų pastoj, "Ökotesto" įvertintoj "labai gerai". Jie turbūt kažkodėl nekreipia į juos dėmesio g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 09 17, 23:28)
Aš irgi radau parabeną dantų pastoj, "Ökotesto" įvertintoj "labai gerai". Jie turbūt kažkodėl nekreipia į juos dėmesio  g.gif  doh.gif

blink.gif
belieka tada pirkti tik tuos, kurie sertifikuoti zinomu atstovu ax.gif
Atsakyti