[quote=rutulux,2008 09 15, 20:56]
o ta gulbė tada ką ten veikia
Vat aš nieko tiksliai apie ją nežinau, bet man atrodo nėra ji toks griežtas ženklas Kažkaip kiek kartų jau teko girdėt,kad ją paženklinti nebūna natūralūs.
Nu šakis, jau baigiu nuo proto nušokt. Reiks į Vilnių atvažiuot apsipirkt, nes pas mus nėr pasirinkimo. Norėjau Weledos šampūna vaikui nyupirkt, tai net Klp Akropolio Eurovaistinėj nebuvo
o dėl gulbės reiks pasidomėt, kažkur mačiau buvo.
QUOTE(rutulux @ 2008 09 15, 21:10)
Nu šakis, jau baigiu nuo proto nušokt. Reiks į Vilnių atvažiuot apsipirkt, nes pas mus nėr pasirinkimo. Norėjau Weledos šampūna vaikui nyupirkt, tai net Klp Akropolio Eurovaistinėj nebuvo
Jūs Klaipėdoj ieškot? Klaipėdoj visas weledos prekių asortimentas yra centre, "Miesto" vaistinėje
QUOTE(dilditele @ 2008 09 10, 09:55)
Yra Kaune. Toj naujoj pardej pries Silainiu Maxima. Tik kaina 15lt berods 8 paketai
o, geros žinios, gal gali plačiau papasakoti ko dar ten yra? ir kaip iki ten nuvažiuoti nuo centro (nesigaudau šilainiuose)
QUOTE(doufyl @ 2008 09 09, 21:46)
vat tuos ir aš norėčiau išbandyti. tik kad kaune nėra jų.
Yra eurovaistinej Akropolyje. Gal ir kitos eurovaistines turi as Akropolyje nusiperku ten savaitgaliais 15 % nuolaida higienos prekems .
QUOTE(rutulux @ 2008 09 15, 18:43)
Nupirkau vaikui šapūną Neutral lygtais (nesu tikra) su ančiuku mėlynu. Gulbės ženklu ir dar dviem kitais i vistiek randu SLS. Tai kaip čia gaunas
Gulbė kaip ir ekologiškos prekės ženklas... Neutral gaminiai ją gavo, kad sudėtyje nėra parabenų. Tai didesnis blogis, negu SLS.
QUOTE(Žirklutės @ 2008 09 16, 19:52)
Gulbė kaip ir ekologiškos prekės ženklas... Neutral gaminiai ją gavo, kad sudėtyje nėra parabenų. Tai didesnis blogis, negu SLS.
Kažkur skaičiau, kad SLS laikoma praktiškai pavojingiausiu ingredientu kosmetikos priemonėse. O be to parabenai būna sudėties gale, t.y. jų būna nedaug, o SLS būna pradžioje dažniausiai, ir sudaro didelę dalį produkto.
QUOTE(limbi @ 2008 09 16, 20:06)
Kažkur skaičiau, kad SLS laikoma praktiškai pavojingiausiu ingredientu kosmetikos priemonėse. O be to parabenai būna sudėties gale, t.y. jų būna nedaug, o SLS būna pradžioje dažniausiai, ir sudaro didelę dalį produkto.
Kiek skaičiau, tai kad jis šiaip pigus ir sukelia putojimą. Tik nuo jo jautresniem žmonėm gali pradėti niežtėti oda arba išsausėti (čia kaip man būna) Pažiūrėjus į kitų šeimos narių kosmetiką, tai jis dažniausiai antru numeriu eina. Geriausia aišku su juo nenaudoti, tada oda kaip pas kūdikėlį ir nereikia jokių losjonų teptis
QUOTE(doufyl @ 2008 09 16, 16:42)
o, geros žinios, gal gali plačiau papasakoti ko dar ten yra? ir kaip iki ten nuvažiuoti nuo centro (nesigaudau šilainiuose)
Va Silwer jau geresne iseiti rado.
O nuo centro vaziuoja 37 autobusas (gal dar 23, 35), 30 marsrutke. Siaip galima vaziuot iki Silainiu poliklinikos, ten netoli paeit. Vaziuoja ir daugiau, bet bijau primeluot, nes pati vazineju masina.
Daugiau toje parduotuvej yra Urtekram, Sonnet, Weleda produkcijos, zaislu ir rubeliu vaikams, vystyklu. Kaip suprantu ten tas pats kas Rasakila Vilniuje.
Tiesa, jie labai bando reklamuotis cia, uzvede tema ir eko zaislu temoj pasisako vis. Man net juokas ima Vienas pasivadino sunelio vardu Azuolu
QUOTE(limbi @ 2008 09 16, 19:06)
QUOTE(Žirklutės @ 2008 09 16, 19:36)
Kiek skaičiau, tai kad jis šiaip pigus ir sukelia putojimą.
tai kodel tokio nepavojingo ir nekenksmingo produkto visi naturalios ir tikrai ekologiskos kosmetikos gamintojai pabreztinai nenaudoja ir itraukia ji i 10 paciu kenksmingiausiu ingridientu sarasa?
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 16, 22:19)
tai kodel tokio nepavojingo ir nekenksmingo produkto visi naturalios ir tikrai ekologiskos kosmetikos gamintojai pabreztinai nenaudoja ir itraukia ji i 10 paciu kenksmingiausiu ingridientu sarasa?
Aš niekur ir nerašiau, kad jis nekenksmingas ir yra visiškas gėris Tiesiog buvo klausimas, kaip SLS turinti priemonė gavo ekologiškos prekės sertifikatą - nes ji be parabenų ir kvapiųjų medžiagų. Man medžiaga, kuri kaupiasi organizme ir randama navikuose ar sukelianti hormoninius pakitimus atrodo žymiai nedraugiškesnė negu medžiaga, galinti sukelti odos bėrimą ar alergiją. Ir jei gyvenčiau kokiam kaime ir neturėčiau priėjimo prie interneto kad atsisiųsti natūralios sertifikuotos kosmetikos tai mieliau rinkčiausi neutral negu johnson&johnson. Tiesiog iš dviejų blogybių pasirenkama mažesnė.