Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Daivuliukas @ 2009 02 12, 16:00)
gal dar galetumet nurodyti internetine (jei cia tokia) is kurios siunciat, nes as vyrui (jis turi psoriaze) pastoviai vilniuje vienoje parduotuveleje perku naturalu nerafinuota kokosu alieju, kur 50ml kainuoja 32lt, tai nerealiai daug, kai tokio kiekio uztenka teptis vienam kartui, o reikia kasdien g.gif

O, cia mano vyrui irgi labai aktualu butu. Ar kokosu aliejus padeda nuo psoriazes?
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 02 12, 16:17)
O, cia mano vyrui irgi labai aktualu butu. Ar kokosu aliejus padeda nuo psoriazes?

tikrai padeda thumbup.gif bet reikia kantrybes ir laiko. viena karta jam buvo labai paumeje, bet isbande buvom visa chemija, hormonus kokie tik yra - pageredavo, bet turi nuolat naudot, paskui pagalvojom, kad nuo vieno pagydisi, kitur liga isivarysi doh.gif ir pradejau as naturaliu gydymo priemoniu ieskot - ir bioptrona nusipirkom, bet viena kart uzsukau i parduotuvele ciurlionio gatveje, kur parduoda eterinius aliejus, aliejus ir t.t. ten pat vietoje gamina misinius ivairiom ligom. zinau kad produkcija yra is zelandijos, indijos, madagaskaro ir kt. pasiule nerafinuoto kokosu aliejaus, bet tepti ryte ir vakare kasdien. bandem ir rezultatas akivaizdus pasirode po 1,5 - 2 savaiciu thumbup.gif , dar neblogas sviestmedziu aliejus, bet jis sunkiai isigeria. tik dalykas tas, kad labai jau daug lituku kainuoja smile.gif , nors kai pagalvoji, kad sutepdavo po tubele celestodermo kas vakara, tai nepalyginamai apsimoka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliukas @ 2009 02 12, 17:59)
tikrai padeda thumbup.gif bet reikia kantrybes ir laiko.

Aciu uz info. Gal reikes pabandyti...
Pas mus kadangi ne nuolat, tik tarpais uzeina, tai issiversdavo su vaistais ir tuo baisiu cheminiu sampunu t gel. O siaip is naturaliu dalyku dar yra Jadvygos eko zoliu misinys nuo psoriazes, nezinau ar padeda bet jei tiki tai gal kazkiek. O viena protinga gydytoja pasake kad jokie vaistai tiek naudos neduoda kiek juros vanduo, pajurio oras ir saule, t.y. patare kuo dazniau vaziuot i siltus krastus, arba bent jau i vonia juros drusku prisidet.
Atsakyti
SOS, reikia zinoviu pagalbos ax.gif turiu menesio laiko dukryte ir nzn ka jai kuneliui tepti, koki losjona ar alieju? g.gif . weledos nenoriu, nes labai jau kvapai astrus, man tinka, o leliukui nesinori. esu gavusi ekologiska meginuka losjono su levandom, sertifikuotas, bet kvapelis.... jau ir man pr astrus, tad tikrai nenaudosiu. siandien droge nusipirkau Neutral baby alieju ir losjona, bet man kazkaip kelia jis itarima, nors nieko geriau nesumasciau, o ka jus galvojat apie naturalius aliejus> o butent kokius? busiu dekinga uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 02 17, 13:20)
SOS, reikia zinoviu pagalbos  ax.gif  turiu menesio laiko dukryte ir nzn ka jai kuneliui tepti, koki losjona ar alieju?  g.gif . weledos nenoriu, nes labai jau kvapai astrus, man tinka, o leliukui nesinori. esu gavusi ekologiska meginuka losjono su levandom, sertifikuotas, bet kvapelis.... jau ir man pr astrus, tad tikrai nenaudosiu. siandien droge nusipirkau Neutral baby alieju ir losjona, bet man kazkaip kelia jis itarima, nors nieko geriau nesumasciau, o ka jus galvojat apie naturalius aliejus> o butent kokius? busiu dekinga uz bet kokia info  4u.gif

visų pirma - o ar būtina tepti??? Jei nėra jokių odos problemų - niekuo ir netepkite. Turiu 6 mėn. dukrytę-su muilais dar net nesimaudėm, kūnelio niekuo netepu. Na kartais įpilu į vandenuką Weledos medetkų pienelio....
Beje, jai sausa odytė ir labai jau norite patepti - pabandykite migdolu aliejų. Aš pati perku paprastą ir kartais užpakaliuką patepu ar į vandenį įlašinu. Nors ir riešutų, bet, sako, nesukelia aelrginių reakcijų ir kaip tik rekomenduojamas kūdikams
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 02 17, 13:20)
SOS, reikia zinoviu pagalbos  ax.gif  turiu menesio laiko dukryte ir nzn ka jai kuneliui tepti, koki losjona ar alieju?  g.gif . weledos nenoriu, nes labai jau kvapai astrus, man tinka, o leliukui nesinori. esu gavusi ekologiska meginuka losjono su levandom, sertifikuotas, bet kvapelis.... jau ir man pr astrus, tad tikrai nenaudosiu. siandien droge nusipirkau Neutral baby alieju ir losjona, bet man kazkaip kelia jis itarima, nors nieko geriau nesumasciau, o ka jus galvojat apie naturalius aliejus> o butent kokius? busiu dekinga uz bet kokia info  4u.gif

Nors as ne zinove, bet norejau ta pati paklaust kaip kruopike. Ar tikrai reikia tept? Kodel jus norit tept. Mano isitikinimu, jei viskas gerai, tepti nereikia nieko. Galiu parasyt is savo patirties, maniskem buvo sausa odele (siek tiek pernesiotos), slaugytoja sake tept aliejuku, vienai tepiau, kitai - ne, sausumas praejo neprilausomai nuo tepimo
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2009 02 17, 14:36)
visų pirma - o ar būtina tepti??? Jei nėra jokių odos problemų - niekuo ir netepkite. Turiu 6 mėn. dukrytę-su muilais dar net nesimaudėm, kūnelio niekuo netepu. Na kartais įpilu į vandenuką Weledos medetkų pienelio....
Beje, jai sausa odytė ir labai jau norite patepti - pabandykite migdolu aliejų. Aš pati perku paprastą ir kartais užpakaliuką patepu ar į vandenį įlašinu. Nors ir riešutų, bet, sako, nesukelia aelrginių reakcijų ir kaip tik rekomenduojamas kūdikams
Sėkmės 4u.gif

tame ir yra reiklas jog sausoka odele verysad.gif o muilu nenaudojat? g.gif mum gydytoja liepe, kad nuplaut is ligonines parvestus mikrobiukus, tad karta per savaite plaunam su muiliuku. migdolu rafinuoto aliejuas tuiu, reiks tad paieskot nerafinuoto. aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 02 17, 14:38)
tame ir yra reiklas jog sausoka odele  verysad.gif o muilu nenaudojat?  g.gif  mum gydytoja liepe, kad nuplaut is ligonines parvestus mikrobiukus, tad karta per savaite plaunam su muiliuku. migdolu rafinuoto aliejuas tuiu, reiks tad paieskot nerafinuoto. aciu uz info  4u.gif

as tai siulyciau nerafinuotus kokosu ir sviestmedzio aliejus -tarpusavyje pamaisyti
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 02 17, 13:38)
tame ir yra reiklas jog sausoka odele  verysad.gif o muilu nenaudojat?  g.gif  mum gydytoja liepe, kad nuplaut is ligonines parvestus mikrobiukus, tad karta per savaite plaunam su muiliuku. migdolu rafinuoto aliejuas tuiu, reiks tad paieskot nerafinuoto. aciu uz info  4u.gif

kiek zinau, visu kudikiu sausoka odele, todel rekomenduojama po maudyniu patept alyvuogiu aliejum.
jei labai sausa, as tepciau taukmedzio sviestu arba jo ir alyvuogiu aliejaus misiniu.

muilu ir mes nenaudojom iki 10 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 17 vasario 2009 - 23:39
aciu 4u.gif uz patarimus. turiu taukmecio, kokosu aliejaus. gal rimtai pamaisyt g.gif
o ir netepliociau kasdien, tik po maudyniu. ziurint i odele pasosi pamaitinama, o ir skaiciau kad rekomenduojama pamaitint.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 02 18, 09:50)
aciu  4u.gif uz patarimus. turiu taukmecio, kokosu aliejaus. gal rimtai pamaisyt  g.gif 
o ir netepliociau kasdien, tik po maudyniu. ziurint i odele pasosi pamaitinama, o ir skaiciau kad rekomenduojama pamaitint.
4u.gif  4u.gif  4u.gif

su kokoso aliejum atsargiai-man veidą nuo jo išbėrė - nors kūnui tiko...o čia leliukui...pasibandykit pirma trupučiuką....
o dėl muilų-na tikrai nebūtina kartą per savaitę - ką ten toks vabalas jau išsipurvina labai smile.gif na, nebent užpakaliuką smile.gif aš irgi pirmąją sąžiningai "skalbdavau" - dabar turim labai sausą odą (nežinia, aišku, ar nuo to, ar ne-bet gal....), o mažės nemučinu su muilais-ir ką - vis tiek kvepia ir švaručiukė, skanučiukė lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki!
Gal kokia klaipediete daro uzsakyma is www.sveikiproduktai.lt arba www.sita.lt?
noreciau prisijungti,uzsakyti sampuna. Ir jums siuntimas maziau kainuotu,ir man
parasykite i az . aciu
Atsakyti