as jau kuri laika naudoju urtekram sampunus ir balzamus, esu visiskai patenkinta, plaukuciai sveikesni tapo. nera tokie blizgantys kaip po cheminiu priemoniu, bet kur kas sveikesni , o tai juk svarbiau. bet kiekvienas turi atrasti sau tinkancias, tikiuosi ilgai ieskot neteks
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 02 11, 17:09)
as jau kuri laika naudoju urtekram sampunus ir balzamus, esu visiskai patenkinta, plaukuciai sveikesni tapo. nera tokie blizgantys kaip po cheminiu priemoniu, bet kur kas sveikesni , o tai juk svarbiau. bet kiekvienas turi atrasti sau tinkancias, tikiuosi ilgai ieskot neteks
o koki balzama naudoji? mano plaukai ilgi, ploni, sakojasi galiukai, idomu, kuris tiktu geriausiai
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 02 11, 18:09)
Hmm O kazin kodel maziau blizga plaukuciai? As taip pat naudoju Urtekram sampunus, ir turiu pastebeti, kad plaukuciai nuostabiai svyti. Tik kad veliasi po plovimo, tai sudetinga issukuot. Bet tik kol dregni. Paskui issukuoji ir daugiau jau nebesivelia
QUOTE(Šilko Namai @ 2009 02 11, 17:20)
Tas šampūnas Faith in nature? Bijau kad jis nevisai ekologiškas, bent jau man kyla abejonių dėl ALS...
Tas Faith in nature, kaip man pati pardaveja neapgaudinedama aiskino, nera ekologiskas, tiesiog sveikesnis nei siaip paprasti, be parabenu ir sls.
O is "sveiku produktu" pirkau kondicionieriu ta melynam buteliuke, organic blue atrodo. Nu tai plaukai is pradziu lyg puse bedos atrodo bet jau dienos pabaigoj baisu, sukrite kaip neplauti atrodo. Kazkaip vat sampunu visur pilna visokiu, o kondicionieriu labai mazas pasirinkimas ir dazniausiai net jokiu neturi.
QUOTE(Amellie @ 2009 02 11, 21:38)
o koki balzama naudoji? mano plaukai ilgi, ploni, sakojasi galiukai, idomu, kuris tiktu geriausiai
QUOTE(klomba @ 2009 02 12, 11:26)
Kazkaip vat sampunu visur pilna visokiu, o kondicionieriu labai mazas pasirinkimas ir dazniausiai net jokiu neturi.
Aš perku BEMA balzamą iš KN (berods kainuoja apie 36-44 Lt). Šiaip labai patiko, nes naudojasi taupiai, o plaukus padaro šilkinius (kaip koks silikoninis ). Rašo, kad net galima patepti sausus galiukus, kad neskilinėtų (tiesa, to daryti nebandžiau )
Merginoms, kurios laukia sviestu/alieju, muilu ir viso kito , siuntinukas Kaune bus uz savaites - ketvirtadieni/penktadieni.
Jei kas dar noretu greitai prisijunti, parasykit man (siunciames sviestmedi, kakavos sviesta, kokoso alieju ir kt.)
Jei kas dar noretu greitai prisijunti, parasykit man (siunciames sviestmedi, kakavos sviesta, kokoso alieju ir kt.)
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 02 11, 18:09)
man nuo naturaliu sampunu kaip tik pradejo labiau blizgeti plaukai urtekram man nepatiko nei sampunai, nei balzamai.. nuo sampuno pleiskanos, o balzamai kokio poveikio nedave...
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 12, 13:01)
man nuo naturaliu sampunu kaip tik pradejo labiau blizgeti plaukai urtekram man nepatiko nei sampunai, nei balzamai.. nuo sampuno pleiskanos, o balzamai kokio poveikio nedave...
Gal galite pavardinti sampunu ir kondicionieriu kurie tikrai patiko? Taip gaila metyt pinigus ir tikrint visus is eiles...
QUOTE(klomba @ 2009 02 12, 13:31)
Gal galite pavardinti sampunu ir kondicionieriu kurie tikrai patiko? Taip gaila metyt pinigus ir tikrint visus is eiles...
reikia bandyti ir atrasti savo. as irgi cia prisiklausiau pagyru urtekram sampunams ir nusipirkau, o pasirodo man netinka kiekvienam skirtingai sampunai veikia. kas tinka vienam, nebutinai turi tikti ir kitam
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 12, 11:52)
Merginoms, kurios laukia sviestu/alieju, muilu ir viso kito , siuntinukas Kaune bus uz savaites - ketvirtadieni/penktadieni.
o is kur siunciates ir kiek kainuoja, mane domintu
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 12, 11:52)
gal dar galetumet nurodyti internetine (jei cia tokia) is kurios siunciat, nes as vyrui (jis turi psoriaze) pastoviai vilniuje vienoje parduotuveleje perku naturalu nerafinuota kokosu alieju, kur 50ml kainuoja 32lt, tai nerealiai daug, kai tokio kiekio uztenka teptis vienam kartui, o reikia kasdien
Dėl šapmūnų matau "verda" diskusija
Prekiaujam Eubiona šampūnais. Nežinau, naudoju ir pati-man visai puikiai tinka.... Tik kondicionierių dabar neturime - su kitu užsakymų ir šių parsisiųstume...
Kol el.parduotuvė kuriama - visa info el. paštu
Prekiaujam Eubiona šampūnais. Nežinau, naudoju ir pati-man visai puikiai tinka.... Tik kondicionierių dabar neturime - su kitu užsakymų ir šių parsisiųstume...
Kol el.parduotuvė kuriama - visa info el. paštu