Aš susidomėjau ekologija, kai mano dukrytė gimė ir paaiškėjo, jog ji alergiška... Atsikratėm katino, kurį be galo mylėjau, nusipirkau kiorbi siurblį, kad tik neliktų namie dulkės, drėkintuvų... apie maistą net nekalbu, iš mėsos tik triušiukas, vien kruopos ir tai ne visos... daržovytės, deja - ne platus racionas. Bet ilgainiui visa tai man pradėjo patikti, numečiau svorio, jaučiuosi puikiai. Dėl kosmetikos ir visų kitų priemonių, naudoju tik AmWay - kada dukrytės, savo patalus, visas užuolaidas išskalbėm su amway milteliais, ji nustojo chroniškai kosėti, nors gydytojai "diagnozavo" jog tai nuo katino. Dabar laikom kačiuką Ir kadangi mūsų šeima daugeliui gydytojų - pavyzdys, pamoka, dabar su amway užsidirbu nemažą sumą pinigų. Gydytojai, jų pacientai, alergiškų vaikų mamytės... visi kreipiasi į mane. Kas dėl maisto, tai šiuo metu mėsos beveik nevalgom, jei perkam - tik iš pažįstamų kaimiečių kokį kalakutą, vištą... bet kadangi, ne kiekvieną dieną gausi geros mėsos, tai retai ją ir valgom. Daržovių dauguma - savo augintos ir vėlgi - iš kaimiečių... sūris, pienas - Dobilo.
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 11, 10:12)
Aš susidomėjau ekologija, kai mano dukrytė gimė ir paaiškėjo, jog ji alergiška... Atsikratėm katino, kurį be galo mylėjau, nusipirkau kiorbi siurblį, kad tik neliktų namie dulkės, drėkintuvų... apie maistą net nekalbu, iš mėsos tik triušiukas, vien kruopos ir tai ne visos... daržovytės, deja - ne platus racionas. Bet ilgainiui visa tai man pradėjo patikti, numečiau svorio, jaučiuosi puikiai. Dėl kosmetikos ir visų kitų priemonių, naudoju tik AmWay - kada dukrytės, savo patalus, visas užuolaidas išskalbėm su amway milteliais, ji nustojo chroniškai kosėti, nors gydytojai "diagnozavo" jog tai nuo katino. Dabar laikom kačiuką Ir kadangi mūsų šeima daugeliui gydytojų - pavyzdys, pamoka, dabar su amway užsidirbu nemažą sumą pinigų. Gydytojai, jų pacientai, alergiškų vaikų mamytės... visi kreipiasi į mane. Kas dėl maisto, tai šiuo metu mėsos beveik nevalgom, jei perkam - tik iš pažįstamų kaimiečių kokį kalakutą, vištą... bet kadangi, ne kiekvieną dieną gausi geros mėsos, tai retai ją ir valgom. Daržovių dauguma - savo augintos ir vėlgi - iš kaimiečių... sūris, pienas - Dobilo.
kaip man nusibodo tas Amway
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 11, 11:12)
QUOTE(Amellie @ 2009 02 11, 11:33)
kaip man nusibodo tas Amway
Man irgi tas užstrigo, taip pat dėl katino frazė Labai mylėjom, bet atsikratėm Nu sorry, bet jei gyvūnas mylimas ir tenka jo atsisakyti dėl vaiko, tai vis vien žodis "atsikratėm" man atrodo netinkamas
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 11, 11:44)
Tai aš ir nesiūlau, tiesiog parašiau žinutę "į temą" Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės.
parasete ne i ta tema, nes amway su ekologija nelabai ka bendro turi.
QUOTE(Sviripilė @ 2009 02 11, 10:48)
Man irgi tas užstrigo, taip pat dėl katino frazė Labai mylėjom, bet atsikratėm Nu sorry, bet jei gyvūnas mylimas ir tenka jo atsisakyti dėl vaiko, tai vis vien žodis "atsikratėm" man atrodo netinkamas
Jazau, kokių piktų žmonių yra, atsiprašau, į šią temą kojos daugiau nekišiu, tik nesuprantu, ką blogo parašiau???? dėl katino, taip atsikratėm, nes taip ir buvo, jautėmės siaubingai, atsisakydami suaugusio katino, ar žodis "padovanojome" "atidavėme" ką nors keičia? Apmaudu, kad žmones užsipuolat, jei jis kažką naudoja, kas jums atsibodę, nepatinka. Gerai, sorry, ištrinsiu savo žinutes.
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 11, 11:54)
Jazau, kokių piktų žmonių yra, atsiprašau, į šią temą kojos daugiau nekišiu, tik nesuprantu, ką blogo parašiau???? dėl katino, taip atsikratėm, nes taip ir buvo, jautėmės siaubingai, atsisakydami suaugusio katino, ar žodis "padovanojome" "atidavėme" ką nors keičia? Apmaudu, kad žmones užsipuolat, jei jis kažką naudoja, kas jums atsibodę, nepatinka. Gerai, sorry, ištrinsiu savo žinutes.
Keičia, nes forume tu matai, kas parašyta, jokios intonacijos negirdi. Tad man parašytas jūsų žodis tarsi atspindi jūsų požiūrį į katino atsisakymą (uff... pagaliau atsikratėm). Kai aš kiekvieną kartą žliumbiu užėjus į pifo ir panašių prieglaudų psl, žiūrėdama į paliktus, išmestus gyvūnėlius, tai man labai baisiai nuskambėjo jūsų žodžiai.
Dėl vaiko alergijos - aš vaikystėj buvau siaubingai alergiška, bet mama po truputį, truputį duodavo alergizuojančių produktų ir ką? šiandien galiu be vargo varlgyti braškes, apelsinus ir t.t. nebūdama kaip vaikystėje išbertais žandais.
Na cia uzsipuolet tikrai baisiai. Nors man irgi tas aprasymas nuskambejo kaip amway platintojos reklama. Na suprask su amway galime laikyti net kaciuka, o be amway negalejome. Tik noriu pasakyti, kad saunu jeigu jusu dukrytei padeda. Bet cia uzkietejusiu ekologu skyrelis, jei daugiau paskaitytumet, suprastumet kad amway yra chemija, tikrai ne ekologiska priemone. O vaika gal tikrai siek tiek ir grudint reikia - augdamas prie tam tikru alergenu prisitaiko. O taip siltnamio salygom laikant tai paskui negales lauke net zoles paliesti.
QUOTE(klomba @ 2009 02 11, 11:17)
Na cia uzsipuolet tikrai baisiai. Nors man irgi tas aprasymas nuskambejo kaip amway platintojos reklama. Na suprask su amway galime laikyti net kaciuka, o be amway negalejome. Tik noriu pasakyti, kad saunu jeigu jusu dukrytei padeda. Bet cia uzkietejusiu ekologu skyrelis, jei daugiau paskaitytumet, suprastumet kad amway yra chemija, tikrai ne ekologiska priemone. O vaika gal tikrai siek tiek ir grudint reikia - augdamas prie tam tikru alergenu prisitaiko. O taip siltnamio salygom laikant tai paskui negales lauke net zoles paliesti.
tie is amway kaip koki sektantai, kaip prilips tai lengvai neatsikabins, man jau vien tas zodis kelia alergija juo labiau, kad ekologija ir amway nesuderinami dalykai
Užtat mano anyta apskelbė visiems, kad Amway indų ploviklis Drops (ar koks ten) - ekologiškas
Sakiau aš jai, kad nei jis ekologiškas, nei jis sertifikuotas, bet ji vistiek tą patį kartoja kaip užstrigusi plokštelė - ekologiškas, ekologiškas
Net siutas ima
nelabai į temą čia, bet alergiją galima įveikti po truputį prisipratinant, kaip jau minėjo Sviripilė. Aš pati vaikystėje šimtą alergijų turėjau, vienu metu vien arbatą ir džiūvėsius valgiau, kad nurimtų alergijos. Bet kai užkniso visko vengti, pradėjau po truputį valgyti alergizuojančių produktų, ir per laiką alergijos maistui dingo. Draugės dukrytė baisiai alergiška, bet ji tiesiog derina maisto produktus. Vaikas valgo viską, bet tik teisinguose deriniuose, ir jokių bėdų
QUOTE(anafi @ 2009 02 03, 13:16)
nusipirkau as is sveiki produktai sampuna su arbatmedziu ir kondicionieriu sokoladini, na tai ka as zn, nepasakyciau, kad labai suzaveta esu, plaukai sukrite, vos kaip neplauti atrodo...
Tas šampūnas Faith in nature? Bijau kad jis nevisai ekologiškas, bent jau man kyla abejonių dėl ALS...