Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 05, 00:03)
o cia kuri taip pasiule? Siaip tai man nera kile tokiu problemu, viskuo ka turiu  ( o turiu labai daug) esu patenkinta

Pasiūlė pati pardavėja mirksiukas.gif Su ja ir konsultavausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Free2fly @ 2009 02 05, 15:41)
Pasiūlė pati pardavėja mirksiukas.gif Su ja ir konsultavausi smile.gif

blush2.gif turejau omeny, kuri, gal ten kokia naujoke atsirado g.gif
O kaip tavo oda jauciasi siandien po hidrolato?
Atsakyti
ooo cia pasirodo jau ne pirmas atvejis smile.gif

KN mano drauge ieskojo sau nepamenu ko, bet neturejo to gaminio jie tuo metu tai isiule brandziai odai misini, kuris jai visiskai netiko. Tai ji liko pasipiktinusi tokiu prekiu prakisinejimu "by tik parduoti". Ir tik ji man pasake nueinu as po keliu savaiciu apsipirkima daryti ir man ta pati situacija, ko man reikia neturi tai tada jau bile ka duoda. Tai gerai, kad pries tai pas juos puslapyje buvau pasiskaiciusi apie visus gaminius tai neemiau. Sakau palauksiu kai turesit ko man reikia beee.gif
Atsakyti
as asmeniskai patenkinta viskuo ir man tikrai ju rekomendacijos itiko ax.gif
Atsakyti
nė viena nepaminėjot, kas tuos produktus jums "bruka". Žinau, kad atsirado ten bent man nematyta pagyvenusi moteris, ji tikrai dar sunkokai susitvarko - reikia laiko, kad įsivažiuotų smile.gif

niekad nesu susidūrusi su situacija KN, kad siūlytų ką ne į temą wink.gif Gal todėl, kad visad ateinu labai konkrečiai žinodama, ką pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
as uzvakar pirmakart lankiausi KN, tai tikrai galiu pagirti ir pasakyti, kad duoda labai geras rekomendacijas, patarimus drinks_cheers.gif issirinkau tai, ko norejau ir kas labiausia tinka pagal mano poreikius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 05, 18:04)
blush2.gif  turejau omeny, kuri, gal ten kokia naujoke atsirado  g.gif
O kaip tavo oda jauciasi siandien po hidrolato?

Na pablogėjimo nėra, bet ir pagerėjimo nelabai matau. Gal tik oda atrodo tokia aprimusi ir nesuerzinta mirksiukas.gif
QUOTE(katutis @ 2009 02 07, 02:26)
nė viena nepaminėjot, kas tuos produktus jums "bruka". Žinau, kad atsirado ten bent man nematyta pagyvenusi moteris, ji tikrai dar sunkokai susitvarko - reikia laiko, kad įsivažiuotų smile.gif

Aš būtent ir pirkau pas tą pagyvenusią moterį doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Free2fly @ 2009 02 07, 20:04)
Na pablogėjimo nėra, bet ir pagerėjimo nelabai matau. Gal tik oda atrodo tokia aprimusi ir nesuerzinta mirksiukas.gif

Aš būtent ir pirkau pas tą pagyvenusią moterį doh.gif

Ji man sakė, kad visi KN hidrolatai drėkina biggrin.gif Nors yra ir džiovinančių g.gif
Atsakyti
nusipirkau sandawood hidrolata, puikiai tinka linkusiai i berimus, neramiai odai, nepasakyciau, kad dziovina, naudoju ji kartu su vienu serumu, tai labai geras derinys ir puikiai drekina thumbup.gif
Atsakyti
merginos, ka patartumet naudoti veido pylingui? 4u.gif ka nors is naminiu priemoniu butu galima?
Atsakyti
Atskiros temos apie ekologiškus kvepalus neradau, tad rašau čia.

Pagaliau baiginėjasi mano senieji gerieji cheminiai kvepalai. Šiaip kvapas man patiko, bet kol pagaliau baiginėju tą trilitriaką tai seniai pasikeitė mano vertybės į ekologiškas.

Kaip ir kur nusipirkti ekologiškus kvepalus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2009 02 10, 09:43)

Pagaliau baiginėjasi mano senieji gerieji cheminiai kvepalai. Šiaip kvapas man patiko, bet kol pagaliau baiginėju tą trilitriaką tai seniai pasikeitė mano vertybės į ekologiškas.

Kaip ir kur nusipirkti ekologiškus kvepalus?  g.gif

Pirkau per Agnetą iš www.soorganic.com, Lavera firmos 4u.gif daugiau kad pardavinėtų nemačiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2009 02 10, 10:43)

Kaip ir kur nusipirkti ekologiškus kvepalus?  g.gif

Is sios parduotuves ka tik kooperavomes pirkimui, nes virs 150 euru siuncia visoje ES nemokamai thumbup.gif Laukiam, ziuresim kaip cia bus su pristatymu bigsmile.gif
Yra ir kvepaliuku..
http://www.biologisc...9d6a6671d589c2a
Atsakyti