Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(gutte86 @ 2009 01 30, 12:26)
pristatymas 20Lt  doh.gif

Ot velniava pabrango, norint nemokamai jau reikia uz 150lt uzsakyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 31, 00:34)
Ot velniava pabrango, norint nemokamai jau reikia uz 150lt uzsakyt  schmoll.gif

Vat ir as ta pati pastebejau verysad.gif Bet ne is gero gyvenimo.. verysad.gif Juk lengvatini PVM panaikino verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 31, 00:34)
Ot velniava pabrango, norint nemokamai jau reikia uz 150lt uzsakyt  schmoll.gif

apsimoka siustis nebent kooperuojantis su kitomis merginomis is to pacio miesto smile.gif
Atsakyti
nusipirkau as is sveiki produktai sampuna su arbatmedziu ir kondicionieriu sokoladini, na tai ka as zn, nepasakyciau, kad labai suzaveta esu, plaukai sukrite, vos kaip neplauti atrodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2009 02 03, 13:16)
nusipirkau as is sveiki produktai sampuna su arbatmedziu ir kondicionieriu sokoladini, na tai ka as zn, nepasakyciau, kad labai suzaveta esu, plaukai sukrite, vos kaip neplauti atrodo... g.gif

o jūs iš parduotuvės nusipirkusi šampūną visada juo liekat "sužavėta" ? Juk tikrai ne visi tinka. Su natūraliais/ekologiškais irgi tas pats- reikia kiekvienam atrasti tai, kas jam tinka... smile.gif Juk jie nėra stebuklingi, kad tiktų be išimties visiems.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(austekx @ 2009 01 29, 16:16)
Ar kas naudojat Urtekram šampūnus, ar patiko?

Naudoju rožių šampūną, tinka ir patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(austekx @ 2009 01 29, 17:16)
Ar kas naudojat Urtekram šampūnus, ar patiko?

O as pries tai turejau juros dumbliu, o dabar nusipirkau rozmarinu - abeji thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien apsilankiau kvapų namuose ir nusipirkau santalų hidrolatą. Tik nežinau ar džiaugtis ar ne blink.gif Paprašiau DRĖKINANČIO hidrolato. Pasiūlė santalų ir nerolio hidrolatus. Paėmiau santalų, nes nerolio kvapas kažkoks erzinantis pasirodė. Ogi pasiskaičiau kvapų namų puslapyje apie santalų hidrolatą ir apie drėkinimą ten nieko neparašyta. Cituoju:" Retas produktas. Labai švelnaus aromato...
Ypatingai vertingas odos priežiūrai. Jis yra švelniai džiovinantis ir sutraukiantis." Ar nepakenksiu sausai odai dar labiau ją sausindama? Nieko nesuprantu. Ar ten svarbiausia iškišti savo produktus? Tikrai esu pasipiktinusi bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Free2fly @ 2009 02 04, 20:31)
Šiandien apsilankiau kvapų namuose ir nusipirkau santalų hidrolatą. Tik nežinau ar džiaugtis ar ne blink.gif Paprašiau DRĖKINANČIO hidrolato. Pasiūlė santalų ir nerolio hidrolatus. Paėmiau santalų, nes nerolio kvapas kažkoks erzinantis pasirodė. Ogi pasiskaičiau kvapų namų puslapyje apie santalų hidrolatą ir apie drėkinimą ten nieko neparašyta. Cituoju:" Retas produktas. Labai švelnaus aromato...
Ypatingai vertingas odos priežiūrai. Jis yra švelniai džiovinantis ir sutraukiantis." Ar nepakenksiu sausai odai dar labiau ją sausindama? Nieko nesuprantu. Ar ten svarbiausia iškišti savo produktus? Tikrai esu pasipiktinusi bash.gif

g.gif keista, kad pasiule neroli, nes jis skirtas labiau misriai odai (vasarai jis man buvo nepakeiciamas, o rudeniop jau siek tiek sausino oda-tai pakeiciau ji roziu hidrolatu). Santalo as esu pirkusi vyrui po skutimosi, bet jis purskia kasdien ant viso veido - tai tikrai nesausina odos, nors jo oda turi polinki sauseti.
Atsakyti
.... gal kam pravers informacija : Klaipėdoje atsidarė parduotuvė kuri prekiauja ekologiškom priemonėm (Paryžiaus Komunos gatvėje - vadinasi Ekologija ir mada rodos rolleyes.gif pirmas žodis tai tikrai ,,ekologija" smile.gif )

Yra Weledos, Urtekram ir Madaros priemonių.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 04, 21:49)
g.gif keista, kad pasiule neroli, nes jis skirtas labiau misriai odai (vasarai jis man buvo nepakeiciamas, o rudeniop jau siek tiek sausino oda-tai pakeiciau ji roziu hidrolatu). Santalo as esu pirkusi vyrui po skutimosi, bet jis purskia kasdien ant viso veido - tai tikrai nesausina odos, nors jo oda turi polinki sauseti.

Aš taip pat nesuprantu, kodėl pasiūlė šiuos hidrolatus g.gif Jų puslapyje taip pat radau informaciją, kad rožių hidrolatų jie neturi. Bet tai jei neturi tų hidrolatų reikėjo taip ir pasakyti, o ne siūlyti kas papuola blink.gif Jau spėjau išbandyti tą hidrolatą, tai šiek tiek traukia veidą, bet nelabai baisiai. Lauksiu kol atsiras tie rožių hidrolatai. Vistiek nemalonu, kad taip elgiamasi:mmm Kitą kartą gerai išstudijuosiu jų gaminių aprašymus biggrin.gif Nereikės tada ir konsultacijos.
Atsakyti
QUOTE(Free2fly @ 2009 02 04, 21:56)
Aš taip pat nesuprantu, kodėl pasiūlė šiuos hidrolatus g.gif Jų puslapyje taip pat radau informaciją, kad rožių hidrolatų jie neturi. Bet tai jei neturi tų hidrolatų reikėjo taip ir pasakyti, o ne siūlyti kas papuola blink.gif Jau spėjau išbandyti tą hidrolatą, tai šiek tiek traukia veidą, bet nelabai baisiai. Lauksiu kol atsiras tie rožių hidrolatai. Vistiek nemalonu, kad taip elgiamasi:mmm Kitą kartą gerai išstudijuosiu jų gaminių aprašymus biggrin.gif Nereikės tada ir konsultacijos.

o cia kuri taip pasiule? Siaip tai man nera kile tokiu problemu, viskuo ka turiu ( o turiu labai daug) esu patenkinta
Atsakyti