Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(AusraR @ 2009 01 26, 22:41)
o kur jus Logonos produktus perkat?

Logona ir Sante pradejo prekiauti http://www.ekoeko.lt...6e8122.37961754
Atsakyti
Gal kas zinote koki nors ekologiska receptuka nuo jaunatviniu spuogu? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš visiškai naujokė šiame formume, tačiau labai noriu prie Jūsų prisijungti 4u.gif Perskaičiau visa temele nuo pradžios, prisisėmiau visokios info thumbup.gif

Turiu tokį klausimuką, kaip visiška neišmnėlė nuvažiavau į VCUP'ą ir 3aukšte radau skyrelį ekologiški produktai ar pan. nepamenu kaip vadinas ir susigundžiau įsigyti šampūna ir kondicionierių, pardavėja įsiūlė Bentley Organic, aš paklausiau ar jie tikrai ekologiški, pardaveja patikino, kad taip, bet grįžus ir panagrinėjus radau tokį užrašą "Made with 70 proc. Organic ingredients. Visų tų sųdėčių dar nesuprantu, bet lygtai jokių propanų ar SLS neradau... Tai visgi ekologiška produktą aš nusipirkau ar ne? doh.gif
Atsakyti
Ar kas naudojat Urtekram šampūnus, ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(greenAmazonė @ 2009 01 29, 14:08)
Gal kas zinote koki nors ekologiska receptuka nuo jaunatviniu spuogu? 4u.gif

Simondsiju arba kitaip jojobos naturalus aliejus yra labai gera priemone spuoguotai veido odai. Jei nori parasyk man i A.Z. e-maila savo atsiusiu aprasyma platesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenLady: 29 sausio 2009 - 18:10
QUOTE(almukass @ 2009 01 29, 13:38)
Bentley Organic, aš paklausiau ar jie tikrai ekologiški, pardaveja patikino, kad taip, bet grįžus ir panagrinėjus radau tokį užrašą "Made with 70 proc. Organic ingredients. Visų tų sųdėčių dar nesuprantu, bet lygtai jokių propanų ar SLS neradau... Tai visgi ekologiška produktą aš nusipirkau ar ne? doh.gif

ar jie sertifikuoti? jei taip, tada nusipirkai gera produkta. Tie 70 % reiskia, kad toks procentas medziagu yra is ekologiskai uzaugintu augalu, like yra is neekologiskai uzaugintu, svarbu, kad nebutu draudziamu medziagu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2009 01 29, 13:38)
pardavėja įsiūlė Bentley Organic, aš paklausiau ar jie tikrai ekologiški, pardaveja patikino, kad taip,  Tai visgi ekologiška produktą aš nusipirkau ar ne? doh.gif

Apie Bentley Organic
Atsakyti
QUOTE(austekx @ 2009 01 29, 16:16)

cia labai individualu, bet man netiko ir nemazai jau girdejau nuomoniu, kad merginoms nelabai tiko taip pat 4u.gif bet, kaip sakoma, nepabandysi-nezinosi...
Atsakyti

Aš naudoju Urtekram šampunus, nusipirkau jau antra buteliuką, man thumbup.gif , mano vyrui, taip pat tinka, padovanojau savo močiutei, ji taip pat nesiskundžia g.gif. Turėjau anksčiau ir kondicionieriu nusipirkus, bet panaudojau kelis plovimus ir supratau, kad man jo nereikia... tiesiog visai nebereikia jokio kondicionieriaus ir jokio balzamo thumbup.gif atidaviau ji mociutei kartu su padovanotu šampunu, ji naudoja ir džiaugiasi.
Atsakyti

as dabar naudoju urtekam sampuna su molzemiu ir kondicionieriu su ramunelem, sampunas man nelabai patinka, o kondicionierius visai nieko. Bet vakar uzsukau i viena parduotuvele Vilniuje, Ciurlionio gatveje, nusipirkti naturaliu alieju kunui (cia jie patys tikriausi - nerafinuoti - superinis dalykas thumbup.gif )ir uztikau sampunu : http://www.aromata.l...giski sampunai/
kuriuos tikrai bandysiu, kai baigsiu situs, man juos drauge isgyre, ji su visa seima juos naudoja
Atsakyti
QUOTE(austekx @ 2009 01 29, 17:16)

naudojau, bet nepatiko schmoll.gif atsirado pleiskanu, be to, sunkiai alieju is galvos isplauna... ir kondicionierius nepatiko - jokio poveikio is jo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(supersvocia @ 2009 01 29, 09:48)
Logona ir Sante pradejo  prekiauti http://www.ekoeko.lt...6e8122.37961754

pristatymas 20Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 01 30, 12:26)
pristatymas 20Lt  doh.gif

aha, tikrai doh.gif
Atsakyti