Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(rytorasa @ 2009 01 16, 10:57)
ačiū, mergaitės..  4u.gif Urtekram šampūnus ir aš naudoju, ir man jie patinka..  drinks_cheers.gif
Vakar pabandžiau tos firmos dantų pastą su alijošiumi.  Visai nieko, tik mažai putoja. Na, gal reikia priprasti..  smile.gif

zinok priprasi, as kai pradejau naudot keista buvo, bet dabar negaliu jokios laboau putojancios pastos naudoti - iskart supykina (mane ir siaip kartais pykindavo valant dantis) O kad buciau radus tokia pasta kai nescia buvau...nes man tai dantu valymas kancia budavo....esu ir apsivemus
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 16, 13:57)
Pradėjus naudoti natūralius/ekologiškus šampūnus  nebesinori naudoti ir cheminių plaukų putų.  Kokias ekologiškas plaukų putas naudojate ir kur jų galima įsigyti?

esu naudojusi LOGONA putas.
fainos, lengvos labai konstintencijos smile.gif

O sakykit jūs ekologiškus šampūnus naudojate ant chemiškai dažytų ar visos turit natūralius plaukus smile.gif

nes aš esu nusipirkusi Dr.Hauschka šampūną tai išplovus plaukai palieka laabi suvelti kažkokie schmoll.gif
tai beveik nusprendžiau kad natūralus šampūnai skirti tik natūraliems plaukams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 01 16, 14:59)
zinok priprasi, as kai pradejau naudot keista buvo, bet dabar negaliu jokios laboau putojancios pastos naudoti - iskart supykina (mane ir siaip kartais pykindavo valant dantis) O kad buciau radus tokia pasta kai nescia buvau...nes man tai dantu valymas kancia budavo....esu ir apsivemus

tai bandysiu priprasti.. biggrin.gif O kas dėl nėštumo, tai aš irgi negalėjau valytis dantų, mane taip pat pykindavo... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lidusia @ 2009 01 16, 15:27)
esu naudojusi LOGONA putas.
fainos, lengvos labai konstintencijos  smile.gif
O sakykit jūs ekologiškus šampūnus naudojate ant chemiškai dažytų ar visos turit natūralius plaukus  smile.gif

nes aš esu nusipirkusi Dr.Hauschka šampūną tai išplovus plaukai palieka laabi suvelti kažkokie  schmoll.gif
tai beveik nusprendžiau kad natūralus šampūnai skirti tik natūraliems plaukams  rolleyes.gif

tai , matyt, šampūnas netiko. Pabandyk Urtekram šampūną dažytiems plaukams.
user posted image
Man tos firmos šampūnai tinka ir patinka, mano plaukai natūralūs, truputį pašviesinti sruogelėm.
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 01 16, 14:27)

nes aš esu nusipirkusi Dr.Hauschka šampūną tai išplovus plaukai palieka laabi suvelti kažkokie  schmoll.gif
tai beveik nusprendžiau kad natūralus šampūnai skirti tik natūraliems plaukams  rolleyes.gif

As jau maniau, kad man vienai plaukai susivelia nuo eko sampunu. Pas mane naturalus plaukai, manyciau neprikauso ar dazyti ar ne plaukai. Ypac suvele Weleda.
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 16, 20:26)
As jau maniau, kad man vienai plaukai susivelia nuo eko sampunu. Pas mane naturalus plaukai, manyciau neprikauso ar dazyti ar ne plaukai. Ypac suvele Weleda.

turiu kaip tik Weleda kaštonų šmapūną nusipirkusi, laukia savo eilės kol išbandysiu rolleyes.gif
žiūrėsiu kaip tiks ax.gif

Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 16, 20:26)

mano plaukai garbanoti, sausoki, tikrai ne visi šampūnai (neekologiški) jiems tinka, bet iš ekologiškų pabandžiau Urtekram ir tiko.. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko ecocosmetic sampunas, dabar turiu Sante roziu, tai pastarasis irgi siek tiek velia plaukus. Ale as manau, kad cia jau mano plauko bedos
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 16, 22:11)
Man patiko ecocosmetic sampunas, dabar turiu Sante roziu, tai pastarasis irgi siek tiek velia plaukus. Ale as manau, kad cia jau mano plauko bedos

kuris sampunas? nes ten ju ne vienas yra ax.gif
Atsakyti
Sakykit mergaites ar yra dar kokiu ekologisku purskiamu veido toniku apart Dr. hauskos? Gal kas matet ar vartojat?
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2009 01 16, 21:22)
Sakykit mergaites ar yra dar kokiu ekologisku purskiamu veido toniku apart Dr. hauskos? Gal kas matet ar vartojat?

Logona turi roziu tonika su pukstuku, o siaip yra ivairiu hidrolatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2009 01 16, 22:22)

Kvapų namuose galima įsigyti hidrolatų, galima pirkti purškiamą arba ne. Tai natūralūs tonikai... smile.gif
Šiandien įsigijau rožių hidrolatą.
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 16, 19:26)

Tai gal reiketu naudoti kondicionieriu? g.gif Man ir atrodo kad mano butu suvelti plaukai po šampūno, bet po balzamo jie patampa superiniais wub.gif
Atsakyti