Na siaip yra stepono 6 dr.hauschka ir bioboutique vcup 5 aukste Vilniuje. Savaji pirkau cvupe, Logona firmos, tik deja nera parasyta sudeties, tai nesuprasi ekologiskas jis ar chemiskas
Eh, išvieps blakstienos ekologiškumo ir pradės žydėt
naudoju hausckos blakstienu tusa. dabar naudoju volume, o pries tai turejau paprasta, tai tas paprastas buvo o volume patinka siek tiek maziau. tai kai si baigsiu, grisiu prie jo. tik esminis trukumas yra tai, labai reikia saugotis vandens bet man ir tai netrukdo
jei domina sudetis, tai ja gali pasiziureti pasirinkus tusa cia: http://www.drhauschk...etics/eyes.aspx
jei domina sudetis, tai ja gali pasiziureti pasirinkus tusa cia: http://www.drhauschk...etics/eyes.aspx
Nu dar sukurkime temą eko lūpdažis .
Aš irgi VCUP'o 5 aukšte mačiau, kad pardavinėja kažkokį. Kolkas kiek ką esu pirkus toje vietoje nei karto nepasijutau apsigavus ekologiškumo prasme, tad manau, kad ir tušas neapvils.
Nors aš pati asmeniškai esu tiek prisipirkus dekoratyvinės kosmetikos, kad niekaip nepabaigiu, kad galėčiau ekologišką pagaliau susipirkinėt
Nors aš pati asmeniškai esu tiek prisipirkus dekoratyvinės kosmetikos, kad niekaip nepabaigiu, kad galėčiau ekologišką pagaliau susipirkinėt
Sakykit, gal kas bandėt Urtekram muiliukus? Kokia jų kokybė?
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 15, 21:03)
Sakykit, gal kas bandėt Urtekram muiliukus? Kokia jų kokybė?
kazkurioj temoj rasiau, kad siuo metu turiu vaikiska su medetkom. keleta kartu naudojau prausdamasi duse, tai nieko blogo negaleciau pasakyt. aisku, reiktu ilgiau panaudot.
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 15, 21:03)
As naudoju Turiu su vaistazolem. Man labai patinka . Ilgai naudojasi, tai ilgam uztenka.. Kvapo beveik jokio neturi. Ir sampunai ju man labai superiniai
ačiū, mergaitės.. Urtekram šampūnus ir aš naudoju, ir man jie patinka..
Vakar pabandžiau tos firmos dantų pastą su alijošiumi. Visai nieko, tik mažai putoja. Na, gal reikia priprasti..
Vakar pabandžiau tos firmos dantų pastą su alijošiumi. Visai nieko, tik mažai putoja. Na, gal reikia priprasti..
Pradėjus naudoti natūralius/ekologiškus šampūnus nebesinori naudoti ir cheminių plaukų putų. Kokias ekologiškas plaukų putas naudojate ir kur jų galima įsigyti?