Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(kaar @ 2008 12 21, 22:24)
o gal pasakytumet tada kuo vadovaujates??

buviau labai dekinga uz pagalba 4u.gif
atsiprasau jei jau apie tai kalbeta, kiek skaiciau nemaciau  blush2.gif

skaitau sudeti produkto ir matau kas joje yra -taip ir renkuosi. Kadangi jau senokai domiuosi sudetimi -tai ir zinau kas gerai, o kas -ne.
Atsakyti
Gal žinote, iš kur internetu galima įsigyti natūralių kosmetinių aliejų veidui (kurie naudojami vietoj kremo)? Kiek žinau , jų yra Kvapų namuose, bet ten nėra el. parduotuvės... verysad.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt šį aliejų? Kokie atsiliepimai?

user posted image
Atsakyti
sveikos, nusipirkau visokiu produktu urtekram (pienelis kunui, sampunas, duse zele ir pan.) dabar jus man pasakykit, kaip gali naturalus produktas tureti galiojimo laika iki 2009 10 men??? ir net ne saldytuve laikyt reikia g.gif gal jie ten kokiu gudrybiu naudoja?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 12 25, 21:33)
sveikos, nusipirkau visokiu produktu urtekram (pienelis kunui, sampunas, duse zele ir pan.) dabar jus man pasakykit, kaip gali naturalus produktas tureti galiojimo laika iki 2009 10 men??? ir net ne saldytuve laikyt reikia  g.gif gal jie ten kokiu gudrybiu naudoja?

atleisk, bet tokie svarstymai tiesiog juokingi, juk tie produktai ne is pieno ar avokado gaminami, o is ivairiu augaliniu, eteriniu alieju, ekstraktu ir pan, kuriu galiojimas po metus ir ilgiau -todel ir produkto galiojimas ne kelios savaites. Kita vertus -si data rodo iki kada galioja neatidarytas produktas, atidarius jo galiojimo laikas sutrumpeja
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 26, 18:41)
atleisk, bet tokie svarstymai tiesiog juokingi, juk tie produktai ne is pieno ar avokado gaminami, o is ivairiu augaliniu, eteriniu alieju, ekstraktu ir pan, kuriu galiojimas po metus ir ilgiau -todel ir produkto galiojimas ne kelios savaites. Kita vertus -si data rodo iki kada galioja neatidarytas produktas, atidarius jo galiojimo laikas sutrumpeja

na ka as zinau, siaip kazkokio ypatingo uzdarymo as nepastebejau, nebuvo jokiu lipuku, nieko, tiesiog uzsukta ir tiek, be to parduotuvej man pasiule net pauostyt kai rinkausi kuno pieneli, reiskia buteliukai atsukti jau nezinia kiek laiko....
ne man tik siaip idomu, jei viskas ok tai ok, bet keista ir tiek...
beje, gal zinot koki kremuka nuo salcio vaikams? (weledos mums nelabai tinka..)
Atsakyti
Sveikute 4u.gif gal kuri nors gali patarti apie intymios higienos prausikly,koky ir kur ysigyti? unsure.gif nes ismeginusi esu daugybe..bet nei vienas man nebuvo labai jau idealus...siuo metu naudoju LACTACYD FEMINA,na jis vienintelis is mano naudotu man kazkiek pasiteisaina..nors keista Lietuvoje jo kaina nera labai maza...o esu pirkus Lenkijoje,ten perpus pigesne ir ne vien vaistinese parsiduoda jis ten.Nezinau ka ir kur pirkti,patarkit brangiosios...juk tai labai aktualu kiekvienai manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyyyyte @ 2008 12 29, 15:59)
Sveikute 4u.gif gal kuri nors gali patarti apie intymios higienos prausikly,koky ir kur ysigyti? unsure.gif nes ismeginusi esu daugybe..bet nei vienas man nebuvo labai jau idealus...siuo metu naudoju  LACTACYD FEMINA,na jis vienintelis is mano naudotu man kazkiek pasiteisaina..nors keista Lietuvoje jo kaina nera labai maza...o esu pirkus Lenkijoje,ten perpus pigesne ir ne vien vaistinese parsiduoda jis ten.Nezinau ka ir kur pirkti,patarkit brangiosios...juk tai labai aktualu kiekvienai manau 4u.gif

Va, kaip aš sprendžiu šį klausimą.
Atsakyti
QUOTE(jurgyyyyte @ 2008 12 29, 15:59)
Sveikute 4u.gif gal kuri nors gali patarti apie intymios higienos prausikly,koky ir kur ysigyti? unsure.gif nes ismeginusi esu daugybe..bet nei vienas man nebuvo labai jau idealus...siuo metu naudoju  LACTACYD FEMINA,na jis vienintelis is mano naudotu man kazkiek pasiteisaina..nors keista Lietuvoje jo kaina nera labai maza...o esu pirkus Lenkijoje,ten perpus pigesne ir ne vien vaistinese parsiduoda jis ten.Nezinau ka ir kur pirkti,patarkit brangiosios...juk tai labai aktualu kiekvienai manau 4u.gif

drinks_cheers.gif ir man labai įdomu kur rasti intymios higienos prausiklį g.gif Dušo žele man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Mergaitės, žinau, kad yra išparduotuvių tema, tačiau paskelbsiu ir čia ax.gif Gal kam iš Jūsų patiks, gal kas naudoja ar nori pabandymui. Pati aš po truputį pereinu prie ekologijos. Daug ką bandau. Nusipirkau ir nelabai tinka mano veidukui.

Weledos intensyvus migdolų kremas veidui , iš 30 ml likę ~ 15 ml , gal daugiau.
Ir migdolių valomasis pienelis , iš 75 ml likę ~ 35- 40 ml.
Viską už 30 LT. Mokėta daug daugiau.
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 12 15, 19:10)
Yra. Dr. Hauschka.

sitos kosmetikos yra kaune pirkti kazi? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 19:56)
Mano plaukai nėra ragavę dažų ax.gif Dauguma natūralisčių naudoja chna, basma, dar yra Logona dažai (irgi milteliai), taip pat Urtrekram. Šioje srityje kolkas nelabai gilinausi blush2.gif

yra urtekram plauku dazai?smile.gif bet turbut jie nesviesina?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2009 01 11, 22:37)
sitos kosmetikos yra kaune pirkti kazi? g.gif

Lietuvoje tik Vilniuje prekiauja Dr.Hauschka kiek žinau - Stepono g. 6 ax.gif
Atsakyti