Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 11, 01:43)
g.gif pabandyk grazinti  ax.gif arba surask pirkeja cia forume

Pabandysiu 4u.gif Tiesa, abejoju labai, kad priims, nes tai juk man tokia reakcija (visas veidas dar ir siandien raudonom demem ismustas verysad.gif) o kitam zmogui gal visai gerai. Pati pardaveja ta krema labai gyre doh.gif
Tiesa, siandien eja pro Stepono 6 esancia parduotuvele, uzejau, pasidalinau savo problema, tai ten darbuotoja labai nusistebejo, kodel man pirma nebuvo pasiulytas meginukas, nes su naturaliais kremais reikia labai atsargiai elgtis...
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2008 12 11, 12:22)
nes su naturaliais kremais reikia labai atsargiai elgtis...

tai tiesa, nes tie cheminiai kremai -ju dalys yra taip apdirbamos, kad neliktu jokiu komponentu, kurie galetu sukelti alergijas, bet naudos is ju nelabai kokios (apart optines apgaules), o naturalus yra stipresni alergenai, todel su jais yra rizika, kad gali kazkas netikti
Atsakyti
Aciu 4u.gif bandysiu pirkt ir ziuresiu kaip man tas kvapas bus g.gif
Atsakyti
Na va, buvau nuejus, grazint, aisku, nepavyko, bet nors dave paakiu kremo meginuka (nes pirkau kartu ir paakiu krema, tai po veido alergijos bijojau pradet naudot). Sake, jei paakiu meginukas netiks, tai paakiu krema galesiu grazinti ir atiduos pinigus.
Tas paakiu kremas gaves visokiu apdovanojimu g.gif
Tai, aciudie, sitas puikiai tiko thumbup.gif
O vat su avokadiniu veido kremu reiks kazka galvot g.gif
Atsakyti
Norejau paklausti. Naudojau toki sampuna, balzama, laka plaukams Down under natural's, kanadietiska. Labai man patiko, tokiuose zaliuose buteliuose, neekologiskas, bet chemijos nedaug, labai daug vaisiu visokiu ir zenkliukai kad visi komponentai biogradable. Tai va jo budavo ir Droge ir Kosmadoj, o paskutiniu metu dingo visiskai. Gal zinote kur dar galima rasti nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2008 12 12, 11:53)
Norejau paklausti. Naudojau toki sampuna, balzama, laka plaukams Down under natural's, kanadietiska. Labai man patiko, tokiuose zaliuose buteliuose, neekologiskas, bet chemijos nedaug, labai daug vaisiu visokiu ir zenkliukai kad visi komponentai biogradable. Tai va jo budavo ir Droge ir Kosmadoj, o paskutiniu metu dingo visiskai. Gal zinote kur dar galima rasti nusipirkt?

Nėra gera šita kosmetika, bet pabandykit paieškoti didžiosiose maximose 4u.gif
Atsakyti
ar yr Lietuvoje gaminama ekologiska kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(roll @ 2008 12 13, 15:42)

Neteko regėti ir girdėti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2008 12 10, 23:44)

Na, va, vakar nusipirkau veido krema is "Sveiki produktai", Jaksto g. Ketinau pirkti roziu drekinanti, bet kadangi saltas oras, pardaveja patare pirti avokadu kremuka. Jis turi svelnu levandu kvapa  wub.gif

O kokio gamintojo šis kremukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(roll @ 2008 12 13, 15:42)

LT galim tik pacioms KN pasigaminti ekologiskos ir 100 % naturalios kosmetikos
Atsakyti
Meginos, hm... o man toks klausimėlis iškilo. ar naudojat tušą blakstienoms, juk jis irgi pilnas bjaurybių prikimštas.. o taip norisi gražiai būt... g.gif
Atsakyti
Ar iš viso Lietuvoj yra ekologiškų tušų, šešėlių ir kitų "gražinimosi" priemonių? Aš tai niekur nerandu unsure.gif gal kas žino?
Atsakyti