Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Vitalija J. @ 2008 12 10, 18:40)
O pagalvė naktį neišsitepa? Net jeigu apvyniot su rankšluosčiu juk gali naktį nukrist, o aliejus sunku išplaut... g.gif

Smagu patirtim pasidalinti 4u.gif
Man niekada neišsitepa pagalvė. Paprasčiausiai nereikia padauginti aliejaus, o ir susitepu truputį anksčiau negu einu miegoti. Galit plaukus į kuodelį susukti arba ant pagalvės padėti rankšluostuką. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 19:43)
Smagu patirtim pasidalinti 4u.gif
Man niekada neišsitepa pagalvė. Paprasčiausiai nereikia padauginti aliejaus, o ir susitepu truputį anksčiau negu einu miegoti. Galit plaukus į kuodelį susukti arba ant pagalvės padėti rankšluostuką. mirksiukas.gif

Logiška, reikės pačiai išbandyt, kitaip nieko nebus smile.gif
O kaip dėl plaukų dažymo? Kokios firmos dažus renkatės, jei išvis dažot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 12 10, 18:46)
O kaip dėl plaukų dažymo? Kokios firmos dažus renkatės, jei išvis dažot?  4u.gif

Mano plaukai nėra ragavę dažų ax.gif Dauguma natūralisčių naudoja chna, basma, dar yra Logona dažai (irgi milteliai), taip pat Urtrekram. Šioje srityje kolkas nelabai gilinausi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 10 gruodžio 2008 - 18:57
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 19:56)
Mano plaukai nėra ragavę dažų ax.gif Dauguma natūralisčių naudoja chna, basma, dar yra Logona dažai (irgi milteliai), taip pat Urtrekram. Šioje srityje kolkas nelabai gilinausi blush2.gif

Buvau aš irgiatsiauginusi ilgus plaukus be dažų, bet užplaukė negera mėnulio fazė kad atsirado keli žili plaukeliai, tad nuėjau į kirpyklą kelių sruogų kad pašviesint, o išėjau su puse peroksidine galva. verysad.gif nesu dar taip baisiai jautūsis. Tad jau greit metai kaip bus vargstu bandydama išlaikyti gražius plaukučius, o dažyti tenka, nes po kelių mėnesių vis išlenda šviesi spalva. br.. mad.gif
Reikės pasidomėti tais pavadinimais, internete panaršysiu.
Didelis AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 12 10, 19:02)
Reikės pasidomėti tais pavadinimais, internete panaršysiu.
Didelis AČIŪ 4u.gif

Nėra už ką, tikiuosi padėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 16:40)
Nėra už ką, smagiai naudokite mirksiukas.gif
Beje, pastebėjau, kad nėštukė esate, tai sviestmedis padeda apsisaugoti nuo strijų ir vėliau mažylio užpakaliukui labai tinka 4u.gif

drinks_cheers.gif
dar kakavos sviestas nestuke.gif -ems thumbup.gif (nerafinuotas salto spaudimo)

o tepti reikia ir po gimdymo - is savo liudnos patirties zinau .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 20:06)
Nėra už ką, tikiuosi padėjau 4u.gif

Net labai padėjot. Dabar suku galvą kaip pasigaut kokią pažystamą žmogeliuką, kad iš Vlns Kvapų namų aliejų parvežtų. smile.gif
Gerai kad bent buities prekių ir kosmetikos ekologiškos galima vietoje nusipirkti.
Dar kartą ačiū už info smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 10, 20:08)
drinks_cheers.gif
dar kakavos sviestas  nestuke.gif -ems  thumbup.gif (nerafinuotas salto spaudimo)

o tepti reikia ir po gimdymo - is savo liudnos patirties zinau .. smile.gif

nuo ketvirto mėnesio tepu su weledos alieju nuo strijų ir celiulito, tikiuosi padės, o beje, kaip supratau daug nepatogumų po gimdymo buvo, o aliejų pagalba oda nors kiek sunormalėjo? g.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif
Ar Lietuvoje galima nusipirkti Argano aliejaus.. nesu uzmaciusi, o labai noreciau pabandyti.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na, va, vakar nusipirkau veido krema is "Sveiki produktai", Jaksto g. Ketinau pirkti roziu drekinanti, bet kadangi saltas oras, pardaveja patare pirti avokadu kremuka. Jis turi svelnu levandu kvapa wub.gif

Niekada niekam (tuo labiau avokadams, alyvuogem, taukmedzio sviestui, levandoms ar kitiems zinomiems isvardintiems sito kremo sudetiniams elementams) neturejau alergijos, tai net i galva nesove bandyt ant kokio mazo plotelio doh.gif Pasitepiau si vakara veida (pries 15 min.) ir... sakes blink.gif cry.gif kosmaras, visas veidas ismustas raudonom demem, dega doh.gif atrodo, oda nusinerciau verysad.gif ir ka gi man dabar daryt??? Dar ir mokejau uz ji 70 Lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2008 12 10, 19:34)
SVEIKOS 4u.gif
Ar Lietuvoje galima nusipirkti Argano aliejaus.. nesu uzmaciusi, o labai noreciau pabandyti..  blush2.gif

Argano aliejaus yra Vilniuju. Prekybos centre Mada smile.gif 50ml kainuoja 67 - 87 lt smile.gif kainose galiu ir klysti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samyy: 10 gruodžio 2008 - 22:14
QUOTE(-Atene- @ 2008 12 10, 19:34)
SVEIKOS 4u.gif
Ar Lietuvoje galima nusipirkti Argano aliejaus.. nesu uzmaciusi, o labai noreciau pabandyti..  blush2.gif

100% nerafinuoto yra Vilniuje Kvapu namuose, 30 ml -45 lt, bet man kvapas tragiskas - taip smirdi, kad nesiryzau jo pirkti, bet as jautri kvapams, kitiems tas kvapas gal ir visai nieko

QUOTE(Fire @ 2008 12 10, 21:44)
ir ka gi man dabar daryt??? Dar ir mokejau uz ji 70 Lt  blink.gif

g.gif pabandyk grazinti ax.gif arba surask pirkeja cia forume
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 11 gruodžio 2008 - 00:48
[quote=kunigunda78,2008 12 11, 01:43]
100% nerafinuoto yra Vilniuje Kvapu namuose, 30 ml -45 lt, bet man kvapas tragiskas - taip smirdi, kad nesiryzau jo pirkti, bet as jautri kvapams, kitiems tas kvapas gal ir visai nieko

vakar, po to, kai buvo paklausta ar nesmirdi man tas kvapas, aš pasidėjau buteliuką šalia ir uosčiau kelis kartus lotuliukas.gif ir tik pamanykit, Argano aliejaus smarve net naktį sapnavau bei jaučiau, nors jį jau tris mėnesius naudoju ir kvapas nėra maišęs, cha cha cha net juokinga pačiai. doh.gif turbūt nėštuminiai hormonai eikia ax.gif
Atsakyti