Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(dilditele @ 2008 12 05, 10:19)
Va va ir man labai aktualu. Labiausiai domina losjonas po skutimosi. Biopasaulyje yra serija vyrams, jei gerai pamenu is meginuku, man kvapas ziauriai nepatiko.

Mano vyras po skutimosi sėkmingai naudoja mano dr.Hauschkos purškiamą toniką. Ir jam tnka.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 12 02, 15:23)
Jei kam įdomu, tai dabar Holos vyksta kalėdinė akcija - šiandien nuolaida 23%, ir su kiekviena diena po 1% mažėja iki kalėdų. Pirkau urtekram su ruduoju cukrum šampūną, turiu purius šilkinius plaukus  blush2.gif

kažin kodėl internetinėje Holos parduotuvėje nerandu jokios informacijos apie nuolaidas?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2008 12 07, 20:52)
kažin kodėl internetinėje Holos parduotuvėje nerandu jokios informacijos apie nuolaidas?

matyt, jas taiko tik paprastoje parduotuveje Uzupio gatvej.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 12 07, 21:02)
matyt, jas taiko tik paprastoje parduotuveje Uzupio gatvej.

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 12 07, 13:15)
Idomu ar be Santes dar yra koks nors pasirinkimas losjonu po skutimosi???

g.gif gal is florames, nes kremu tai tikrai si firma turi po skutimosi, kaip ir weleda. Dar madoj yra naturalios kosmetikos skyrius, tik ten kainos didokos
Papildyta:
Beje, ateinanti savaitgali CUP"e bus vel kaledinis cunamis -tai turetu ir bioboutique buti nuolaidu
Atsakyti
labai norėčiau sužinoti ka kitos merginos naudoja. Atsisakiau visokių nivea, lankome firmų akių makiažo valiklių bei veido valiklių. Tad niekaip nesumastau ką reikia naudoti makiažui bei veidui nuvalyti??? g.gif naudoju veidui Argano aliejų, šiaip esu labai patenkinta, bet čia vietoj kremo.

O kiap dėl lūpų vazelino? Weledos man labai labai netiko, sausino jas, aliejai irgi netinka, gal dar ką ekologiško galėtumėt pasiūlyt? Būčiau labai dėkinga.

4u.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 12 10, 16:37)
labai norėčiau sužinoti ka kitos merginos naudoja. Atsisakiau visokių nivea, lankome firmų akių makiažo valiklių bei veido valiklių. Tad niekaip nesumastau ką reikia naudoti makiažui bei veidui nuvalyti???  g.gif  naudoju veidui Argano aliejų, šiaip esu labai patenkinta, bet čia vietoj kremo.

O kiap dėl lūpų vazelino? Weledos man labai labai netiko, sausino jas, aliejai irgi netinka, gal dar ką ekologiško galėtumėt pasiūlyt? Būčiau labai dėkinga.

Makiažui galite naudoti aliejų - jojobos, migdolų, abrikosų kauliukų.
Lūpoms labai tiks sviestmedis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 18:00)
Makiažui galite naudoti aliejų - jojobos, migdolų, abrikosų kauliukų.
Lūpoms labai tiks sviestmedis 4u.gif

Aliejai nerafinuoti, aišku? smile.gif

O sviestmedis, čia kaip kremo tipo ieškot?
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 12 10, 17:03)
Aliejai nerafinuoti, aišku?  smile.gif
O sviestmedis, čia kaip kremo tipo ieškot?

Taip, aliejai turi būti nerafinuoti (rafinuoti-sendina odą). Vilniuj galite rasti Kvapų namuose (Čiurlionio g.4). Sviestmedis yra irgi aliejus, tik jis kietos konsistencijos, kaip sviestas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 18:09)
Taip, aliejai turi būti nerafinuoti (rafinuoti-sendina odą). Vilniuj galite rasti Kvapų namuose (Čiurlionio g.4). Sviestmedis yra irgi aliejus, tik jis kietos konsistencijos, kaip sviestas 4u.gif

labai labai ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 12 10, 17:12)
labai labai ačiū  thumbup.gif

Nėra už ką, smagiai naudokite mirksiukas.gif
Beje, pastebėjau, kad nėštukė esate, tai sviestmedis padeda apsisaugoti nuo strijų ir vėliau mažylio užpakaliukui labai tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 10 gruodžio 2008 - 17:40
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 18:40)
Nėra už ką, smagiai naudokite mirksiukas.gif
Beje, pastebėjau, kad nėštukė esate, tai sviestmedis padeda apsisaugoti nuo strijų ir vėliau mažylio užpakaliukui labai tinka 4u.gif

smile.gif ačiū ačiū nestuke.gif sviestmedį tikrai įsigysiu, bet abejoju ar beliks laiko išbandyt, nes sausį gimdau, o aš iš žemaitijos, tai prireiks laiko kol susiorganizuosiu šiuos aliejukus. Bet dėkoju už patarimus, aš naujokė šioj sferoj, tad kiekviena informacija man labai naudinga. Manaų sviestmedi panaudosiu po gimdymo tiek sau, tiek leliukui. 4u.gif thumbup.gif

O gal esat girdėjusi apie Argano aliejų, kokia nuomonė apie jį? Pirkau jį plaukams kaip kaukę, bet naudoju veidui.
Atsakyti