Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

o sakykit, gal kas matet koku ekologisku kuno prieziuros piremoniu , bet kad butu ne zoleliu pagrindu kaip weledos o kokiu nors nu tipo su avizom ar pan. Turiu a-derma toki super faina krema su avizom, tik kad neekologiskas....noreciau kazko panasaus...ne su zolelem man nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 11 20, 21:40)
Tas standartas garantuoja, kad įmonės gaminama produkcija garantuotai kokybiška, žinoma, nebūtinai ekologiška  ax.gif

ISO:9000 apibrezia kokybes vadybos sistemas. Tas standartas negarantuoja, kad produkcija yra kokybiska, jis garantuoja tik tai, kad imones DARBO procesai yra kokybiski, tai du skirtingi dalykai. Jam rupi darbo organizavimas ir darbo kokybe. Apskritai, ISO:9000 standartu seima daugiau susijusi su teisiniais dalykais, o su ekologija neturi nieko bendro. Sie standartai rupi imonems, norincioms eksportuoti savo produkcija, nes tai tarptautinis sertifikatas, taip pat rupi imonems, siekiancioms efektyvesniu valdymo metodolgiju. Sie standartai apraso visa produkcijos gaminimo eiga, kad butu isvengta gaminiu broku ir pan.
Galbut jus painiojate ISO:9000 su ISO:14001? Tai aplinkos apsaugos vadybos sistemos standartas, kuris pastaruoju metu vis labiau populiareja. Didėjantis vartotojų susirūpinimas ekologija skatina įmones diegti aplinkos apsaugos vadybos sistemas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 20 lapkričio 2008 - 21:37
QUOTE(Takelis @ 2008 11 20, 16:29)

Pvz. įvairūs vitaminai ar buitinė chemija  biggrin.gif

kokia gi ta buitine chemija?

Jauciu ir as, kad viskas aisku cia su jumi lotuliukas.gif
Ir su anijonais viskas aisku pasidare
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 20, 23:36)
Sie standartai apraso visa produkcijos gaminimo eiga, kad butu isvengta gaminiu broku ir pan.

drinks_cheers.gif , ką ir sakau, įmonė negali leisti prastos produkcijos, nes jos gamyba griežtai kontroliuojama. Netvirtinau apie būtinai ekologiškas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(dilditele @ 2008 11 21, 00:32)
kokia gi ta buitine chemija?

Jauciu ir as, kad viskas aisku cia su jumi  lotuliukas.gif
Ir su anijonais viskas aisku pasidare

doh.gif , ai, mergičkos, viskas čia jums su manim aišku angel_sadangel.gif , tai ką jau čia man ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 11 21, 10:47)
drinks_cheers.gif , ką ir sakau, įmonė negali leisti prastos produkcijos, nes jos gamyba griežtai kontroliuojama. Netvirtinau apie būtinai ekologiškas  smile.gif

Papildyta:

doh.gif , ai, mergičkos, viskas čia jums su manim aišku  angel_sadangel.gif , tai ką jau čia man ... biggrin.gif

Jus neteisingai mane supratote.
Bet jus rasete, kad sie paketai ekologiski. Ir tai susiejote su ISO. ISO :9000 ekologiskumo nezymi ir visiskai i tai neatsizvelgia.
Mus domina tik ekologiskuma tvirtinanciais sertifikatais, tokiais kaip Ecocert, Demeter, Soil Association, BDIH ir t.t. sertifikuoti produktai. ISO:9000 standartizuoti gaminiai musu nedomina ir ekologijos skyrelyje cia tokioms diskusijoms nevieta. Ekologija besidominciu zmoniu ISO:9000 standartus atitinkanciu prekiu kokybe netenkina. Musu tikslai yra aukstesni. Kai LT atsiras ISO:14001 standartizuoti produktai, tuomet ir pakalbesim.
Ekologiskuma tvirtinantys sertifikatai yra gerokai pranasesni, kalbant apie ekologija, bet su ISO ju lyginti negalima, nes tiek vieni, tiek kiti stardartizuoja skirtingus dalykus, ju tikslai yra skirtingi.
Apskritai, tie visi ISO man nepatinka, jie buvo sukurti dirbtinai, primetant imonems tam tikra darbo tvarka ir pamirstant apie paties gaminio esme - tai, is ko jis gaminamas, ar zaliavos (tokios kaip kosmetines) nera sugadinamos gamybos metu (zuva gausybe mikroelementu ir pan.). Ta tvarka is esmes nera blogai, bet tai velgi eilinis biurokratizmas. Dauguma imoniu tik susitvarko popierius ir dirba kaip dirbe iki tol, kaip yra prate dirbt, tad tie standartai tik del akiu.
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 21, 12:13)
Ekologiskuma tvirtinantys sertifikatai yra gerokai pranasesni, kalbant apie ekologija, bet su ISO ju lyginti negalima, nes tiek vieni, tiek kiti stardartizuoja skirtingus dalykus, ju tikslai yra skirtingi.
Apskritai, tie visi ISO man nepatinka, jie buvo sukurti dirbtinai, primetant imonems tam tikra darbo tvarka ir pamirstant apie paties gaminio esme - tai, is ko jis gaminamas, ar zaliavos (tokios kaip kosmetines) nera sugadinamos gamybos metu (zuva gausybe mikroelementu ir pan.). Ta tvarka is esmes nera blogai, bet tai velgi eilinis biurokratizmas. Dauguma imoniu tik susitvarko popierius ir dirba kaip dirbe iki tol, kaip yra prate dirbt, tad tie standartai tik del akiu.

Pilnai sutinku, išskyrus paskutinįjį sakinį. Pati dirbu įmonėje, turinčioje abu sertifikatus, ir ISO:9000, ir ISO:14001. Ji Lietuvoje, gamina lietuvišką produkciją, o darbas organizuojamas ir vykdomas GRIEŽTAI pagal reikalavimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 11 20, 21:59)
o sakykit, gal kas matet koku ekologisku kuno prieziuros piremoniu , bet kad butu ne zoleliu pagrindu kaip weledos o kokiu nors nu tipo su avizom ar pan. Turiu a-derma toki super faina krema su avizom, tik kad neekologiskas....noreciau kazko panasaus...ne su zolelem man nelabai...

Pabandyk ECOCERT,
http://www.ekologisk...h...at&catId=47

Manau rasi kas tinka.
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 11 21, 11:31)
Pilnai sutinku, išskyrus paskutinįjį sakinį. Pati dirbu įmonėje, turinčioje abu sertifikatus, ir ISO:9000, ir ISO:14001. Ji Lietuvoje, gamina lietuvišką produkciją, o darbas organizuojamas ir vykdomas GRIEŽTAI pagal reikalavimus. 4u.gif

Taigi, kad ne visose imonese 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 11 21, 11:32)
Pabandyk ECOCERT,
http://www.ekologisk...h...at&catId=47

Manau rasi kas tinka.

Cia ne Ecocert, o Urtekram, Ecocert tik sertifikatas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 21, 10:13)
Mus domina tik ekologiskuma tvirtinanciais sertifikatais, tokiais kaip Ecocert, Demeter, Soil Association, BDIH ir t.t. sertifikuoti produktai.

O kaip atrodo demeter zenklas? blush2.gif as jau baigiu paklyst tarp zenklu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 11 21, 13:24)
O kaip atrodo demeter zenklas?  blush2.gif as jau baigiu paklyst tarp zenklu ax.gif

Stai taip:
user posted image
Tai biodinamines zemdirbystes zenklas. Pagal mane, tai vienas stipriausiu ir griezciausiu zenklu, siekianciu aukstesniu tikslu nei iprastu ekologisku.

Stai galite pasiskaityti apie keleta kitu zenklu (zinoma cia ne visi), kitu, taip pat populiariu kazkodel cia neitrauke g.gif
http://www.krda.lt/eko/ekomarks/pez
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 11 20, 11:09)
Platinamas tik per tinklinį marketingą, kaip ir daugelis gerų dalykų  smile.gif

Kokių nauvių žmonių būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 11 21, 20:27)
Kokių nauvių žmonių būna  doh.gif

zinok tinklinio marketingo firmose laabai gerai padirbeta su zmoniu smegenu apdirbimu tai nors kiek naivesnis ar koks siaip vienisas zmogelis labai lengvai pasiduoda tam smegenu pudrinimui. Va mano vyras pasidave...tai dabar pats platina forever living produkcija. Na tegu platina, negaila, bet kad puse namu biudzeto sukisa i tuos kremus kuriu pilna spinta ir visu tikrai nereikia, tai va cia jau pradeda uzknist truputi...ir siaip, gera bizni sugalvojo tos firmos...pagalvokit kiek zmoniu platina ju produktus praktiskai is idejos...na bent kuri laika, kol uzlipa ant ten kazkokio laiptelio..uoj negaliu, man tai ir pikta ir gaila kad toku yra...na bet cia ne vieta tokioms diskusijoms. Siaip issiliejau....
Atsakyti