Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

Kokia jūsų nuomonė apie higieninius įklotus Love Moon su anijonine juostele?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2008 11 19, 08:26)

mano tai labai gera smile.gif .Man labiau patiko nei Natracare, o kaina panaši.Man natracare atrodo nelb sugeria, reikia vos ne kas pusvalandį keisti, o Love moon geriau, ir dar kaip ir sveikatina ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bloom @ 2008 11 18, 13:11)
O tai cia apie tuos  Neutral kalbate, kuriais 'iki' prekiauja? jie ir miltelius skalbimo turi ania?  As kazkaip tyrinejau tyrinejau, bet man pasirode neekologiski  g.gif matyt busiu praziurejusi.

Ant miltelių ir skystų skalbiklių ekologinių ženklų nėra, o ant indų ploviklio - yra
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 11 17, 01:37)
Merginos,  per google bandžiau susirasti BEMOS, bet nieko neišmetė, gal pasakytumėt kur galėčiau rasti daugiau informacijos, labai jau sudomino.
Ačiū
Papildyta:
Čia vėl aš, radau informacijos kvapų namuose, manau beliko tik užsisakyt ir pabandyt.

O iš kur žadi užsisakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-ciute- @ 2008 11 19, 10:49)
Ant miltelių ir skystų skalbiklių ekologinių ženklų nėra, o ant indų ploviklio - yra

Aha tai viskas aisku tada. ACIU uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2008 11 19, 09:26)

O jie tikrai ekologiski, turi koki nors ekologiskumo sertifikata? Ir jie cia turbut vel per tinklini marketinga platinami? Kazkaip jokiose parduotuvese neteko matyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 19, 14:04)
O iš kur žadi užsisakyti?  g.gif

kvapu namu internetiniame puslapyje yra telefonas, reikia pasiskambinti ir pasiklausti ar gali atsiusti, nes jokiu duomenu apie siuntima neradau ten, parasyta, jog Užsakymų telefonas: 8-610 20180. http://www.kvapunamai.lt/
Jei pirmesne paskambinsi pranesk ka papasakojo.

Beje, gal kas zinote kur Klaipedoje galima isigyti sios produkcijos? Buciau labai dekinga, savaitgali ten vaziuoju, tai nusipirkciau tiesiogiai. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 11 19, 20:16)
kvapu namu internetiniame puslapyje yra telefonas, reikia pasiskambinti ir pasiklausti ar gali atsiusti, nes jokiu duomenu apie siuntima neradau ten, parasyta, jog Užsakymų telefonas: 8-610 20180. http://www.kvapunamai.lt/
Jei pirmesne paskambinsi pranesk ka papasakojo.

Beje, gal kas zinote kur Klaipedoje galima isigyti sios produkcijos? Buciau labai dekinga, savaitgali ten vaziuoju, tai nusipirkciau tiesiogiai. Aciu

tikriausiai BEMOS galima rasti tik kvapu namuose, Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 19, 20:33)
tikriausiai BEMOS galima rasti tik kvapu namuose, Vilniuje.

kaip butu liudna, tadatikrai beliks pasiskambint ir pakalbet del siuntimo. g.gif
Atsakyti
Internetinės parduotuvės Kvapų namų psl. ir aš dairiaus. Bet schmoll.gif O kad skambint užsakymų telefonų kažkaip ir nepagalvojau. g.gif Pirmesnė tai tikrai nepaskambinsiu, nes šiuo metu neplanuoju pirkimo, bet ateičiai žinot pravestų ar užsiima jie siuntimais g.gif
Kiek domėjaus tai Klaipėdoje nėra šios parduotuvės. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 19 lapkričio 2008 - 21:54
QUOTE(linarija @ 2008 11 19, 22:52)
Kiek domėjaus tai Klaipėdoje nėra šios parduotuvės.  schmoll.gif

kvapu namai deja yra tik Vilniuje.
Atsakyti
Ar matet nuolaida eko rutuliam ir magno rutuliam:
http://www.sveikiproduktai.lt/lt
Atsakyti