Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(dilditele @ 2008 11 11, 20:16)
O kur butu galima viska apziuret, kuo prekiaujat?
Sau tinkanti sampuna atradau nikovita
Is valymo priemoniu tai galeciau pasakyt - visos jos valo  biggrin.gif Dabar turiu Klar voniai valyt, patinka, tulikui - Ecover irgi liuks

Ekover ir man lux thumbup.gif ,kitu firmu dar nebandziau ax.gif kaskaip patiko ir plipo bigsmile.gif vonios priemones naudoju tik ecover ,ir skalbimo skysti irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2008 11 10, 09:18)
Tai sakykit, ar Weledos kosmetika ekologiška, ar ne. Skaičiau, kad šampūne yra SLS.. Tai kaip čia gaunasi... g.gif

As turiu sampuna weledos ir man jis neikiek neputoja schmoll.gif ,ir gerai siplauna plaukus thumbup.gif
Man atrodo kad tikrai jei butu SLS tikrai putotu g.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2008 11 14, 09:38)
pasiziurejau, kad produkcija sertifikuota, turi toki zenkliuka: http://www.kvapunama.../files/AIAB.jpg. tai turetu buti viskas gerai su ja smile.gif tik sudeciu tam puslapyje nerodo.

Didelis dekui tau uz tokia info 4u.gif
Galiu dabar drasei uzsisakineti mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2008 11 17, 16:51)
As turiu sampuna weledos ir man jis neikiek neputoja  schmoll.gif ,ir gerai siplauna plaukus  thumbup.gif
Man atrodo kad tikrai jei butu SLS tikrai putotu  g.gif

yra jame sls tik jisai 5 vietoje, priesingai nei kituose sampunuose. ir weledos sampunai nesertifikuoti. ir man nepatiko visiskai biggrin.gif
Atsakyti

Kokius jus naudojate indu ploviklius? ax.gif
[/quote]

Aš tai Neutral naudojau kokius keturis metus, dabar nusipirkau pabandymui visiškai ekologišką Sonett. Tikrai neblogas, tik kvapas gal kiek aitrokas, o kaina tikrai normali.
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2008 11 16, 03:44)

Kokius jus naudojate indu ploviklius?  ax.gif

Aš irgi Neutral naudoju, jis man labai patinka thumbup.gif , nes skalsus, o ir Europos ekologinis ženklelis (gėlė) ant jo yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-ciute- @ 2008 11 18, 11:08)
Aš irgi Neutral naudoju, jis man labai patinka thumbup.gif , nes skalsus, o ir Europos ekologinis ženklelis (gėlė) ant jo yra 4u.gif

O tai cia apie tuos Neutral kalbate, kuriais 'iki' prekiauja? jie ir miltelius skalbimo turi ania? As kazkaip tyrinejau tyrinejau, bet man pasirode neekologiski g.gif matyt busiu praziurejusi.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 17, 23:42)
yra jame sls tik jisai 5 vietoje, priesingai nei kituose sampunuose. ir weledos sampunai nesertifikuoti. ir man nepatiko visiskai  biggrin.gif

Nu cia tai nesitikejau kad welwdos gali buti sls blink.gif
ACIUKAS KAD APSVIETEI blush2.gif mirksiukas.gif
Reikes kai pabaiksiu sampoo weledos nusipirkti tada kita ,tik nezinau koki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bloom @ 2008 11 18, 12:11)
O tai cia apie tuos  Neutral kalbate, kuriais 'iki' prekiauja? jie ir miltelius skalbimo turi ania?  As kazkaip tyrinejau tyrinejau, bet man pasirode neekologiski  g.gif matyt busiu praziurejusi.

Yra ir miltelių ir skystų ploviklių, dar naudoju patalynei Neutral minkštiklį, esu pakankamai jautri milteliams ir minkštikliams audinių, o šis vienintelis kurį galiu naudot ir jokių bėrimų nėra. Tinka ir leliukų rūbeliams, bet savo būsimai mergytei užsisakiau skystą ūkišką muilą su tulžimi Sonett.
Turėtų Neutral ir IKI būti, aš tai arba iš Maximos perku arba užsisakau iš platintojos, kuri prekiauja visokiausioms ekologiškoms priemonėms.
Atsakyti
gal kas zinote kokia firma gamina intymios higienos priemones ir kur galima nusipirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 18 lapkričio 2008 - 23:23
QUOTE(prokruste @ 2008 11 18, 23:23)
gal kas zinote kokia firma gamina intymios higienos priemones ir kur galima nusipirkti g.gif

jei iklotai tai natracare-ju pilna eurovaistineje, o intymke maciau Dr. Taffi eurovaistineje kaina kazkas apie 40 lt
Atsakyti
As naudoju siuos produktus www.essentially-yours.co.uk

Jie yra visiskai naturalus ir organiski. Be jokiu zmogaus pagamintu chemikalu.

Be Petro-Chemikalu
Be Sintetiniu parfumu
Be Parabenu

Tikrai labai geri, patikimi ir nuostabus produktai. Tik nezinau ar jie siuncia i kitas salis. Nes cia angliska firma.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 19, 00:40)
jei iklotai tai natracare-ju pilna eurovaistineje, o intymke maciau Dr. Taffi eurovaistineje kaina kazkas apie 40 lt

4u.gif reiks ir man pasiziureti... nes "Eurovaistinej" apziurejau gal kokius astuonis intymios higienos ploviklius, bet neradau ne vieno, kad butu be parabenu ar kokiu kitokiu bjaurybiu doh.gif Kiek anksciau visai atsitiktinai aptikau be jokiu priedu "Droge", bet vat ar jis pagamintas ekologiskai tai nezinia, nepamenu, kad butu buves koks nors zenklas g.gif

Vitalija J., ciute, del indu ploviklio taip pat dekui 4u.gif 4u.gif , uzmesiu aki mirksiukas.gif
Atsakyti