QUOTE(AusraR @ 2008 11 15, 21:49)
tai sita as zinau, bet kad jie neturi to kremuko, aisku ne visur as apejau del suprantamu priezasciu, tik tris artimiausias vaistines, na reiks dar akropoly paieskot, nessake kad lyg ir turi atsivezti prekiu..
Jei jūs gyvenant Vilniuj kur nors tarp pašilaičių ir naujamiesčio, tai galėčiau kažkiek kremo su cinku duoti pabandyti, surasčiau kokį mėginukinį indelį ir įpilčiau, išbandytumėt ar tinka ir veikia. Prieš kelias savaites akropolio vaistinėj pirkau, bet ten kiekis labai didelis, nesunaudosiu tiek. Dar galiu duoti kažkiek
tokio kremo, vaiko oda labai švelni, tai nenaudoju. Jei domina, rašykit až
QUOTE(Fire @ 2008 11 16, 01:44)
Sveikos
Noriu isigyti gera naturalu sampuna, bet nezinau koki
Mano plaukai labai greit riebaluojasi (tenka plauti kasdien), be to, slenka ir dar kovoju su seborejiniu dermatitu (gydytoja aiskina, kad viskas stresines kilmes, bet kuo toliau, tuo labiau itariu ta nelemta SLS
). Tai va, gal kas panasiu problemu turit, ka naudojat? Pasiskaiciau apie
Avedos Rosemary Mint sampuna, gal butu verta isigyt? Tik tada dar reiketu kokio balzamo galiukams. O gal verciau
BEMA sampunas slenkantiems plaukams?
Sveika. Man irgi buvo seborėja, daug visokių tepalų teko naudoti, o ji vis atsinaujindavo
kiekvienas galvos plovimas tapdavo baime, nes bijodavau, kad oda atrodys baisiai, kai išdžius plaukai. Dabar tik vienas mažas židinukas liko. Tik mano plaukai normalūs, plaunu kas 2d. Padėjo Bema šampūnas, nuo jo jie tapo sveikai blizgantys, taip pat kartą per savaitę darau kaukę plaukams, pirkau kvapų namuose gardenijos žiedų aliejų. Lygtais
šitas. Nors šiaip visi bandyti natūralūs šampūnai neblogi buvo, oda neniežėdavo ir atrodo sveikai, bet su Bema geriausią rezultatą pasiekiau.