Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Žirklutės @ 2008 11 15, 00:44)

tai sita as zinau, bet kad jie neturi to kremuko, aisku ne visur as apejau del suprantamu priezasciu, tik tris artimiausias vaistines, na reiks dar akropoly paieskot, nessake kad lyg ir turi atsivezti prekiu..
Atsakyti
http://www.nimfali.l...-pasaulyje.html
ismeginau kelias priemones, man patiko, ir tikrai surasyta rik keli naturalus ingridientai, o ne puse lapo chemijos, kaip ant kitu kremu dezuciu
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 11 15, 21:56)
Jooo, cia tai tikru tikriausia tiesa. Stai irodymas:
http://ekoblogas.wor...ir-thebodyshop/
Siulau atura paskaityti ir neapsigaudineti saves...

gerai,kad paskaiciau,daugiau tikrai nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos
Atsikratineju kiek tik galiu visu neekologisku produktu - sampunu, kremu, valikliu... Anksciau pirkau nemazai TBS produktu, nes kazkaip buvau patikejus ta ju reklama ir propaguojamom idejom doh.gif kol viena diena idemiau pasiskaiciau kremu sudeti blink.gif Greit "atsoko" noras naudoti blush2.gif

Noriu isigyti gera naturalu sampuna, bet nezinau koki g.gif Mano plaukai labai greit riebaluojasi (tenka plauti kasdien), be to, slenka ir dar kovoju su seborejiniu dermatitu (gydytoja aiskina, kad viskas stresines kilmes, bet kuo toliau, tuo labiau itariu ta nelemta SLS unsure.gif ). Tai va, gal kas panasiu problemu turit, ka naudojat? Pasiskaiciau apie Avedos Rosemary Mint sampuna, gal butu verta isigyt? Tik tada dar reiketu kokio balzamo galiukams. O gal verciau BEMA sampunas slenkantiems plaukams?

O gal ka zinot apie Frosch priemones? Tokios su zalia varlyte, maximose buna...
Pvz., indu ploviklio sudetis:
Sudėtis :(pagal ES rekomendacijas)15-30 % anijoninių paviršiaus aktyviųjų medžiagų, iki 5% amfoterinių pav.aktyv.medžiagų, soda, mažas kiekis kosmetinio dažiklio ir aromatinis aliejus.
Kokius jus naudojate indu ploviklius? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 16 lapkričio 2008 - 01:46
QUOTE(AusraR @ 2008 11 15, 21:49)
tai sita as zinau, bet kad jie neturi to kremuko, aisku ne visur as apejau del suprantamu priezasciu, tik tris artimiausias vaistines, na reiks dar akropoly paieskot, nessake kad lyg ir turi atsivezti prekiu..

Jei jūs gyvenant Vilniuj kur nors tarp pašilaičių ir naujamiesčio, tai galėčiau kažkiek kremo su cinku duoti pabandyti, surasčiau kokį mėginukinį indelį ir įpilčiau, išbandytumėt ar tinka ir veikia. Prieš kelias savaites akropolio vaistinėj pirkau, bet ten kiekis labai didelis, nesunaudosiu tiek. Dar galiu duoti kažkiek tokio kremo, vaiko oda labai švelni, tai nenaudoju. Jei domina, rašykit až
QUOTE(Fire @ 2008 11 16, 01:44)
Sveikos 
Noriu isigyti gera naturalu sampuna, bet nezinau koki  g.gif  Mano plaukai labai greit riebaluojasi (tenka plauti kasdien), be to, slenka ir dar kovoju su seborejiniu dermatitu (gydytoja aiskina, kad viskas stresines kilmes, bet kuo toliau, tuo labiau itariu ta nelemta SLS  unsure.gif ). Tai va, gal kas panasiu problemu turit, ka naudojat? Pasiskaiciau apie Avedos Rosemary Mint sampuna, gal butu verta isigyt? Tik tada dar reiketu kokio balzamo galiukams. O gal verciau BEMA sampunas slenkantiems plaukams?

Sveika. Man irgi buvo seborėja, daug visokių tepalų teko naudoti, o ji vis atsinaujindavo doh.gif kiekvienas galvos plovimas tapdavo baime, nes bijodavau, kad oda atrodys baisiai, kai išdžius plaukai. Dabar tik vienas mažas židinukas liko. Tik mano plaukai normalūs, plaunu kas 2d. Padėjo Bema šampūnas, nuo jo jie tapo sveikai blizgantys, taip pat kartą per savaitę darau kaukę plaukams, pirkau kvapų namuose gardenijos žiedų aliejų. Lygtais šitas. Nors šiaip visi bandyti natūralūs šampūnai neblogi buvo, oda neniežėdavo ir atrodo sveikai, bet su Bema geriausią rezultatą pasiekiau.
Atsakyti
Ekologisku prekiu parduoptuvese dalina lapelius, kur buna parasyta kenksminga kosmetikos sudetis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 11 16, 15:45)
Sveika. Man irgi buvo seborėja, daug visokių tepalų teko naudoti, o ji vis atsinaujindavo  doh.gif kiekvienas galvos plovimas tapdavo baime, nes bijodavau, kad oda atrodys baisiai, kai išdžius plaukai. Dabar tik vienas mažas židinukas liko. Tik mano plaukai normalūs, plaunu kas 2d. Padėjo Bema šampūnas, nuo jo jie tapo sveikai blizgantys, taip pat kartą per savaitę darau kaukę plaukams, pirkau kvapų namuose gardenijos žiedų aliejų. Lygtais šitas. Nors šiaip visi bandyti natūralūs šampūnai neblogi buvo, oda neniežėdavo ir atrodo sveikai, bet su Bema geriausią rezultatą pasiekiau.

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif Manau, pradesiu nuo BEMOS ir ziuresiu koks bus rezultatas (tuo labiau, kad Avedos reikia siustis, o BEMA galima gauti Lietuvoje) smile.gif

Tiesa, naudojau Sante kondicionieriu-kauke plaukams (su brokoliu seklu aliejum ir mangu sviestu) man tikrai patiko:ax:

Dabar dar naudoju Madara ziedu putas veidui (makiazui nuvalyti, praustis), labai man jos tinka ir patinka thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2008 11 16, 22:40)
Aciu labai uz atsakyma  4u.gif Manau, pradesiu nuo BEMOS ir ziuresiu koks bus rezultatas (tuo labiau, kad Avedos reikia siustis, o BEMA galima gauti Lietuvoje) smile.gif

Tiesa, naudojau Sante kondicionieriu-kauke plaukams (su brokoliu seklu aliejum ir mangu sviestu) man tikrai patiko:ax: 

Dabar dar naudoju Madara ziedu putas veidui (makiazui nuvalyti, praustis), labai man jos tinka ir patinka  thumbup.gif

Tos tai geros, tai pirma priemonė, kurią perku antrą kartą (tuoj bus ir trečias), nes manau, kad veidui prausti nieko tobulesnio nerasiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 11 16, 23:59)
Tos tai geros, tai pirma priemonė, kurią perku antrą kartą (tuoj bus ir trečias), nes manau, kad veidui prausti nieko tobulesnio nerasiu  thumbup.gif

Merginos, per google bandžiau susirasti BEMOS, bet nieko neišmetė, gal pasakytumėt kur galėčiau rasti daugiau informacijos, labai jau sudomino.
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 11 17, 00:27)
Merginos,  per google bandžiau susirasti BEMOS, bet nieko neišmetė, gal pasakytumėt kur galėčiau rasti daugiau informacijos, labai jau sudomino.
Ačiū

Čia vėl aš, radau informacijos kvapų namuose, manau beliko tik užsisakyt ir pabandyt.

O apie kokį ten prausiklį veidui rašėt? Čia kokios firmos? Labai man jau viskas nauja ir įdomu, bandau ir aš atsisakyti kuo daugiau kenksmingos chemijos.
Ačiū merginos iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 11 17, 00:37)
O apie kokį ten prausiklį veidui rašėt? Čia kokios firmos? Labai man jau viskas nauja ir įdomu, bandau ir aš atsisakyti kuo daugiau kenksmingos chemijos.
Ačiū merginos iš anksto.

Madara ziedu putos veidui prausti ax.gif Ziedu putos

Aprašymas: visiems odos tipams

valomosios gėlių ir augalų putos veidui

Ypatingai švelnios viedo prausimo putos ryte ir vakare išlaisvina odą nuo nešvarumų, nuvalo makiažą ir visą kitą, ko odai jau nebereikia. Nesausina ir nedirgina odos. Pagamintos su meile, naudojant kvapnų rožių vandenį ir Baltijoje augintų kraujažolių, jonažolių, medetkų ir ramunėlių ekstraktus. 150 ml

Galima įsigyti Vilniaus centrinėje universalinėje parduotuvėje (VCUP), 5-ame aukšte, PC Helios City, Savanorių pr. 1,1-ame aukšte

As pati tai pirkau Sarmoj, Gedimino pr. Mokejau apie 40 Lt ax.gif
Atsakyti
labai labai ačiū už informaciją, deja, į Vilnių nevažiuosiu artimiausiu metu, tad pabandysiu aplėkt Sarmas.
Dar kartą ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 11 17, 10:19)
labai labai ačiū už informaciją, deja, į Vilnių nevažiuosiu artimiausiu metu, tad pabandysiu aplėkt Sarmas.
Dar kartą ačiū smile.gif

Ner uz ka 4u.gif Sarmoje tikrai turetum rasti Madara priemoniu mirksiukas.gif
Atsakyti