Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(limbi @ 2008 11 11, 21:23)
Gerai purina šampūnas? smile.gif

Na as kazkokio ipatingo poveikio ir nesitikiu, nes mano plaukai sunkus ir tiesus, man sampunas tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 11 11, 23:16)

Is valymo priemoniu tai galeciau pasakyt - visos jos valo  biggrin.gif Dabar turiu Klar voniai valyt, patinka, tulikui - Ecover irgi liuks

Kad valo tai tiesa, bet norisi, kad tas valymas butu malonus. Man nuo domesto kvapo asaroja kys ir sloga atsiranda.. tad jis kaip ir netinkamas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2008 11 12, 11:16)
Kad valo tai tiesa, bet norisi, kad tas valymas butu malonus. Man nuo domesto kvapo asaroja kys ir sloga atsiranda.. tad jis kaip ir netinkamas blush2.gif

Siandien kaip tik radau uzsilikusi valikli voniai (kazkoki lietuviska kaip Cif), isvaliau, nu bet ir smarve pasklido po namus, matyt jau atpratau nuo to cheminio kvapo. Supratau, kad nebenoresiu atsisakyt eko priemoniu smile.gif As naudoju Almawin, Ecover, dabar pasinesiau ant Klar, o Sonet man nepatinka kvapas
Atsakyti
eisiu ir as priemoniu pirktis, nes ir eko parduotuve salia namu pasirodo yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 11 10, 21:35)
Tenka naudot, kitaip odontologė velnių atrašytų (griežta ji pas mane)  lotuliukas.gif www.soorganic.co.uk mačiau gryno šilko padengtu bičių vašku. Galvoju gal kada išbandyt  ax.gif Bet kol neužsisakiau tai visokie johnson ir pan.

o kokia jo kaina? g.gif aš tai oral b naudoju, tai norėtųs ko nors ekologiško, bet lt nesu nieko panašaus mačius

QUOTE(-ciute- @ 2008 11 11, 11:17)
Brangieji  4u.gif , o ką galėtumėt parekomenduoti, kokią ekologišką kosmetiką kūdikiui, bet kad galima būtų įsigyti Kaune ir nebūtų labai brangi, nes turim alerginį dermatitą ir labai daug kremo sunaudojam, nes kartais ir tris kart per dieną tepam. Norėtumėm riebesnio drėkinančio kremo, prausiklio kūniui ir šampūno.
P.S. Dabar nelabai turiu laiko skaityti visos temos blush2.gif , bet pasižadu, kad perskaitysiu ir I ir II temas, nes man tai čia labai patinka  thumbup.gif

pagandyk weledos priemones. jie ten turi visokių kremukų, aliejukų natūralių

QUOTE(Maja_vilma @ 2008 11 11, 13:45)
As noreciau ko nors namams valyti  bigsmile.gif
O su kuo jus valote tualetus, vonias?
As visad valydavau su Domestu, siaip gal ir gerai, kai vis karautaisi i svetimus butus, taciau jis man nepatinka del kvapo.
Bet jau kaip savo turim stoga virs galvos noretusi kazko kitko.

aš naudoju almaWIN tiek WC valiklį, tiek vonios. na normaliai valo, ir kvapas malonus
Atsakyti
Labutuka ,uzejau paskaiyti naujienu ax.gif ir paklausti ,o kaip jum sita kosmetiko BIOSELECT ,gal kas galetu pakomentuoti buciu dekinga http://bioselect.lt cia ju saitas .
Mano uosvene ja naudoja ,ji isigijo Graikijoje sako kad naturali blush2.gif ,tai va noreciu ir as isten uzsisakyti kremuku ir galvoju ar ten tikrai naturali be visoku chemiju g.gif
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2008 11 14, 11:29)
Labutuka ,uzejau paskaiyti naujienu  ax.gif ir paklausti ,o kaip jum sita kosmetiko BIOSELECT ,gal kas galetu pakomentuoti buciu dekinga  http://bioselect.lt cia ju saitas .
Mano uosvene ja naudoja ,ji isigijo Graikijoje sako kad naturali  blush2.gif ,tai va noreciu ir as isten uzsisakyti kremuku ir galvoju ar ten tikrai naturali be visoku chemiju  g.gif

pasiziurejau, kad produkcija sertifikuota, turi toki zenkliuka: http://www.kvapunama.../files/AIAB.jpg. tai turetu buti viskas gerai su ja smile.gif tik sudeciu tam puslapyje nerodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 14 lapkričio 2008 - 10:42
QUOTE(-ciute- @ 2008 11 11, 13:17)
Brangieji  4u.gif , o ką galėtumėt parekomenduoti, kokią ekologišką kosmetiką kūdikiui, bet kad galima būtų įsigyti Kaune ir nebūtų labai brangi, nes turim alerginį dermatitą ir labai daug kremo sunaudojam, nes kartais ir tris kart per dieną tepam. Norėtumėm riebesnio drėkinančio kremo, prausiklio kūniui ir šampūno.
P.S. Dabar nelabai turiu laiko skaityti visos temos blush2.gif , bet pasižadu, kad perskaitysiu ir I ir II temas, nes man tai čia labai patinka  thumbup.gif

Aš nupirkau savo vaikiukams šampūną, dušo gelį iš "body shop", todėl, kad jau pati ilgą laiką naudoju šios firmos įvairius produktus ir esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(atura @ 2008 11 14, 11:55)
Aš nupirkau savo vaikiukams šampūną, dušo gelį iš "body shop", todėl, kad jau pati ilgą laiką naudoju šios firmos įvairius produktus ir esu patenkinta thumbup.gif

Šiaip tai body shop neekologiška ir sudėtis daugelio produktų pobaisė smile.gif
Atsakyti
kur jus welwdosa perkat? Niekur nerandu to kremuko nuo issutimu...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 11 14, 19:24)
kur jus welwdosa perkat? Niekur nerandu to kremuko nuo issutimu...

http://weleda.lt/ind...e...&page_id=16 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 11 14, 15:19)
Šiaip tai body shop neekologiška ir sudėtis daugelio produktų pobaisė smile.gif

Jooo, cia tai tikru tikriausia tiesa. Stai irodymas:
http://ekoblogas.wor...ir-thebodyshop/
Siulau atura paskaityti ir neapsigaudineti saves...
Atsakyti