Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

Kinda,
O kokias tu buitines priemones pardavineji?
Atsakyti
Ar naudojate dantų siūlus valymui? Jei taip, kokius? Nieko ekologiško niekur nemačiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 10, 21:32)
Ar naudojate dantų siūlus valymui? Jei taip, kokius? Nieko ekologiško niekur nemačiau... g.gif

Tenka naudot, kitaip odontologė velnių atrašytų (griežta ji pas mane) lotuliukas.gif www.soorganic.co.uk mačiau gryno šilko padengtu bičių vašku. Galvoju gal kada išbandyt ax.gif Bet kol neužsisakiau tai visokie johnson ir pan.
Atsakyti
Brangieji 4u.gif , o ką galėtumėt parekomenduoti, kokią ekologišką kosmetiką kūdikiui, bet kad galima būtų įsigyti Kaune ir nebūtų labai brangi, nes turim alerginį dermatitą ir labai daug kremo sunaudojam, nes kartais ir tris kart per dieną tepam. Norėtumėm riebesnio drėkinančio kremo, prausiklio kūniui ir šampūno.
P.S. Dabar nelabai turiu laiko skaityti visos temos blush2.gif , bet pasižadu, kad perskaitysiu ir I ir II temas, nes man tai čia labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2008 11 10, 16:46)
Kinda,
O kokias tu buitines priemones pardavineji?

As su Norwexais pazaidziu bigsmile.gif
Nauja ju organiskos kosmetikos linija gavo EcoCERT sertifikavima. Senesni produktai nors nebuvo sertifikuoti, bet juose ir taip nebuvo visokiu parabenu, laureth sulfatu ir pan..
Tai vat, patinka man dauguma ju produktu, bet va su sampunu tai nesusikalbam biggrin.gif man labai itartinas jausmas, atrodo, kad ne velnio jis neplauna kai neputoja..
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 11 11, 14:49)
As su Norwexais pazaidziu  bigsmile.gif
Nauja ju organiskos kosmetikos linija gavo EcoCERT sertifikavima. Senesni produktai nors nebuvo sertifikuoti, bet juose ir taip nebuvo visokiu parabenu, laureth sulfatu ir pan..
Tai vat, patinka man dauguma ju produktu, bet va su sampunu tai nesusikalbam  biggrin.gif  man labai itartinas jausmas, atrodo, kad ne velnio jis neplauna kai neputoja..

As noreciau ko nors namams valyti bigsmile.gif

O su kuo jus valote tualetus, vonias?
As visad valydavau su Domestu, siaip gal ir gerai, kai vis karautaisi i svetimus butus, taciau jis man nepatinka del kvapo.
Bet jau kaip savo turim stoga virs galvos noretusi kazko kitko.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 11 10, 22:35)
Tenka naudot, kitaip odontologė velnių atrašytų (griežta ji pas mane)  lotuliukas.gif www.soorganic.co.uk mačiau gryno šilko padengtu bičių vašku. Galvoju gal kada išbandyt  ax.gif Bet kol neužsisakiau tai visokie johnson ir pan.

taukmedžio sviestas,net kremas nėra toks riebus.Pirkau iš Daddygirl.Ji nuperka Londone afrikiečių parduotuvėse.O kvapų namuose daug brangiau,bet kas naudojo sako,kad pas Daddygirl geresnis.
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2008 11 11, 14:45)
As noreciau ko nors namams valyti  bigsmile.gif
O su kuo jus valote tualetus, vonias?
As visad valydavau su Domestu, siaip gal ir gerai, kai vis karautaisi i svetimus butus, taciau jis man nepatinka del kvapo.
Bet jau kaip savo turim stoga virs galvos noretusi kazko kitko.

Tualetui taip patiko Almawin, voniai tai nežinau gero bigsmile.gif
Atsakyti
Gal būtų kokių atsiliepimų apie kosmetikos priemones iš štai šios on-line parduotuvės.
http://www.shopsite....e...x&cPath=252

Ką tik pažiūrėjau, koks pristaymas brangus, 20 lt. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 11 lapkričio 2008 - 20:13
QUOTE(Karolytė @ 2008 11 11, 19:29)
Tualetui taip patiko Almawin, voniai tai nežinau gero bigsmile.gif

yra kaip tik prie namu parduote siu gaminiu. Reikes apsilankyti ir paziureti ka dar gero jie turi. Asortimentas platus
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 11 11, 12:49)
As su Norwexais pazaidziu  bigsmile.gif
Tai vat, patinka man dauguma ju produktu, bet va su sampunu tai nesusikalbam  biggrin.gif  man labai itartinas jausmas, atrodo, kad ne velnio jis neplauna kai neputoja..

O kur butu galima viska apziuret, kuo prekiaujat?

Sau tinkanti sampuna atradau nikovita
Is valymo priemoniu tai galeciau pasakyt - visos jos valo biggrin.gif Dabar turiu Klar voniai valyt, patinka, tulikui - Ecover irgi liuks
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 11 11, 21:16)
O kur butu galima viska apziuret, kuo prekiaujat?
Sau tinkanti sampuna atradau nikovita
Is valymo priemoniu tai galeciau pasakyt - visos jos valo  biggrin.gif Dabar turiu Klar voniai valyt, patinka, tulikui - Ecover irgi liuks

Gerai purina šampūnas? smile.gif
Atsakyti