Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 29, 12:02)
Norėjau iš ten atsisiųsti įvairių dalykų, tarp jų ir kosmetikos, per tarpininkę, bet sakė skysčių nesiųs sad.gif tai tikriausiai neteks išbandyti, nebent kai prisiruošiu siųstis pati ir muitą susimokėt

as uzsisakiau internetu. nemokamas pristatymas.. 4u.gif
Atsakyti
Toks nedidelis pastebejimas. Naudojau Uterkram vaikiska dantu pasta ir dabar man jautresni dantys patapo g.gif nezinau ar cia susije, na bet zodziu, siandien valiausi dantis ir eme gelti dantis, kur jautriau. spjoviau pasta lauk ir nuejau pasiimti savo "dantu muilo". ir ka jus manot? Valausi su dantu muilu ir man nieko neskauda! bigsmile.gif cia tai geras g.gif
Taigi, noreciau paeksperimentuoti ax.gif Ar atsiras savanoriu su jautriais dantimis, kurie sutiktu bent karta isbandyti dantu muila? Man labai smalsu kaip kitiems ta priemone tinka ar ne? biggrin.gif
Kai kas gal jau zino apie ka kalbu, o kas nezino, tai galesiu nuorodu pametyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 30, 10:25)
Toks nedidelis pastebejimas. Naudojau Uterkram vaikiska dantu pasta ir dabar man jautresni dantys patapo  g.gif nezinau ar cia susije, na bet zodziu, siandien valiausi dantis ir eme gelti dantis, kur jautriau. spjoviau pasta lauk ir nuejau pasiimti savo "dantu muilo". ir ka jus manot? Valausi su dantu muilu ir man nieko neskauda!  bigsmile.gif cia tai geras  g.gif
Taigi, noreciau paeksperimentuoti  ax.gif Ar atsiras savanoriu su jautriais dantimis, kurie sutiktu bent karta isbandyti dantu muila? Man labai smalsu kaip kitiems ta priemone tinka ar ne?  biggrin.gif
Kai kas gal jau zino apie ka kalbu, o kas nezino, tai galesiu nuorodu pametyti  lotuliukas.gif

Hm o man atvirksciai. As tai valiausiu su Himalaya pasta dantis ir man nuo jos dantys labai sujautrejo. Is pradziu maniau, gal cia del nestuke.gif ir gimdymo, bet po keliu dienu ir mano vyras skustis pradejo. Tai po ranka turejau vaikiska Urtekram pasta, pavalius su ja jautrumas sumazejo. Dabar nusipirkau Sensodine, tai su vyru neatsidziaugiam - jautrumas dingo.
O tie dantu muilai ar brangus? kaip suprantu juos siunteisi?
Atsakyti

Sveikos, turiu info:

SLS (pavojinga medziaga)Sodium Laureth Sulfate
> CLEAR , FRUCTIS ,
> Vo5, Palmolive, Paul Mitchell, L'Oreal , Body Shop

visi sie sampunai naudoja kazkoki chemikala vadinama SLS, kuris is tikro yra
grindu ploviklis. jie naudojami kad sampune butu daugiau putu.
isivaizduokit ka gali grindu ploviklis padaryti jusu plaukams ar galvos
odai. jis pazeis plaukus iki pat saknu. tikrinkit SLS chemikala ir dantu
pastu sudetyje, nes ir ten jo daug kas deda. naudokites tik saugiais
produktais, sudetyje neturinciais SLS. juos galima rasti ivedus google.com
sakini: "SLS Free Shampoo" arba "SLS Free Toothpaste

Ką manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 08 30, 14:56)
Hm o man atvirksciai. As tai valiausiu su Himalaya pasta dantis ir man nuo jos dantys labai sujautrejo. Is pradziu maniau, gal cia del  nestuke.gif ir gimdymo, bet po keliu dienu ir mano vyras skustis pradejo. Tai po ranka turejau vaikiska Urtekram pasta, pavalius su ja jautrumas sumazejo. Dabar nusipirkau Sensodine, tai su vyru neatsidziaugiam - jautrumas dingo.
O tie dantu muilai ar brangus? kaip suprantu juos siunteisi?

Nesigincysiu, be abejo kiekvienam skirtingai gali tikti arba ne. Man paciai idomu kaip kitiems veikia dantu muilas.
Tingiu kartotis blush2.gif tai idesiu nuoroda i senesne tema kur jau rasiau apie dantu muila. ten zemiau paziurekit APIE DANTU MUILA. Viena nuoroda neveikia, tai ten jau kitam puslapyje is naujo idejau. 4u.gif
Pirkta is svetur.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 08 31, 06:55)
Sveikos, turiu info:

> CLEAR , FRUCTIS ,

Ką manot  g.gif

Tai čia jau seniai tas žinoma biggrin.gif Eko kosmetika tų medžiagų nenaudoja smile.gif
Atsakyti

šiaip mailą gavau tik vakar ir apie visas kenksmingas medžiagas tikrai dar nežinau
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 08 31, 06:55)
Sveikos, turiu info:

> CLEAR , FRUCTIS ,

Ką manot  g.gif

Na si medziaga nepageidajama kosmetikoje nei kitose buities priemonese, bet ne pats baisiausias baubas. Gavau ir as meilu toki, matomai nieko apie tai nezinantis rase tongue.gif Cia jau seniai apie tai diskutuota 4u.gif
Atsakyti

Gerai, bet meile buvo rašoma, kad Dubajus smile.gif uždraudė šiuos šampūnus, tai kodėl mūsų vyriausybė negali uždraust.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 09 01, 06:05)
Gerai, bet meile buvo rašoma, kad Dubajus  smile.gif uždraudė šiuos šampūnus, tai kodėl mūsų vyriausybė negali uždraust.

O kodel Dubajus, o ne JAE? Argi gali vienas miestas is visos salies imti is siaip sau uzdrausti kazkokias prekes? g.gif Na bet Jungtiniai Arabu Emyratai galingi, ir Dubajus - milijoninis miestas, gal jie ir gali sau tai leisti g.gif
Nemanau, kad ES kada nors uzdraus jas...Bankrutuotu daugybe gamyklu, darbo netektu daugybe zmoniu...Dar daug ka reikia padaryti iki tokio draudimo...Visu pirma pilkos mases mastyma reikia pakeisti - dauguma vartotoju juk tenkina tokie produktai. ax.gif
Papildyta:
Beje, paradoksalu - pats Dubajus gamina SLS - isgauna ji is naftos, yra pagrindinis jo tiekejas, ir pats ji uzdraude lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 01 rugsėjo 2008 - 10:03
Radau dar natūralios kosmetikos, čia lygtais tokia paminėta nebuvo unsure.gif Kur Frei bio, turi BDIH sertifikatą. Gal kas bandėt?
Atsakyti
O man Alterra labai tiko, nors oda alergiška ir šiaip visko prikrečia. Kaip ankstesnėje temoje buvo rašyta - yra Droge (ne visuose būna, ir kai kurių šios serijos produktų tenka paieškoti), nebrangi. Bent jau etiketėje parašyta kad nėra dažančiųjų, kvapiųjų, konservuojančių medžiagų, silikono, parafino ir kitokių nafots produktų... ir ženkliuką turi va tokį:
http://www.kontrolli...e/e/index_e.htm

P.S. Va čia kitos firmos:
http://www.kontrolli...l_cosmetics.htm
(tarp jų ir weleda)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doti: 02 rugsėjo 2008 - 17:43