QUOTE(AusraR @ 2008 11 04, 14:12)
ne nu man tai kosmetikai kaip kosmetika, kaip ir visose visko pilna, yra ir geru produktu ir ne tokiu geru, bet tik mane nervuoja kad pristato jie save kaip stebuklingus ekologiskus ir tt ir pan. o istikruju tai visokio sh prideda ir dar kainas susikelia ta proga....
Tiesiog už tą pačią kainą galima nusipirkti geresnės kosmetikos, kuri tikrai būtų ekologiška ir tuo patvirtinta atitinkamais sertifikatais, o ne saldžiom pasakom ir išvengti ilgų pasakojimų, kokios stebuklingos jų prekės, o visi kiti aplinkui š pardavinėja.
Aš irgi nemėgstu tinklinės prekybos, nes bando įkišti viską - ko reikia ir ko nereikia. Ir už "stebuklingas" prekes dar ir kainą atitinkamą pasiūlo. Mano anyta tokiem dalykam lengvai pasiduoda, tai pas ją namie atsiranda tokių dalykų kaip putų voniai, nors prausiasi tik po dušu ir pan. Paskutinį kart kai dar
buvau ėjom į Bauer vakarėlį, tai bent jau pasijuokėm gerai - siūlė infra sauną, kurią galima pasistatyti namuose (nesvarbu, kad pusę kambario užima), bet ją naudoja ir pati pardavėja, sako labai gerai svoris krinta ir ji tai pastebi (svėrė apie 100kg, buvau ją mačius ir prieš metus, svoris buvo tas pats), kainavo tik 2000lt, bet visada galima pirkti išsimokėtinai ir dar kažką priedo gauti, arba būsimam vaikui kaldrytę iš merinosų vilnos už kuklius 600lt