Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(dilditele @ 2008 11 01, 08:31)
O geras  bigsmile.gif Nusipirkau Weledos sampuna, tai nusivyliau ir dar uz tokia kaina. Plius baisiai truko kondicionieriaus. O cia pasirodo yra. Gal pati naudoji tokius?

As naudoju jau 3 kartus ,man labai thumbup.gif .Kondicionieriu butinai pirkau nes pvz mnao plaukai sausi luzinejantis ,be jo kaip be ranku .
Plaukai atsigavo ,gavo blizgesio .O kodel tau jis netikko///? g.gif weledos sampoo
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 02, 18:10)
Faith in Nature šampūną užsisakiau iš čia http://www.sveikiproduktai.lt, pažiūrėjau, kad ir pigiau nei greenshop.

O jų krautuvėlėje Pilies g. dar pigiau nei internetinėje parduotuvėje mirksiukas.gif .

QUOTE(linarija @ 2008 11 02, 21:22)
Gal kas naudojate dantų pastas, siūlomas sveikiproduktai.lt

Aš turiu jų parduodamą pastą su baziliku. Nieko blogo pasakyti negaliu smile.gif .

QUOTE(AusraR @ 2008 11 02, 22:37)
Sveikos, noriu paklaust, ka naudojate vaikuciams uzpakaliukams patepti issutimu profilaktikai? Naudoju sudokrema, bet kai paskaiciau sudeti......gal ka geresnio galit rekomenduoti?

Mano mažutės odelė jautri, pirmą mėnesį turėjom labai nesmagių iššutimų, kurie labai ilgai gijo, todėl kartais užpakaliuką patepu profilaktiškai. Naudoju jau anksčiau minėtą Weledos tepaliuką su cinku, labai geras 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 03 lapkričio 2008 - 19:38
perziurejau welwdos kosmetika vaikams. Viskas su medetkom...chmmm..idomu nesualergizuos...?
o tas kremukas uzpakaliukui su zemes riesutu alieum...kiek zinau tai irgi vienas didziausiu alergenu. Ka manote?
Mano Arijus linkes i alergijas visokias....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 11 03, 21:17)
perziurejau welwdos kosmetika vaikams. Viskas su medetkom...chmmm..idomu nesualergizuos...?
o tas kremukas uzpakaliukui su zemes riesutu alieum...kiek zinau tai irgi vienas didziausiu alergenu. Ka manote?
Mano Arijus linkes i alergijas visokias....

Nepabandzius nesuzinosit ax.gif Manau, kad Weledos priemones is tiesu geros, tikrai verta bandyti ir atsirinkti tai, kas tinka.
Man asmeniskai labai patinka Green Baby vaiku odeles prieziuros priemones smile.gif

http://www.greenbaby..._GBABY-SKIN.htm

Turim si:
user posted image
Sudetis labai gera, toks riebus, aliejinis, panasios konsistencijos kaip sviestmedzio aliejus ar Monoi, kai sustingsta. Juo netgi sau ranku oda tepu rolleyes.gif

Ir si turim:
user posted image
Bet kol kas dar nenaudojom pagal paskirti, tik vakar patepiau vaikui panosi, kad lengviau kvepuot butu (sudety yra eteriniu alieju, isties lengviau kvepuot) nes slogyte atsirado ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 03 lapkričio 2008 - 22:58
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 01, 14:42)
eurovaistineje yra naturaliu aloe vera sulciu, kuriose tikrai nera sintetiniu konservantu ir alijosius sertifikuotas

na mano vyras susizavejas Forever living produkcija, nes jei zinoma teigia kad yra labai geri ir labai ekologiski ir visokie ten tokie. Man tai dzin, tegu jis geria ka nori, bet jis ir vaikams siulo (5 men) ...tai vat ir norejosi susirasti kazkokios informacijos ar tikrai ten jau taip viskas ekologiska....na paskaiciau apie parabenus, bet vyras man atgal atsiunte straipsni, kad parabenu zala nera irodyta ir kad su bandymais ant ziurkiu irodyta kad jie netoksiski....
na, kuo zmogus nori tiket tuo ir tikes, nieko cia nepadarysi...tik nezinau kaip vaikus apsaugot...nes jau ziuriu pasislepes istepliojo kremu veida vaikui....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 11 04, 12:48)
na mano vyras susizavejas Forever living produkcija, nes jei zinoma teigia kad yra labai geri ir labai ekologiski ir visokie ten tokie. Man tai dzin, tegu jis geria ka nori, bet jis ir vaikams siulo (5 men) ...tai vat ir norejosi susirasti kazkokios informacijos ar tikrai ten jau taip viskas ekologiska....na paskaiciau apie parabenus, bet vyras man atgal atsiunte straipsni, kad parabenu zala nera irodyta ir kad su bandymais ant ziurkiu irodyta kad jie netoksiski....
na, kuo zmogus nori tiket tuo ir tikes, nieko cia nepadarysi...tik nezinau kaip vaikus apsaugot...nes jau ziuriu pasislepes istepliojo kremu veida vaikui....

Kaip gerai, kad maniskis nesikisa taip smarkiai i vaiku auginima unsure.gif Pykstu kartais ant jo, kad mazai padeda, na bet nors ir nepridirba kokiu nesamoniu bash.gif
Atsakyti
na nuo tu parabenu tai nieko gal neatsitiks jei kelis kartus ir pateps tuo kremuku, bet alijosius panasu kad alergizuoja vis tik....paraudo viedukas...nuploviau....
tai vat bijaukad ir su medetkom bei kitais kremais su zolem gali but tas pats...
gal kas zinot kosmetikos vaikams be zoliu?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 11 04, 13:23)
na nuo tu parabenu tai nieko gal neatsitiks jei kelis kartus ir pateps tuo kremuku, bet alijosius panasu kad alergizuoja vis tik....paraudo viedukas...nuploviau....
tai vat bijaukad ir su medetkom bei kitais kremais su zolem gali but tas pats...
gal kas zinot kosmetikos vaikams be zoliu?

Dabar kai sualergizavo, gal nieko netepkit kuri laika 4u.gif Pasiziuresiu veliau ta Green Baby sudeti. Kiek pamenu, tame Nappy Cream yra ramuneliu, levandu EA, jos irgi gali alergizuoti g.gif
Atsakyti
Tai pradžiai galit weledos mėginukų pabandyti, būna kažkokių pienelių voniai ir pan,. ten viskas su medetkom, tai pažiūrėtumėt ar tinka. Arba bioboutique turi logonos seriją vaikams, paprašius duoda mėginukų.
Mano anyta ant forever living pasinešus, perka visokius maisto papildus, kosmetiką... Žiūrėjau dezodoranto, vonios putų sudėtį, tai nepatiko schmoll.gif Gal kas gali plačiau pakomentuoti, kai kurių pavadinimai tokie ilgi, kad tingiu visą žodį perskaityt blush2.gif http://distrib.forev...g...&siteID=LTU
Dabar amway susižavėjo doh.gif Štai kaip mūsų namie atsirado amway pasta, beje, be normalios sudėties, parašyta tik kad su fluoru, daugiau lenkiškai arba čekiškai nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 11 04, 14:07)
Tai pradžiai galit weledos mėginukų pabandyti, būna kažkokių pienelių voniai ir pan,. ten viskas su medetkom, tai pažiūrėtumėt ar tinka. Arba bioboutique turi logonos seriją vaikams, paprašius duoda mėginukų.
Mano anyta ant forever living pasinešus, perka visokius maisto papildus, kosmetiką... Žiūrėjau dezodoranto, vonios putų sudėtį, tai nepatiko  schmoll.gif Gal kas gali plačiau pakomentuoti, kai kurių pavadinimai tokie ilgi, kad tingiu visą žodį perskaityt  blush2.gif http://distrib.forev...g...&siteID=LTU
Dabar amway susižavėjo  doh.gif Štai kaip mūsų namie atsirado amway pasta, beje, be normalios sudėties, parašyta tik kad su fluoru, daugiau lenkiškai arba čekiškai nesuprantu.

ne nu man tai kosmetikai kaip kosmetika, kaip ir visose visko pilna, yra ir geru produktu ir ne tokiu geru, bet tik mane nervuoja kad pristato jie save kaip stebuklingus ekologiskus ir tt ir pan. o istikruju tai visokio sh prideda ir dar kainas susikelia ta proga....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 11 04, 14:12)
ne nu man tai kosmetikai kaip kosmetika, kaip ir visose visko pilna, yra ir geru produktu ir ne tokiu geru, bet tik mane nervuoja kad pristato jie save kaip stebuklingus ekologiskus ir tt ir pan. o istikruju tai visokio sh prideda ir dar kainas susikelia ta proga....

Tiesiog už tą pačią kainą galima nusipirkti geresnės kosmetikos, kuri tikrai būtų ekologiška ir tuo patvirtinta atitinkamais sertifikatais, o ne saldžiom pasakom ir išvengti ilgų pasakojimų, kokios stebuklingos jų prekės, o visi kiti aplinkui š pardavinėja.
Aš irgi nemėgstu tinklinės prekybos, nes bando įkišti viską - ko reikia ir ko nereikia. Ir už "stebuklingas" prekes dar ir kainą atitinkamą pasiūlo. Mano anyta tokiem dalykam lengvai pasiduoda, tai pas ją namie atsiranda tokių dalykų kaip putų voniai, nors prausiasi tik po dušu ir pan. Paskutinį kart kai dar nestuke.gif buvau ėjom į Bauer vakarėlį, tai bent jau pasijuokėm gerai - siūlė infra sauną, kurią galima pasistatyti namuose (nesvarbu, kad pusę kambario užima), bet ją naudoja ir pati pardavėja, sako labai gerai svoris krinta ir ji tai pastebi (svėrė apie 100kg, buvau ją mačius ir prieš metus, svoris buvo tas pats), kainavo tik 2000lt, bet visada galima pirkti išsimokėtinai ir dar kažką priedo gauti, arba būsimam vaikui kaldrytę iš merinosų vilnos už kuklius 600lt doh.gif
Atsakyti
Na tai parasysiu Green Baby Soothing Nappy Balm sudeti:
sweet almond oil, organic olive oil, beeswax, cocoa butter, shea butter, wheatgerm oil, organic lavender essential oil, organic chamomile essential oil.
Man sudetis labai patinka smile.gif
Atsakyti