Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(dilditele @ 2008 11 01, 10:31)
O geras  bigsmile.gif Nusipirkau Weledos sampuna, tai nusivyliau ir dar uz tokia kaina. Plius baisiai truko kondicionieriaus. O cia pasirodo yra. Gal pati naudoji tokius?

Deja, ne, turiu tokį, kokį pas mus parduoda. Man irgi kondicionierius būtinas, tai tenka derinti su kažkokios kitos firmos, o tada jau ir šampūno poveikis nelabai jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 11 01, 09:52)
Deja, ne, turiu tokį, kokį pas mus parduoda. Man irgi kondicionierius būtinas, tai tenka derinti su kažkokios kitos firmos, o tada jau ir šampūno poveikis nelabai jaučiasi.

Tai va, kad jau derint su kitu firmu kondicionieriais reikia. As nusipirkau is Nikotivos sampuna su kondicionierium, tai likau patenkita rezultatu
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2008 10 31, 20:26)
Noreciau tos su druska dar nusipirkti  ax.gif .O koks jos skonis ?ir kuom ji tau daugiau patiko,nei medetku? man dabar tapo aktuolu be visokiu CEMIJOS irgi  drinks_cheers.gif

tos pastos skonis surus smile.gif su medetku as negaleciau palyginti, nes jos nebandziau, bet man is naturaliu bandytu su druska labiausiai patiko ax.gif reiks pirkti dar karta. skonis gal nelabai, bet ji gerai valo (dantys tokie slidus liezuviu perbraukus) ir burnoje lieka toks gaivumas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 01 lapkričio 2008 - 11:41
QUOTE(AusraR @ 2008 10 31, 16:45)
Sveikos, gal kas susidurete su firmos Forever living produkcija (na alijosiai visokie) jei tiap, noreciau suzinoti nuomone.

eurovaistineje yra naturaliu aloe vera sulciu, kuriose tikrai nera sintetiniu konservantu ir alijosius sertifikuotas
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2008 10 01, 16:12)
Ar kas bandėte iš www.greenshop.lt Faith in Nature shampūnus? norėčiau išbandyti, bet būtų gerai prieš tai gauti atsiliepimų, nes pakuotės po 400 ml, jei nepatiks, kur paskui kišt :S

Faith in Nature šampūną užsisakiau iš čia http://www.sveikiproduktai.lt, pažiūrėjau, kad ir pigiau nei greenshop.
Atsakyti
Gal kas naudojate dantų pastas, siūlomas sveikiproduktai.lt Įdomu kaip sudėtis:
išvalytas vanduo, kalcio karbonatas, glicerinas, natrio laurylsulfatas (gautas iš palmių aliejaus), džiovinti raudondumbliai, ocimum basilicum, natrio silikatas, natrio sacharinas, augalų ekstraktai (gauti iš anacyclus pyrethrum, acacia arabica, mimusops elengi, symplocos racemosa, syzygium cumini), natūralūs aromatai.
g.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklaust, ka naudojate vaikuciams uzpakaliukams patepti issutimu profilaktikai? Naudoju sudokrema, bet kai paskaiciau sudeti......gal ka geresnio galit rekomenduoti?
Atsakyti
Nemanau, kad kūdikių odelę reikėtų tepti profilaktiškai smile.gif Aš niekda netepiau ir vaiko odelė visada buvo sveika, nekilo jokių problemų.
O kam ją tepti profilaktiškai?
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2008 11 02, 22:57)
Nemanau, kad kūdikių odelę reikėtų tepti profilaktiškai  smile.gif  Aš niekda netepiau ir vaiko odelė visada buvo sveika, nekilo jokių problemų.

drinks_cheers.gif nieko nereik profilaktiškai tept. jei jau iššus, tada ir gydyk, o kol nešunta - džiaukis, reiškia gera oda, nejautri. aš kai iššusdavo gydydavau taip: plaudavau medetkų nuoviru, tada padžiovindavau iššutimus šiltu fenu. ir ųiaip kuo ilgiau nuogu užpakaliu laikydavau. ir tokiu būdu užgydavo žymiai greičiau negu su visokiais tepalais
Atsakyti
as jei koki karta du nepatepu tai ir atsiranda spuogiuku...bandem ir tas sauskelnes daugkartines, isvis tragedija buvo....na jautrus tie mano vaikinai....nebent apskritai nuogu uzpakaliu laikyt....o nuogu uzpakaliu salta dabar jau...
Atsakyti
Ir aš naudodavau Sodokrem'ą, bet tik tada kai pašusdavo.
Iš naturalios kosmetikos vaikams yra Welledos kremas nuo iššutimų
user posted image
http://imunitetas.lt...d...0&prekid=97
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 02 lapkričio 2008 - 22:49
QUOTE(ragana @ 2008 11 02, 21:57)
Nemanau, kad kūdikių odelę reikėtų tepti profilaktiškai  smile.gif  Aš niekda netepiau ir vaiko odelė visada buvo sveika, nekilo jokių problemų.

drinks_cheers.gif aha, as irgi niekad nieko netepiau, ir uzpakalis graziausias buvo. bet keiciant sauskelnes visa laika fenu pradziovindavau, arba nuogu uzpakaliu palaikydavau. bet kadangi pas mus visa laika saltoka, tai fenas geriausias variantas. visad ant vystimo lentos guli.
Atsakyti