Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Margareta @ 2008 10 06, 13:15)
nusipirkau is Nikovita.lt sampuna, bet nuo jo man atsirado pleiskanu  verysad.gif net nezinau ka dabar daryti...teks gristi prie parduotuviniu sampunu su indu plovikiais  doh.gif nuo bet pleiskanu nebuna  unsure.gif
gal galit ka patarti, mergaites  4u.gif

pabandyk i sampuna isilasinti pvz. levandu EA, ispradziu i sauja su sampunu, jei pades -galima bus ir i pati indeli prilasinti
Atsakyti
Gal kas bandė Urtekram šampūną su ruduoju cukrumi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 10 06, 13:15)
nusipirkau is Nikovita.lt sampuna, bet nuo jo man atsirado pleiskanu  verysad.gif net nezinau ka dabar daryti...teks gristi prie parduotuviniu sampunu su indu plovikiais  doh.gif nuo bet pleiskanu nebuna  unsure.gif
gal galit ka patarti, mergaites  4u.gif

Koki sampuna pirkot?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 10 07, 17:57)
Koki sampuna pirkot?

http://www.nikovita....p...&item_id=14
va sitas..siaip tai butu visai nieko..bet va man netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 10 07, 09:44)
Gal kas bandė Urtekram šampūną su ruduoju cukrumi?  ax.gif

Aš turiu, dabar naudoju, patinka! Rašo, kad yra purinantis - ir tikrai, plaukai buna gražiai pasipūtę ir atrodo, kad jų yra daugiau smile.gif. (Mano plaukai riebūs)
Atsakyti
sVEIKUTES MERGAITES 4u.gif
Labai faina temele thumbup.gif
Uzsisakiu WELEDOS gaminiu muiliuko,sampuno,dantu pasta ir vaikucui visko .Tai zuresime laikiu kada tasus ismeginiu ir galesiu pasidalinti savo ,pokyciais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 09 03, 05:32)
O aš žinokit darausi paranojikė. Peržiūrėjau savo kosmetikos atsargas, ir ohoho. Akių makiažo valiklis turi net 6 parabenus. Visą bukietą. O dar nemažus pinigėlius paklojau. Tai vakar blaškiausi po visą miestą bandydma rast pastą dantų be sls. Nepavyko. Reiks važiuot sostinėn apsipirkt. Arba vaistinėj Weledos gaminių ieškot. Nors vaikams. Atrodo, kol nežinai, tai viskas gerai  smile.gif ir širdies neskauda.

lotuliukas.gif vyras jau juokais sako, kad perdedu su visais eko, bet visa šituo užsikrėčiau ne nuo jūsų , o studijuodama visuomenės sveikatą, tenka rašyti darbus, atai prisirenki medžiagos belenkiek. kol kas eko pas mus lyderiauja maistas, dabar šturmuoju kosmetiką, higienos priemones, tik bėda , kad mažas miestelis, tai teks tenkintis internetine prekyba.
beje, gal aks išbandįte kokią priemonę labai riebiems plaukams? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2008 10 31, 00:15)
lotuliukas.gif  vyras jau juokais sako, kad perdedu su visais eko, bet visa šituo užsikrėčiau ne nuo jūsų , o studijuodama visuomenės sveikatą, tenka rašyti darbus, atai prisirenki medžiagos belenkiek. kol kas eko pas mus lyderiauja maistas, dabar šturmuoju kosmetiką, higienos priemones, tik bėda , kad mažas miestelis, tai teks tenkintis internetine prekyba.
beje, gal aks išbandįte kokią priemonę labai riebiems plaukams?  unsure.gif

Jungiuiosi ir as i naturalisciu gretas biggrin.gif Pradejom taip pat nuo maisto, toliau- sklabimo priemones ir visokie valikliai ax.gif Dabar eile kosmetikai rolleyes.gif
bet susiduriau su problema unsure.gif Norisi viska iskart ismesti doh.gif OHo, koks kiekis ismetimui gavosi doh.gif O kaip jus darete /ar darote? g.gif Kardinaliai viska i siuksliadeze?
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 10 31, 02:50)
Kardinaliai viska i siuksliadeze?

Bent jau aš tai taip dariau. Dar turiu dušo gelį su parabenų bomba, bet grindim plaut tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 10 31, 01:50)
Jungiuiosi ir as i naturalisciu gretas biggrin.gif Pradejom taip pat nuo maisto, toliau- sklabimo priemones ir visokie valikliai ax.gif Dabar eile kosmetikai  rolleyes.gif
bet susiduriau su problema unsure.gif Norisi viska iskart ismesti doh.gif OHo, koks kiekis ismetimui gavosi doh.gif O kaip jus darete /ar darote? g.gif Kardinaliai viska i siuksliadeze?

Manau kad galit bandyti parduoti SM kosmetikos išparduotvėje. Jei pavyks bent kažką parduoti, vis bus kapeika "naujai pradžiai" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 10 31, 02:50)
Jungiuiosi ir as i naturalisciu gretas biggrin.gif Pradejom taip pat nuo maisto, toliau- sklabimo priemones ir visokie valikliai ax.gif Dabar eile kosmetikai  rolleyes.gif

Ką turiu tai sunaudoju arba atiduodu tam, kas vistiek tai pirktų. Ranka išmest kažkaip nekyla
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 10 31, 12:24)
Ranka išmest kažkaip nekyla

manau, kad išmetimas būtų smarkiai neekologiškiau, nei suvartojimas (kokiu nors būdų, nebūtinai pagal tiesioginę paskirtį).
Atsakyti