Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Miaška @ 2008 09 30, 20:14)
Ačiū smile.gif
Pirmiausia paklausiu, kas yra KN? g.gif  Mišinių mačiau, visai įdomiai atrodo, bet jei netepti kasdien - ką tepti kitais kartais, kremus? Veidą po prausimosi man traukia, nepasitepusi niekuo neišbūsiu.
Tiesa, dukros tepasi veidus ne kasdien, o tik tada, kai odą traukia po prausimosi.

Pirmiausia, jei oda tempia- vadinasi naudojamos netinkamos priemones, reiktu atsisakyti vandens, o rinktis pienelius, tonikus, antra, tikrai nereikia odai tu kremu kasdien, ji puikiai susitvarko ir be ju. Galima nusipirkti pvz. Hidrolata (tuose paciuose Kvapu namuose) -tai puiki priemone, kurios deka, kremas ar aliejukas butu reikalingas tik kartais. Geriausia krema ar aliejuka tepti ne pries miega (nes nakti oda ir taip dirba, tad kremas tik apsunkina viska ir moterys atsikelia su riabaluotu, pavargusiu veidu), bet vos grizus is darbo-nusivalot veida ir jei yra poreikia pasitepate. Karta per savaite sausa oda galima palepinti kokia drekinamaja kauke, problematiska oda pavalyti su moliu kaukem ilasinus Eteriniu alieju.

QUOTE(Odora @ 2008 10 01, 08:35)
o kodel sviestmedis kokosas ant veido netinka?
kokosa meginau tepti ant pasausejusiu vietu, lyg nieko...

gryni sie aliejai yra per riebus, todel geriau tepti misini, pvz. sviestmedis turbut buna visuose kremuose (nes kartu jis ir konservantas, ir minkstiklis, ir drekiklis). Zinoma, jei kartais patepsi issausejusia vieta tai nieko ir nenutiks, bet del dazno tepimo gali pradeti kimstis poros, papilketi oda ir pan. Is principo sausa oda -yra vidaus problema ir vien kemais ar aliejais ant virsaus -problemos neispres, cia reiktu pagerti alieju i vidu, arba issitirti zarnyna

QUOTE(Žirklutės @ 2008 10 01, 12:43)
kai buvau KN tai kaip tik siūlė kokoso aliejų ant veido tepti, kad vaiko odelę nuo šalčio apsaugot  g.gif Bet man kvapas nepatinka, jau geriau weledos, kad vaikas medučiu kvepėtų  biggrin.gif

Vaiko veido oda nera tokia pati kaip suagusio, ir kas tinka vaikui nebutinai tinka suaugusiam ir atvirksciai ax.gif Kita vertus, juk nesake, kad teptum juo vaiko veida 2 kartus per diena, ka daro didzioji dalis moteru
Atsakyti
Ar kas bandėte iš www.greenshop.lt Faith in Nature shampūnus? norėčiau išbandyti, bet būtų gerai prieš tai gauti atsiliepimų, nes pakuotės po 400 ml, jei nepatiks, kur paskui kišt :S
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 01, 14:02)
Is principo sausa oda -yra vidaus problema ir vien kemais ar aliejais ant virsaus -problemos neispres, cia reiktu pagerti alieju i vidu, arba issitirti zarnyna

O ka tirtis? placiau ka nors zinai? Nes maniskei gydytojas tokia diagnoze uzrase: siausiaode, o gydytis drekinanciais kremais. Blyn kaip nervina
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 10 01, 15:40)
placiau ka nors zinai? Nes maniskei gydytojas tokia diagnoze uzrase: siausiaode, o gydytis drekinanciais kremais. Blyn kaip nervina

g.gif juk tu abejoji mano kompetencija kitais klausimais, ar nebijai, kad ir si karta patarsiu netinkamai, nes pati tokiu problemu neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis* @ 2008 10 01, 09:39)
O ar kas nors bandėte Mira liuks firmos šampūnus? nes kosmetika, tai man visai patinka  ax.gif

Ši kosmetika nėra natūrali.Deja yra šampūnuose SLS ir kitokių chem. medžiagų.Aš anskčiau naudojau šios firmos produktus, tikrai neblogi, bet dabar perėjau prie tikrai natūralios,sertifikuotos kosmetikos.O šiaip šampūnai šios firmos neblogi.Beje, yra atskira tema apie šią firmą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 25, 19:18)
Iš savos patirties labai pagirsiu Aveda šampūną su rozmarinais ir mėta - neerzina odos, gaivus, minusas tik tas, kad Lietuvoje nėra, reikia parsisiųsti, na ir kaina tada jau išauga...
Dukra naudoja Urtekram su šalavijais - labai tinka jos sausiems plaukams. Pirkau parduotuvėje Stepono 6, mokėjau 22 Lt.
Sante nei vienas šampūnas nepatiko ir netiko: vieną turėjau, kelių kitų davė mėginukus, tai netiko nei man, nei dukroms, nors plaukai visų skirtingi.
Dar ketinu išbandyti Natura Siberica, irgi natūralus, be SLS ir parabenų.

Irgi norėčiau pagirti Urtekram su šalavijais - nors mano plaukai nėra sausi, veikiau atvirkščiai (anksčiau kas antrą dieną plaudavau stipriai nuriebalinančiais šampūnais, ir tai nebuvau visai patenkinta "švara"), bet jis puikiai tinka. O ir kirpėja gyrė, sako, "matosi, kad plaukai gerai pamaitinti, nes blizga dailiai". Taip kad - visom penkiom už urtekram'ą.
Bandžiau jų ir "henna", bet man.. Per greit plaukai susiriebalavo, nors šiaip juos "gerai veikia" - minkšti, švelnūs it po kaukės.
Atsakyti
as noriu pagirti Logonos krema su morkomis thumbup.gif labai graziai atrodo oda (pasviezejusi smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2008 10 04, 15:08)
as noriu pagirti Logonos krema su morkomis  thumbup.gif  labai graziai atrodo oda (pasviezejusi smile.gif)

Aš tai jo išsigandau. Mano oda šviesi, tai galvojau, kad užsitepus atrodysiu nesveikai pageltus. unsure.gif
O jis duoda kažkokį atspalvį veidui?
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 10 04, 15:50)
Aš tai jo išsigandau. Mano oda šviesi, tai galvojau, kad užsitepus atrodysiu nesveikai pageltus.  unsure.gif
O jis duoda kažkokį atspalvį veidui?

kai as ji pirkau man pardaveja sake kad dauguma gazdinasi jo spalvos biggrin.gif bet as kadangi megeja visokiu rudinimo priemoniu tai ir sito neissigandau, siaip mano oda taip pat labai sviesi, bet zinok jis tik uztepus keleta sekundziu pabuna gelsvas, paskui susigeria ir veido pilkuma uzmaskuoja, tikrai nesimato kad kaskas butu uztepta, tik veidas svyti smile.gif jokio gelsvumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytee: 04 spalio 2008 - 16:37
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 01, 16:11)
g.gif juk tu abejoji mano kompetencija kitais klausimais, ar nebijai, kad ir si karta patarsiu netinkamai, nes pati tokiu problemu neturiu  unsure.gif

Turbut reiketu atgal panasiam stiliuj atsakyt g.gif Cia koks jausmas drasko jus? iskaudinta gardynia ar kas? Ar mano nuomone turi but identiska jusiskei?
Ai...zodziu...juokas tik ima...
Atsakyti
nusipirkau is Nikovita.lt sampuna, bet nuo jo man atsirado pleiskanu verysad.gif net nezinau ka dabar daryti...teks gristi prie parduotuviniu sampunu su indu plovikiais doh.gif nuo bet pleiskanu nebuna unsure.gif
gal galit ka patarti, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 10 06, 14:15)
nusipirkau is Nikovita.lt sampuna, bet nuo jo man atsirado pleiskanu  verysad.gif net nezinau ka dabar daryti...teks gristi prie parduotuviniu sampunu su indu plovikiais  doh.gif nuo bet pleiskanu nebuna  unsure.gif
gal galit ka patarti, mergaites  4u.gif

Paprasčiausiai siūlau pamėginti kokį nors kitą. paprasčiausiai šis Jums netiko. Man ir taip buvo, paskiau mečiau tuos natūralius šampūnus, bet turbūt dabar bandysiu vėl ieškoti, nes net nežinojau kad tikrai galima rasti nemažai gerų dalykų Vilniuje.
Atsakyti