Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Miaška @ 2008 09 25, 19:18)
Iš savos patirties labai pagirsiu Aveda šampūną su rozmarinais ir mėta - neerzina odos, gaivus, minusas tik tas, kad Lietuvoje nėra, reikia parsisiųsti, na ir kaina tada jau išauga...
Dukra naudoja Urtekram su šalavijais - labai tinka jos sausiems plaukams. Pirkau parduotuvėje Stepono 6, mokėjau 22 Lt.
Sante nei vienas šampūnas nepatiko ir netiko: vieną turėjau, kelių kitų davė mėginukus, tai netiko nei man, nei dukroms, nors plaukai visų skirtingi.
Dar ketinu išbandyti Natura Siberica, irgi natūralus, be SLS ir parabenų.

As irgi turiu Natura Siberica (rozine pakuote) tik vat del ekologiskumo cia kazkur diskutavo, kad ne labai jis "geras". Bet pastarasis man patinka labiau nei Urterkam
Atsakyti
gerai tinkantį natūralų šampūną išsirinkti kažkodėl būna sudėtinga rolleyes.gif
Atsakyti
turiu urtekram su ramunėlėm šampūną ir kondicionierių (mano plaukai labai ilgi ir nuolat šviesinu). man tai visai tinka ir patinka, o ir kaina labai nesikandžioja. pradžioj buvo keista, kad mažai putoja, bet pripratau kažkaip, gi svarbu kad gerai išplauna, plaukai švelnūs, sveiki, nesivelia.
Atsakyti
Prašau patarimo. Dar tik pradedu domėtis ekologiškomis priemonėmis, skaitau temas, o klausimas toks: kokią priemonę rekomenduotumėte, kad būtų galima naudoti visam kūnui - t.y. ir veidui tepti, ir kūno odai po dušo. Gal koks aliejus universalus yra... Namie esame trise, aš ir dvi paauglės dukros, kūno ir veido priežiūros priemonių naudojame tikrai daug, (manau - per daug), o norisi ir naudoti sveiką kosmetiką, ir neišleisti beprotiškų pinigų, nes tokios galimybės neturiu. Dairiausi ekologiškų produktų parduotuvėse, vis tik kainos didelės, nupirkau tik šampūną.
Atsakyti
man rodos jei veido ir kuno oda sausa galima atitaikyti koki alieju : sviestmedzio, kokoso tt, bet jei riebi tai nzn nerizikuociau tuo paciu tepti
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 09 30, 13:21)
man rodos jei veido ir kuno oda sausa galima atitaikyti koki alieju : sviestmedzio, kokoso tt, bet jei riebi tai nzn nerizikuociau tuo paciu tepti

Galvoju dabar, kad tos odos gan skirtingos pas mus... g.gif
Kūno - greičiausiai normali oda visų, o vat veido, tai vaikų - gan probleminė, paaugliškai pasispuogavusi, o mano - mišri. Nesu radusi kol kas jokio gero kremo, gal ne tuos bandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 30, 11:13)
Prašau patarimo. Dar tik pradedu domėtis ekologiškomis priemonėmis, skaitau temas, o klausimas toks: kokią priemonę rekomenduotumėte, kad būtų galima naudoti visam kūnui - t.y. ir veidui tepti, ir kūno odai po dušo. Gal koks aliejus universalus yra...

sutikciau, kad veido priemones tinka ir paakiams, bet neviskas kas tinka kunui tinka ir veidui, o juolabiau, kad jusu oda ir dukru tikrai skiriasi g.gif Grynu alieju veidui sunku parinkti -visada yra patartina ju misinius naudoti, tai viena, o antra aliejum nereiktu kasdien teptis veido -tai tikrai galetum sau leisti nusipirkti KN koki misinuka, o kam paauglems -ka nors teptis ant veido blink.gif , na sutinku del ziemos -tam galima paimti Weledos krema nuo salcio, bet nakciai joms tikrai nereikia jokiu kremu
kunui galite nusipirkti ir pilstomu alieju -jei per brangu, bet ir cia geriau butu pamaisyti keleta alieju ir ilasinti megiamo EA

QUOTE(Odora @ 2008 09 30, 12:21)

as tai veidui apskritai nerekomenduociau grynu kokosu ir sviestmedzio alieju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 30, 15:46)
Grynu alieju veidui sunku parinkti -visada yra patartina ju misinius naudoti, tai viena, o antra aliejum nereiktu kasdien teptis veido -tai tikrai galetum sau leisti nusipirkti KN koki misinuka, o kam paauglems -ka nors teptis ant veido  blink.gif , na sutinku del ziemos -tam galima paimti Weledos krema nuo salcio, bet nakciai joms tikrai nereikia jokiu kremu

Ačiū smile.gif
Pirmiausia paklausiu, kas yra KN? g.gif Mišinių mačiau, visai įdomiai atrodo, bet jei netepti kasdien - ką tepti kitais kartais, kremus? Veidą po prausimosi man traukia, nepasitepusi niekuo neišbūsiu.
Tiesa, dukros tepasi veidus ne kasdien, o tik tada, kai odą traukia po prausimosi.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 30, 21:14)
Ačiū smile.gif
Pirmiausia paklausiu, kas yra KN?

http://www.kvapunamai.lt/pradzia/

Beje, gal kas bandė mišinį sausai odai? http://www.kvapunamai.lt/produktas/93/ ar greitai įsigeria, turi kvapą, koks poveikis, ar galima vartoti visada vietoj kremo ar retkarčiais?
Atsakyti
o kodel sviestmedis kokosas ant veido netinka?
kokosa meginau tepti ant pasausejusiu vietu, lyg nieko...
Atsakyti
O ar kas nors bandėte Mira liuks firmos šampūnus? nes kosmetika, tai man visai patinka ax.gif
Atsakyti
kai buvau KN tai kaip tik siūlė kokoso aliejų ant veido tepti, kad vaiko odelę nuo šalčio apsaugot g.gif Bet man kvapas nepatinka, jau geriau weledos, kad vaikas medučiu kvepėtų biggrin.gif
Atsakyti