Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(doufyl @ 2008 09 25, 00:00)
naudojau. šis šampūnas tikrai švelnus, gerai putoja, maloniai kvepia ir apskritai gerai jaučiasi ant pačių plaukų, tačiau turi itin didelį trūkumą - neišplauną aliejinių kaukių mirksiukas.gif

Ai tai tada viskas bus ok, aliejukus kažkuo kitu plausiu tada thumbup.gif
Atsakyti
Sodium Lauryl Sulfoacetate - Natrio laurilsulfoacetatas Paviršiaus įtempio mažinimo medžiaga/valiklis/putodaris

Tai čia ne tas blogasis SLS? g.gif
Atsakyti
manyčiau, kad skirtingi tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Sakykit, kur rasti Logonos ir Weledos priemonių? Man galvos oda niežti nuo visų šampūnų dėl to SLS blink.gif Norėčiau ką nors iš šių produktų išmėginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 09 25, 15:05)
Sveikutės  4u.gif
Sakykit, kur rasti Logonos ir Weledos priemonių? Man galvos oda niežti nuo visų šampūnų dėl to SLS  blink.gif  Norėčiau ką nors iš šių produktų išmėginti  4u.gif

Logona pardavinėja www.bioboutique.lt ten ir kontaktai įdėti.
O weleda Holos užupio 4, stepono g-vėj bent dviejose parduotuvėse, farmos vaistinės...
Atsakyti
Sveikos,
Iš savo pusės galiu pagirti Urtekram šampūną su rožėm, gerai išplauna, švelnina, glotnina plauką, ko man labiausiai ir reikia, nes plaukai linkę šiauštis (norinčiom purinančio efekto gal tuomet nelabai tiktų). Na man tai tikrai labai wub.gif , mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 09 25, 17:06)
Sveikos,
Iš savo pusės galiu pagirti Urtekram šampūną su rožėm, gerai išplauna, švelnina, glotnina plauką, ko man labiausiai ir reikia, nes plaukai linkę šiauštis (norinčiom purinančio efekto gal tuomet nelabai tiktų). Na man tai tikrai labai wub.gif , mirksiukas.gif

O galima pvz ir kainą šito šampūno sužinoti ir kur jo galima įsigyti? bigsmile.gif
Išsišniukštinėsiu visokius variantus ir eisiu ieškoti "to vienintelio" biggrin.gif
Atsakyti
Iš savos patirties labai pagirsiu Aveda šampūną su rozmarinais ir mėta - neerzina odos, gaivus, minusas tik tas, kad Lietuvoje nėra, reikia parsisiųsti, na ir kaina tada jau išauga...
Dukra naudoja Urtekram su šalavijais - labai tinka jos sausiems plaukams. Pirkau parduotuvėje Stepono 6, mokėjau 22 Lt.
Sante nei vienas šampūnas nepatiko ir netiko: vieną turėjau, kelių kitų davė mėginukus, tai netiko nei man, nei dukroms, nors plaukai visų skirtingi.
Dar ketinu išbandyti Natura Siberica, irgi natūralus, be SLS ir parabenų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaška: 25 rugsėjo 2008 - 18:19
QUOTE(Varu @ 2008 09 25, 16:25)
O galima pvz ir kainą šito šampūno sužinoti ir kur jo galima įsigyti?  bigsmile.gif
Išsišniukštinėsiu visokius variantus ir eisiu ieškoti "to vienintelio"  biggrin.gif

Vilniuje Urtekram produkcija prekiaujama Šv. Stepono 6, Kaune parduotuvėje ,,Sveikatos dovanos,, dujotiekio g. netoli Girstupio, už 250 ml mokėjau 20 lt, berods yra ir 500 ml buteliukai po 30 lt, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 09 25, 22:15)
už 250 ml mokėjau 20 lt, berods yra ir 500 ml buteliukai po 30 lt,  smile.gif

sakyčiau labiau apsimoka imti 500ml.
Atsakyti
patarčiau neskubėti su didelėmis talpomis - pravartu išbandyti mažesnį kiekį, nes jei netiks, bus sunku sunaudoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 26, 00:01)
patarčiau neskubėti su didelėmis talpomis - pravartu išbandyti mažesnį kiekį, nes jei netiks, bus sunku sunaudoti  4u.gif

tai taip, žinoma. drinks_cheers.gif
Atsakyti