naudojau. šis šampūnas tikrai švelnus, gerai putoja, maloniai kvepia ir apskritai gerai jaučiasi ant pačių plaukų, tačiau turi itin didelį trūkumą - neišplauną aliejinių kaukių
Sveikutės Sakykit, kur rasti Logonos ir Weledos priemonių? Man galvos oda niežti nuo visų šampūnų dėl to SLS Norėčiau ką nors iš šių produktų išmėginti
Sveikutės
Sakykit, kur rasti Logonos ir Weledos priemonių? Man galvos oda niežti nuo visų šampūnų dėl to SLS Norėčiau ką nors iš šių produktų išmėginti
Sveikos, Iš savo pusės galiu pagirti Urtekram šampūną su rožėm, gerai išplauna, švelnina, glotnina plauką, ko man labiausiai ir reikia, nes plaukai linkę šiauštis (norinčiom purinančio efekto gal tuomet nelabai tiktų). Na man tai tikrai labai ,
Sveikos,
Iš savo pusės galiu pagirti Urtekram šampūną su rožėm, gerai išplauna, švelnina, glotnina plauką, ko man labiausiai ir reikia, nes plaukai linkę šiauštis (norinčiom purinančio efekto gal tuomet nelabai tiktų). Na man tai tikrai labai ,
Iš savos patirties labai pagirsiu Aveda šampūną su rozmarinais ir mėta - neerzina odos, gaivus, minusas tik tas, kad Lietuvoje nėra, reikia parsisiųsti, na ir kaina tada jau išauga... Dukra naudoja Urtekram su šalavijais - labai tinka jos sausiems plaukams. Pirkau parduotuvėje Stepono 6, mokėjau 22 Lt. Sante nei vienas šampūnas nepatiko ir netiko: vieną turėjau, kelių kitų davė mėginukus, tai netiko nei man, nei dukroms, nors plaukai visų skirtingi. Dar ketinu išbandyti Natura Siberica, irgi natūralus, be SLS ir parabenų.
Vilniuje Urtekram produkcija prekiaujama Šv. Stepono 6, Kaune parduotuvėje ,,Sveikatos dovanos,, dujotiekio g. netoli Girstupio, už 250 ml mokėjau 20 lt, berods yra ir 500 ml buteliukai po 30 lt,