Dabar tokį turiu,nuo plaukų slinkimo. Jau kelis kartus ploviau, bet man jokio skirtumo, ar urtekram, logona ar toks, man visi geri. O šis vyrui buvo vienintelis iš bandytų natūralių, kuris jo galvos odai tiko.
Dabar tokį turiu,nuo plaukų slinkimo. Jau kelis kartus ploviau, bet man jokio skirtumo, ar urtekram, logona ar toks, man visi geri. O šis vyrui buvo vienintelis iš bandytų natūralių, kuris jo galvos odai tiko.
As naudojau ti Weleda. Pirma karta nusipirkau Kastonu sampuna, taciau man nuo jo gan greitai susiriebaluodavo plaukai, ir siaip kazkokie apsunke buvo. O dabar turiu Rozmarinu sampuna. Tai kol kas esu labai patenkinta.
Gal tikėjausi, kad ekologiškam turėtų būti tik žolytės, be jokių keistų cheminių elementų Nors matyt labiau laukiau paraginimo, kad tokį tikrai verta pirkti
Vakar nusipirkau neradus tokio, kokio norėjau. Pirmą kart ploviausi galvą su juo po rozmarinų aliejaus, tai neišplovė labai gerai Na, žiūrėsiu kaip toliau bus. O šiaip žinau tikrai yra naudojusių, gal atsilieps kas
Vakar nusipirkau neradus tokio, kokio norėjau. Pirmą kart ploviausi galvą su juo po rozmarinų aliejaus, tai neišplovė labai gerai Na, žiūrėsiu kaip toliau bus. O šiaip žinau tikrai yra naudojusių, gal atsilieps kas
naudojau. šis šampūnas tikrai švelnus, gerai putoja, maloniai kvepia ir apskritai gerai jaučiasi ant pačių plaukų, tačiau turi itin didelį trūkumą - neišplauną aliejinių kaukių
Natrio laurilsulfatas / lauretsulfatas - Tai paviršinio aktyvumo medžiagos, naudojami šampūnuose, vonios dušo priemonėse, dantų pastose. Išgaunami iš naftos, todėl pigūs. Nors priemonės su šia medžiaga gerai plauna ir putoja, tačiau tai ypač šiurkštus detergentas, dirgina akis, sudaro galvos odos atplaišas, panašias į pleiskanas, odos bėrimus ir kitas alergines reakcijas.