Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Žiogelis @ 2008 09 23, 10:00)
O gal kas bandėt šituos: KVAPŲ NAMŲ EKO ŠAMPŪNAI?

Dabar tokį turiu,nuo plaukų slinkimo. Jau kelis kartus ploviau, bet man jokio skirtumo, ar urtekram, logona ar toks, man visi geri. O šis vyrui buvo vienintelis iš bandytų natūralių, kuris jo galvos odai tiko.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 09 23, 11:18)
Dabar tokį turiu,nuo plaukų slinkimo. Jau kelis kartus ploviau, bet man jokio skirtumo, ar urtekram, logona ar toks, man visi geri. O šis vyrui buvo vienintelis iš bandytų natūralių, kuris jo galvos odai tiko.

man jis patinka, kondicionierius ypač geras, o šampūnas truputį velia plaukus, bet šiaip malonus.
Atsakyti
As naudojau ti Weleda. Pirma karta nusipirkau Kastonu sampuna, taciau man nuo jo gan greitai susiriebaluodavo plaukai, ir siaip kazkokie apsunke buvo. O dabar turiu Rozmarinu sampuna. Tai kol kas esu labai patenkinta.
Atsakyti
Sveikos,
Radau Logonos šampūną su bambukais. Bet kažkaip suabejojau dėl sudėties: vanduo, kokospalmių gliukozidai, alkoholis*, glicerolis, dinatrio kokoilglutamatas, natrio kokoilglutamatas, ananasų vaisių ekstraktas, brokolinių kopūstų sėklų aliejus, natrio PCA (pirolidono karboksirūgšties natrio druskos), gliceriloleatas, ksantano derva, paprastųjų bambukų ekstraktas, argininas, šilko baltymų hidrolizatai, natūralios kvapiosios medžiagos, fitino rūgštis, citrinų rūgštis, citralis, limonenas (karvenas), linalolis (linalilo alkoholis) * iš ekologiškai užaugintų augalų.
Kaip manot, ar verta tokios sudėties šampūną pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2008 09 23, 10:00)
O gal kas bandėt šituos: KVAPŲ NAMŲ EKO ŠAMPŪNAI?

daugiau apie tai Natūralių kosmetikos gamintojų temoje smile.gif

QUOTE(*Drugelis* @ 2008 09 24, 09:52)
Kaip manot, ar verta tokios sudėties šampūną pirkti?

kuo sudėtis tau užkliuvo? smile.gif
Atsakyti
O ar bandėte kas nors Logonos šampūnus su bambukais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 24, 11:00)
kuo sudėtis tau užkliuvo? smile.gif

Gal tikėjausi, kad ekologiškam turėtų būti tik žolytės, be jokių keistų cheminių elementų blush2.gif Nors matyt labiau laukiau paraginimo, kad tokį tikrai verta pirkti ax.gif
Atsakyti
baimintis tikrai neverta 4u.gif Logonos produkcija yra natūrali, patikrinta, sertifikuota - nėra ten nieko blogo smile.gif

o jei kas neaišku, tai Natūralios kosmetikos gamintojų temoje yra blogų ingredientų sąrašai, straipsniai apie tai smile.gif be to, šalia visagalis google biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis* @ 2008 09 24, 11:00)

Vakar nusipirkau neradus tokio, kokio norėjau. Pirmą kart ploviausi galvą su juo po rozmarinų aliejaus, tai neišplovė labai gerai verysad.gif Na, žiūrėsiu kaip toliau bus. O šiaip žinau tikrai yra naudojusių, gal atsilieps kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis* @ 2008 09 24, 12:00)

QUOTE(Zuma @ 2008 09 24, 15:39)
Vakar nusipirkau neradus tokio, kokio norėjau. Pirmą kart ploviausi galvą su juo po rozmarinų aliejaus, tai neišplovė labai gerai  verysad.gif Na, žiūrėsiu kaip toliau bus. O šiaip žinau tikrai yra naudojusių, gal atsilieps kas  4u.gif

naudojau. šis šampūnas tikrai švelnus, gerai putoja, maloniai kvepia ir apskritai gerai jaučiasi ant pačių plaukų, tačiau turi itin didelį trūkumą - neišplauną aliejinių kaukių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 24, 12:53)
baimintis tikrai neverta  4u.gif Logonos produkcija yra natūrali, patikrinta, sertifikuota - nėra ten nieko blogo smile.gif

o jei kas neaišku, tai Natūralios kosmetikos gamintojų temoje yra blogų ingredientų sąrašai, straipsniai apie tai smile.gif be to, šalia visagalis google biggrin.gif

Skaičiau aš tuos sąrašus ir kas keisčiausia prie gerųjų ingridientų priskirtas ir tas ,,baisusis" SLS blink.gif
Atsakyti
Natrio laurilsulfatas / lauretsulfatas - Tai paviršinio aktyvumo medžiagos, naudojami šampūnuose, vonios dušo priemonėse, dantų pastose. Išgaunami iš naftos, todėl pigūs. Nors priemonės su šia medžiaga gerai plauna ir putoja, tačiau tai ypač šiurkštus detergentas, dirgina akis, sudaro galvos odos atplaišas, panašias į pleiskanas, odos bėrimus ir kitas alergines reakcijas.

sąrašas čia 4u.gif
Atsakyti