Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai, baiseinėliai

QUOTE(agniux911 @ 2007 09 06, 10:32)

pasidomejau kad be 20 000 kaip ir nieko nenupirksi, ir tai jau cia is pigesniu g.gif
Atsakyti
ai, tai jau man pakaks perline vonios, ne mano kisenei doh.gif
Atsakyti
Uzsukite i sia svetaine:
http://www.pristineblue.lt/
ten rasite viska apie vandens prieziura, chemikalus Spa, baseinams ir kubilams. O taip pat puikiausia alternatyva Spa baseinams - kubilus su filtravimo sistemomis.
Atsakyti
sveikutes,nenoriu reklamuotis,bet blush2.gif gal yra norinciu tureti dekoratyvini baseineli ar kriokliuka,ir tureti aplink namus grazia aplinka,mes darome dekoratyvinius baseinus klaipedoje ir klaipedos rajone.nuotraukyciu neiseina ideti, ka sudomino rasykite man, tarsimes, atsiusiu nuotraukyciu: petrauskaite@telelanas.lt
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 09 06, 13:54)
Nu čia jau žiūrint kur  mirksiukas.gif Abejoju ar eskimai tokius dalykus darytųsi, o Kanados pietuose net persikai auga, todėl tikrai ne atšiauriau nei pas mus  mirksiukas.gif

Nu jei eskimai turi elektra atsivedes tai kodel gi ne biggrin.gif juk praustis visiems reikia, o tu sakai kad jei jau eskimas tai - nebezmogus lotuliukas.gif
Sekmes
Atsakyti
na na ir kokia isvada perskaicius 9 puslapius g.gif taigi geriau baseino atsisakyti, gerai juk tas kur prisipucia, nera padeties be iseities mirksiukas.gif
Atsakyti
man viduj mini spa baseiniukas bus pats tas thumbup.gif
Atsakyti
nesuprantu vieni kalba apie spa baseinus, kiti apie didelius plaukioti baseinus. g.gif o as siulau dekoratyvinius baseinukus palink augaliukai, apsvietimas, fontaniukasir t.t.... baseiniuke galima zuvytes auginti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinote kur butu galima isigyti specialia plevele paprastam dekoratyviniam kiemo basineliui isirengti ir kiek tai kainuotu.gal kas toki savarankiskai daresi ir galetu pasidalinti savo patirtimi aciu smile.gif smile.gif smile.gif ]]]]

Atsakyti
QUOTE(DIANA DIVAI @ 2008 02 25, 00:25)
gal kas zinote kur butu galima isigyti specialia plevele paprastam dekoratyviniam kiemo basineliui isirengti ir kiek tai kainuotu.gal kas toki savarankiskai daresi ir galetu pasidalinti savo patirtimi aciu  smile.gif  smile.gif  smile.gif ]]]]

Plevele pirkau Senukuose, kaina buvo apie 40 Lt uz begini metra, plotis 6 m. Viena puse melyna, kita juoda. Baseinelis pas mus jau 3 sezonas. Vandens neisleidziam, yra zuvyciu. Per ziema neissala. Vienam gale gylis apie 0.7 m, kitam 1.3 m.
Atsakyti
QUOTE(Victory @ 2005 04 24, 22:23)
Turėti baseiną prie namo mano svajonė... Dabar statomės namą ir reikia apsispręsti daryti jį ar ne... ax.gif  Iš vienos pusės norisi, iš kitos kiti atkalbinėja...
Visų pirma - saugumas (turim mažą vaiką)
Antra, brangi ir trumpa (sezoninė) eksploatacija,
Trečia, ar neatsibos po poros mėnesių...  ax.gif

GAL KAS TURIT PATIRTIES? O GAL KAS NORS ARGUMENTUOTAI ATKALBES.... blush2.gif

Papildyta:
dar noreciau paklausti ar zuvytes lauke baseiniuke ziemoja ar nesate ziemai i patapas jas ir ar tai tie grazus spalvoti karosiukai ar kometos nezinau kaip tiksliai vadinasi
bigsmile.gif
Atsakyti