Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai, baiseinėliai

QUOTE(DIANA DIVAI @ 2008 02 25, 14:52)
Papildyta:
dar noreciau paklausti ar zuvytes lauke baseiniuke ziemoja ar nesate ziemai i patapas jas ir ar tai tie grazus spalvoti karosiukai ar kometos nezinau kaip tiksliai vadinasi
bigsmile.gif

Taip, zuvytes ziemoje ir niekur ju nesti nereikia, pas mane yra auksiniai karosai.
Atsakyti
Norint, kad žuvytės sėkmingai peržiemotų reikia truputį pasistengti. Pas mane baseinukas nedidelis (apie 5 kub. m ir iki 1,5 m gylio). Prieš porą metų visos žuvytės ir varlės užduso nors ir buvau nupirkęs plūdę su siurbliuku, kad palaikytų neužšalančią eketę. Deje pasitaikė šalta žiema ir ta plūdė užšalo. Nors bandžiau situaciją gelbėti su žvejų gražtu bet deja, tik padariau dugne skylutę ir pavasarį teko baseinėlį restauruoti:(. Dabar dvi žiemas naudoju oro kompresorių (toks kaip akvariumuose). Žuvytės žiemoja sėkmingai net mailius išgyvena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Korkė: 26 vasario 2008 - 10:15
jau greitai pavasaris, vasara, juk taip smagu iseiti i kiema ir matyti kaip ciurena upelis ar kriokliukas, plaukioja zuvytes, o dar augaliukai ir visas kitas grozis, jei norite visa tai tureti. rasykite man i az. mes darome, konsultuojame, dekoratyvinius tvenkinukus, alpiunariumus. Klaipedoje ir Klaipedos raj. thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Gal galit patarti kokia apsauga baseinui,kad vaikai negaletu prieiti prie vandens vieni?
Gal kokia uzdanga?ar tvorele?Ka patartumet daryti ir kokios mazdaug kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiukks: 09 balandžio 2008 - 21:47
Gal kas zinote ar gerai isvalo baseinus imone Poolservice ?
cia ju nuoroda

http://www.poolservice.lt/

apie juos nieko negirdejau, gal jus zinote ka?
anksciau buvusi baseinuva
Atsakyti
labuka 4u.gif
gal kas turit karkasini surenkama baseina isigije? (kur senukuose dabar pilna)
Gal kokiu komentaru?
Zinau kad toks tikro neatstos, bet kaip laikinas variantas gal ir vertas demesio g.gif Idomu kaip jis ziema praziemoja g.gif
Atsakyti
Merginos, o ką pilat į baseinėlius (dekoratyvinius), kad vanduo neprarūgtų? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 06 02, 16:08)
Merginos, o ką pilat į baseinėlius (dekoratyvinius), kad vanduo neprarūgtų? blush2.gif  4u.gif

As nieko nepilu. Pas mane zuvytes yra. daznai fontana jungiu, tada vanduo skaidresnis darosi.
Atsakyti
QUOTE(Nida0511 @ 2008 06 02, 15:28)
As nieko nepilu. Pas mane zuvytes yra. daznai fontana jungiu, tada vanduo skaidresnis darosi.

Pas mus irgi bus fontaniukas, kriokliukas... Bet ar to užteks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 06 02, 16:41)
Pas mus irgi bus fontaniukas, kriokliukas... Bet ar to užteks? g.gif

Na pas mus tai tikrai tas vanduo neprarugsta...o ar uzteks, tai ziurint kiek norit to vandens svarumo ir kokio dydzio tas baseinelis. Pas mus jis apie 1.5 m plocio ir 3 m ilgio, gylis vienam gale apie 0.7 m, kitam apie 1.3 m Vasara kai nugaruoja buna maziau, kai reikia, jeigu nebuna lietaus, vandens dapilam. Bet vanduo idealiai svarus buna, tik po pakeitimo, labai greitai vejas prinesa ir dulkiu ir ziedu ir lapeliu. Kiti stato filtrus, bet pas mus yra zuvyciu, kurioms dar geriau, jeigu koks vabalelis ikrenta, beto jas ir maitinam.
Atsakyti