Sveikinimai Sillwio ir Degutei
Californiagirl, man cross variantas pats paciausias
Anokia cia geda
Dekui Tau uz saunu pristatyma
Dekui Tau uz saunu pristatyma
Ačiū visiems dar kartą.
Tikiuosi, kad jie greitai pasirodys pardavime. Švedai man tiekimo termino nepatvirtino, o internetas skamba, kad eilinis nikon'o best seller'is ir gali būt, kad teks palaukt, kol atsiras ant lentynų. Va pristatymo video http://www.nikonprod.../d90-video.aspx
Ačiū, sayonara Man gėda, kad aš niekaip neprisiruosšiu.
QUOTE(bite maja @ 2008 08 29, 08:56)
na, kadangi aš tavim pasitikiu, tai ir aš pirksiu, kai tik pasirodys ant LT būt visai smagu, jei prieš atostogas jau turėčiau savo rankose.
Tikiuosi, kad jie greitai pasirodys pardavime. Švedai man tiekimo termino nepatvirtino, o internetas skamba, kad eilinis nikon'o best seller'is ir gali būt, kad teks palaukt, kol atsiras ant lentynų. Va pristatymo video http://www.nikonprod.../d90-video.aspx
QUOTE(sayonara @ 2008 08 29, 10:01)
Žadėtasis fotografo pristatymas. Vėluoju, bet anksčiau nu niekaip neprisėdau.
Ačiū, sayonara Man gėda, kad aš niekaip neprisiruosšiu.
QUOTE(sillwio @ 2008 08 29, 18:34)
baik tik, taigi terminų nėra. man rankos išsitiesė ir padariau. gal kitą kartą kas kitas, o gal vėl aš, jei nesupainiosiu fotkių vėl
sayonara, didelis dekui uz pristatyma is saunuoliai, kurie pastebejot klaida progresas vadinasi yra, jei jau atskirom foto autorius priskiriat
bitemaja, rugsejo men zada D90 LT but. bent jau pagal straipsnius. o kaina apie 2500 lt turbut bodzio kazkur bus (irgi pagal straipsnius).
tiesa pasakius, nezavi mane tokie Nikono sprendimai, kaip ideti tokius dalykus kaip video, nuotrauku redagavimas fotike, veido atpazinimo sistemos..... nesakau, kad muilinese naudojamos vien blogos technologijos, bet a) man to nereik, bet uz tai tureciau sumoket, b ) dideja gedimu rizika su kiekviena papildoma technologija, c) tai sveria kazkiek fiziskai, d) man nesolidu kazkaip...
bitemaja, rugsejo men zada D90 LT but. bent jau pagal straipsnius. o kaina apie 2500 lt turbut bodzio kazkur bus (irgi pagal straipsnius).
tiesa pasakius, nezavi mane tokie Nikono sprendimai, kaip ideti tokius dalykus kaip video, nuotrauku redagavimas fotike, veido atpazinimo sistemos..... nesakau, kad muilinese naudojamos vien blogos technologijos, bet a) man to nereik, bet uz tai tureciau sumoket, b ) dideja gedimu rizika su kiekviena papildoma technologija, c) tai sveria kazkiek fiziskai, d) man nesolidu kazkaip...
QUOTE(Sansara @ 2008 08 29, 20:32)
O mane žavi. Nuvalė nikon'o inžinieriai visiems nosį. Video režimas, nesudėtingas išradimas. Tiesiog reikėjo sulaužyti stereotipą, kad SLR - veidrodis ir užuolaida Kažkada Bressonas rašė, kad neduok die sulaukti tos dienos, kai gamintojai pradės piešti horizontalias ir vertikalias linijas vaizdo ieškikliuose Fotografija nuėjo kiek toliau, negu jis tikėjosi. Sužinotų, karste apsiverstų. Beja video režimas, ne muilinių technologija. Tai visiškai atskira pramonės šaka. Kas liečia nikon, tai, kaip žinai, DSLR matrica yra keletą kartų didesnė už bet kurios muilinės ar mėgėjiškos video kameros matricą. Galima nuspėti kokybės skirtumą. Pažiūrėk filmuką, kurį įdėjau.
a) D90 kaina liko tokia pat, kaip D80 pristatymo metu;
b ) taip, bet daugelis naujų funkcijų yra realizuotos tik firware dėka; be to, daugelis D90 komponentų jau patikrinta D80/D300 ir kituose aparatuose;
c) čia subjektyvu. D700 sveria dar daugiau
d) nuotraukų kokybei tai įtakos neturi
Be viso to, manau, verta pasakyti, kad canon'as ir kiti gamintojai labai greitai atsakys tuo pačiu. O nikon'o inžinierius ir strategiją gerbiu už tai, kad suranda kažką naujo, o ne tiesiog į naują bodį įkiša naują 15 megapixelių matricą
Labas vakaras
as stoju i besimokanciuju gretas. Nezinau ar per dvi savaite spadarysiu kiek rasot temos pradzioje, bet darysiu butinai. Kai tik vaikutis duosnors kiek laiko, tai mokinsiuos su jumis ir namu darbus darysiu.
nezinau ka dar parasyt.. skaitineju nuorodas apie pagrindinius terminus ir mokausi
as stoju i besimokanciuju gretas. Nezinau ar per dvi savaite spadarysiu kiek rasot temos pradzioje, bet darysiu butinai. Kai tik vaikutis duosnors kiek laiko, tai mokinsiuos su jumis ir namu darbus darysiu.
nezinau ka dar parasyt.. skaitineju nuorodas apie pagrindinius terminus ir mokausi
Labavakara
As vis dar be kompiuterio ir neasku kada ji atgausiu
Visko nesugebejau perskaityt, permeciau aki, maciau neblogu foto, bet tikrai nepajegsiu pakomentuoti. tik noriu pagirti namu darbu SP foto, paliko ispudi, saunuole
Siaip labai pasiilgau jusu visu
As vis dar be kompiuterio ir neasku kada ji atgausiu
Visko nesugebejau perskaityt, permeciau aki, maciau neblogu foto, bet tikrai nepajegsiu pakomentuoti. tik noriu pagirti namu darbu SP foto, paliko ispudi, saunuole
Siaip labai pasiilgau jusu visu
sillwio, nesigincysiu. nes mano mastymas yra ne "rinkodarinis" ir ne piniginis, o grynai sentimentaliai asmeniskas. pinigais tikiu, kad is tokiu, kur turi vos daugiau pinigu ir nesirupina niekuo kitu, uzsidirbs jie ir ne viena simta tukstanciu... (cia tu nepriklausai ). o laikas parodys, kokie sprendimai buvo teisingi, kurie nelabai.
sveikos merginso, as tokiu klausimu "ne i tema", gal kamir nuskambes visai visai ne i tema
ar aparato elementus "sveika" krauti , jei sie nera pilnai issikrove? Iskilo toks klausimas, visada iki siol turedavau su AA tipo elementais
ar aparato elementus "sveika" krauti , jei sie nera pilnai issikrove? Iskilo toks klausimas, visada iki siol turedavau su AA tipo elementais
QUOTE(Rudaakė @ 2008 08 30, 10:50)
sveikos merginso, as tokiu klausimu "ne i tema", gal kamir nuskambes visai visai ne i tema
nezinau ar sveika, bet as kroviau Nes kitaip visada baigiasi darant pati geriausi kadra
QUOTE(Rudaakė @ 2008 08 30, 10:50)
na sakoma, kad geriausia krauti issikrovusius elementus. taip ilgiau tarnauja. bet su saviskiais visaip elgiuosi. jei reikia kur isvaziuot, tikrai nenoriu laukti kol issikraus, ar rizikuoti tuo, kad gal uzteks, tai kraunu drasiai. o jei po namus tik ar apie juos nesiojuos, tai laukiu issikrovimo. nauji elementai isigyjamas dalykas, todel saugoti kaip savo aki ir rizikuoti prarasti kadrus ir progas del issikrovusiu elementu, manau tikrai neverta