Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikinimai Sillwio ir Degutei, nors man atrodo, Jums tai turėtų būti įprasta (na, kad visi žavisi ir nori Jūsų darbų) thumbup.gif

Dėkui, sayonara! Aš iki šios akimirkos buvau įsitikinusi, kad paskutinis darbas H. Bresson'o. Ech, W. Ronis matyt gyveno pačiais geriausiasi laikais, kai būdavo ką fotografuoti. Juokauju, žinoma, svarbiausia juk pamatyti ir išdrįsti "pasiimti".
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 08 29, 12:51)
Sveikinimai Sillwio ir Degutei, nors man atrodo, Jums tai turėtų būti įprasta (na, kad visi žavisi ir nori Jūsų darbų)  thumbup.gif

Dėkui, sayonara! Aš iki šios akimirkos buvau įsitikinusi, kad paskutinis darbas H. Bresson'o. Ech, W. Ronis matyt gyveno pačiais geriausiasi laikais, kai būdavo ką fotografuoti. Juokauju, žinoma, svarbiausia juk pamatyti ir išdrįsti "pasiimti".

jie kartais labai labai panašūs. labai. bet tą patį galima pasakyti apie bresoną ir duano, bresoną ir brasaii, bresoną ir ronį ir pan. jie sukosi toje pačioje epochoje. na, bresonas iš jų gal elegantiškiausias.. tiksliau, jo personažai truputį kito tipažo.. bet šiaip visi jie prancūzai prancūziškame padaže smile.gif
Atsakyti
sillwio, Degute labai smagu už jus clap_1.gif

Sayonara, pasimėgavau wub.gif Ačiū tau 4u.gif Kaip užsinorėjau šio autoriaus fotoalbumo..

Norėjau įdėti komentarams kokią foto. Negaliu dabar. Tiesiog nėr ką komentuoti po Willy Ronis. Reikia, kad jaudulys po tokių nuotraukų praeitų. Gėda rodyti kažką savo šalia tokių šedevrų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 29, 13:12)
Sayonara, pasimėgavau wub.gif Ačiū tau. Kaip užsinorėjau šio autoriaus fotoalbumo..
Norėjau įdėti komentarams kokią foto. Negaliu dabar. Tiesiog nėr ką komentuoti po Willy Ronis. Reikia, kad jaudulys po tokių nuotraukų praeitų. Gėda rodyti kažką savo šalia tokių šedevrų blush2.gif

nu čia dabar. rodyk tik greičiau.. 4u.gif
šiaip aš tokius albumus vartau ir vartau ir vis kalu į galvą sau - šviesa. šviesa. šviesa. fotografijos pagrindas. visur yra šviesos.
o dėl albumo.. na... aš greitai būsiu Londone.. galiu paieškoti..smile.gif nors manau, kad ir parsisiųst jį nebūtų nei sunku, nei brangu. Jis išleistas agentūros TASCHEN - jos leisti fotoalbumai vieni pigesnių ir nepretenzingi.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 08 29, 13:16)
nu čia dabar. rodyk tik greičiau.. 4u.gif
šiaip aš tokius albumus vartau ir vartau ir vis kalu į galvą sau - šviesa. šviesa. šviesa. fotografijos pagrindas. visur yra šviesos.
o dėl albumo.. na... aš greitai būsiu Londone.. galiu paieškoti..smile.gif nors manau, kad ir parsisiųst jį nebūtų nei sunku, nei brangu. Jis išleistas agentūros TASCHEN - jos leisti fotoalbumai vieni pigesnių ir nepretenzingi.

4u.gif Ieškosiu tada parsisiuntimui. Jei nerasiu, tai jau, žinok, tavęs labai prašysiu 4u.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 29, 13:18)
4u.gif Ieškosiu tada parsisiuntimui. Jei nerasiu, tai jau, žinok, tavęs labai prašysiu  4u.gif ,

http://www_allbookst...e_Gautrand.html

va čia yra ši knygą, tik nesigilinau į parsisiuntimo reikalus. Šis autorius nemažai apie fotografus yra rašęs, aš jo dar Brasai ir Duano turiu ir mielai turėčiau VISKĄ, ką jis yra išleidęs biggrin.gif
o ebay gal ir pigiau rastum..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 08 28, 21:18)

Julima, aciu 4u.gif I j/b sita paverciau su vienu pluginu ax.gif , o taip dazniausiai su gradient map 4u.gif

Pluginas Photoshopui? Gal galetum ir man persiusti? 4u.gif

Californiagirl
Man paskutine visai patinka. (Atrodo sergu j/b liga.Bet tikriausiai cia visiems pradedantiesiems taip buna doh.gif ) Ausies berniuko man netruksta.

sayonara labai idomu. Aciu 4u.gif

Atsakyti
Degute, tave irgi nuosirdziai sveikinu mirksiukas.gif 4u.gif ir kaip parase BN, man irgi butu keista, jei kiti tavo darbus nepastebetu 4u.gif

Sayonara, su malonumu perskaiciau "doklada" thumbup.gif ir kaip ir Saules Puga pagalvojau, kad kazkur as jau maciau paskutine foto smile.gif Musu laikais, kai daugelis gali leisti sau gera, ir aplamai, fotoaparata, tokie zmones paskesta minioje, nors is kitos puses "talant ne propjes".
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 08 29, 12:51)

As ir taip maniau del paskutinio darbo ir tebemanau, kad jis W.Bressono.... blink.gif Turiu Bressono fotografiju knyga ir ten ta foto tikrai yra, ainu dabar paziureti... g.gif

Dekui visoms uz komentarus 4u.gif Man paciai krosintas variantas labiausiai patinka, tik dar padariau viena varianta be vinjetes. O jei ausis nekliuna, reiskia nekliuna...Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 29, 16:40)
As ir taip maniau del paskutinio darbo ir tebemanau, kad jis W.Bressono.... blink.gif  Turiu Bressono fotografiju knyga ir ten ta foto tikrai yra, ainu dabar paziureti... g.gif

Dekui visoms uz komentarus 4u.gif  Man paciai krosintas variantas labiausiai patinka, tik dar padariau viena varianta be vinjetes. O jei ausis nekliuna, reiskia nekliuna...Dekui smile.gif

gali būti, kad googlas mane suklaidino...sad.gif einu ir aš tikrinti, kad nebūčiau nupezėjus,. nes dėdama šią foto pagalvojau - nu gryns bresons.. doh.gif blink.gif negi būčiu ant greičio suklydus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 08 29, 10:01)

Visgi si fotografija Henri C. Bresson'o "Simiane la Rotonde, 1970" ax.gif
Pasitikrinau knyga... yra ji ten, isnagrinejau abi fuotas is arti- ta pati biggrin.gif
Suklaidino tave kazkas Sayonara blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 29 rugpjūčio 2008 - 16:53
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 29, 16:48)
Vis gi si fotografija Henri C. Bresson'o "Simiane la Rotonde, 1970" ax.gif
Pasitikrinau knyga... yra ji ten, isnagrinejau abi fuotas is arti- ta pati biggrin.gif
Suklaidino tave kazkas Sayonara blush2.gif

nu va kokia gėda biggrin.gif
ok, išimsiu aš ją, kad daugiau nieko neklaidintų. ale va nu, kilo pačiai mintis, kad matyta, kad panaši į bresoną, o atidžiau patikrinti tingėjau. įsivaizduok sau, net užsiseivinus ją failo pavadinimas yra WRONIS biggrin.gif

ačiū, california smile.gif 4u.gif

atsiprašau visų, pamoka, kaip reikia atidžiau viską daryti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 rugpjūčio 2008 - 16:54