Sveikinimai Sillwio ir Degutei, nors man atrodo, Jums tai turėtų būti įprasta (na, kad visi žavisi ir nori Jūsų darbų)
Dėkui, sayonara! Aš iki šios akimirkos buvau įsitikinusi, kad paskutinis darbas H. Bresson'o. Ech, W. Ronis matyt gyveno pačiais geriausiasi laikais, kai būdavo ką fotografuoti. Juokauju, žinoma, svarbiausia juk pamatyti ir išdrįsti "pasiimti".
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 08 29, 12:51)
Sveikinimai Sillwio ir Degutei, nors man atrodo, Jums tai turėtų būti įprasta (na, kad visi žavisi ir nori Jūsų darbų)
Dėkui, sayonara! Aš iki šios akimirkos buvau įsitikinusi, kad paskutinis darbas H. Bresson'o. Ech, W. Ronis matyt gyveno pačiais geriausiasi laikais, kai būdavo ką fotografuoti. Juokauju, žinoma, svarbiausia juk pamatyti ir išdrįsti "pasiimti".
jie kartais labai labai panašūs. labai. bet tą patį galima pasakyti apie bresoną ir duano, bresoną ir brasaii, bresoną ir ronį ir pan. jie sukosi toje pačioje epochoje. na, bresonas iš jų gal elegantiškiausias.. tiksliau, jo personažai truputį kito tipažo.. bet šiaip visi jie prancūzai prancūziškame padaže
sillwio, Degute labai smagu už jus
Sayonara, pasimėgavau Ačiū tau Kaip užsinorėjau šio autoriaus fotoalbumo..
Norėjau įdėti komentarams kokią foto. Negaliu dabar. Tiesiog nėr ką komentuoti po Willy Ronis. Reikia, kad jaudulys po tokių nuotraukų praeitų. Gėda rodyti kažką savo šalia tokių šedevrų
Sayonara, pasimėgavau Ačiū tau Kaip užsinorėjau šio autoriaus fotoalbumo..
Norėjau įdėti komentarams kokią foto. Negaliu dabar. Tiesiog nėr ką komentuoti po Willy Ronis. Reikia, kad jaudulys po tokių nuotraukų praeitų. Gėda rodyti kažką savo šalia tokių šedevrų
QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 29, 13:12)
Sayonara, pasimėgavau Ačiū tau. Kaip užsinorėjau šio autoriaus fotoalbumo..
nu čia dabar. rodyk tik greičiau..
šiaip aš tokius albumus vartau ir vartau ir vis kalu į galvą sau - šviesa. šviesa. šviesa. fotografijos pagrindas. visur yra šviesos.
o dėl albumo.. na... aš greitai būsiu Londone.. galiu paieškoti.. nors manau, kad ir parsisiųst jį nebūtų nei sunku, nei brangu. Jis išleistas agentūros TASCHEN - jos leisti fotoalbumai vieni pigesnių ir nepretenzingi.
QUOTE(sayonara @ 2008 08 29, 13:16)
nu čia dabar. rodyk tik greičiau..
šiaip aš tokius albumus vartau ir vartau ir vis kalu į galvą sau - šviesa. šviesa. šviesa. fotografijos pagrindas. visur yra šviesos.
o dėl albumo.. na... aš greitai būsiu Londone.. galiu paieškoti.. nors manau, kad ir parsisiųst jį nebūtų nei sunku, nei brangu. Jis išleistas agentūros TASCHEN - jos leisti fotoalbumai vieni pigesnių ir nepretenzingi.
Ieškosiu tada parsisiuntimui. Jei nerasiu, tai jau, žinok, tavęs labai prašysiu ,
QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 29, 13:18)
Ieškosiu tada parsisiuntimui. Jei nerasiu, tai jau, žinok, tavęs labai prašysiu ,
http://www_allbookst...e_Gautrand.html
va čia yra ši knygą, tik nesigilinau į parsisiuntimo reikalus. Šis autorius nemažai apie fotografus yra rašęs, aš jo dar Brasai ir Duano turiu ir mielai turėčiau VISKĄ, ką jis yra išleidęs
o ebay gal ir pigiau rastum..
QUOTE(Anasko @ 2008 08 28, 21:18)
Julima, aciu I j/b sita paverciau su vienu pluginu , o taip dazniausiai su gradient map
Pluginas Photoshopui? Gal galetum ir man persiusti?
Californiagirl
Man paskutine visai patinka. (Atrodo sergu j/b liga.Bet tikriausiai cia visiems pradedantiesiems taip buna ) Ausies berniuko man netruksta.
sayonara labai idomu. Aciu
Degute, tave irgi nuosirdziai sveikinu ir kaip parase BN, man irgi butu keista, jei kiti tavo darbus nepastebetu
Sayonara, su malonumu perskaiciau "doklada" ir kaip ir Saules Puga pagalvojau, kad kazkur as jau maciau paskutine foto Musu laikais, kai daugelis gali leisti sau gera, ir aplamai, fotoaparata, tokie zmones paskesta minioje, nors is kitos puses "talant ne propjes".
Sayonara, su malonumu perskaiciau "doklada" ir kaip ir Saules Puga pagalvojau, kad kazkur as jau maciau paskutine foto Musu laikais, kai daugelis gali leisti sau gera, ir aplamai, fotoaparata, tokie zmones paskesta minioje, nors is kitos puses "talant ne propjes".
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 08 29, 12:51)
As ir taip maniau del paskutinio darbo ir tebemanau, kad jis W.Bressono.... Turiu Bressono fotografiju knyga ir ten ta foto tikrai yra, ainu dabar paziureti...
Dekui visoms uz komentarus Man paciai krosintas variantas labiausiai patinka, tik dar padariau viena varianta be vinjetes. O jei ausis nekliuna, reiskia nekliuna...Dekui
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 29, 16:40)
As ir taip maniau del paskutinio darbo ir tebemanau, kad jis W.Bressono.... Turiu Bressono fotografiju knyga ir ten ta foto tikrai yra, ainu dabar paziureti...
Dekui visoms uz komentarus Man paciai krosintas variantas labiausiai patinka, tik dar padariau viena varianta be vinjetes. O jei ausis nekliuna, reiskia nekliuna...Dekui
gali būti, kad googlas mane suklaidino... einu ir aš tikrinti, kad nebūčiau nupezėjus,. nes dėdama šią foto pagalvojau - nu gryns bresons.. negi būčiu ant greičio suklydus?
QUOTE(sayonara @ 2008 08 29, 10:01)
Visgi si fotografija Henri C. Bresson'o "Simiane la Rotonde, 1970"
Pasitikrinau knyga... yra ji ten, isnagrinejau abi fuotas is arti- ta pati
Suklaidino tave kazkas Sayonara
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 29, 16:48)
Vis gi si fotografija Henri C. Bresson'o "Simiane la Rotonde, 1970"
nu va kokia gėda
ok, išimsiu aš ją, kad daugiau nieko neklaidintų. ale va nu, kilo pačiai mintis, kad matyta, kad panaši į bresoną, o atidžiau patikrinti tingėjau. įsivaizduok sau, net užsiseivinus ją failo pavadinimas yra WRONIS
ačiū, california
atsiprašau visų, pamoka, kaip reikia atidžiau viską daryti