Degute, labai norejau, bet nebuvau tam koncerte - dirbau. Paskutinis kur buvau - Metallica Rygoj (beje, smaginomes fotografuodami telefonais. Isvados - 5 mega pikseliai - jega; gaunas net geriau nei man su veidrodiniu 3 irgi uztenka, kad but smagu).
Nieko neturiu, todel nieko nerodau ir nesireiskiu. Ai, dar darbo daug.
Degute, superiniai kadrai.
As uz ispazinti, ir uz vyna. Sansara, ar turi ka pries? Beje, as tau skolinga
Benitta, labai labai atsiprašau - nu, matyt neišmokau iš pirmo karto - visai neužstrigo o kadangi už gautų atsakymų išmokimą pažymių nerašo, tai ir neįsiminiau (jatau, kaip gėda ) na, bet juk sakoma - "kartojimas - mokslų motina"
ačiū , taip pat ačiū Sayonarai, ir Ca-girl
Sayonara man super patiko momentas "apie vyrus"
Anasko, norisi vertikalaus formato mergaičiukei. visa kairė pusė nieko nesako. nes nei mergaitė ten žiūri, o žiūrovo akys kažko ieško ir nieko neranda
Degute, labai labai patiko "uždrausta zona" , kitos dvi nekabina. (ant molo čia? )
ačiū , taip pat ačiū Sayonarai, ir Ca-girl
Sayonara man super patiko momentas "apie vyrus"
Anasko, norisi vertikalaus formato mergaičiukei. visa kairė pusė nieko nesako. nes nei mergaitė ten žiūri, o žiūrovo akys kažko ieško ir nieko neranda
Degute, labai labai patiko "uždrausta zona" , kitos dvi nekabina. (ant molo čia? )
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 08 27, 15:56)
Gal... Man pasirode,kad ten kazkoks melynas zenklas.
Bandau komentuot.Tik dar nelabai moku.Galiu tik isreikst savo nuomone.Patinka/neptinka.
Bet bandysiu.Noriu ismokt.
QUOTE(sayonara @ 2008 08 28, 12:29)
Sita patiko.Pazystami vaizdeliai.
Smagus kadras.Ta reklama ant stoteles.Ir laukiantis vyras.
QUOTE(Degutė @ 2008 08 28, 16:34)
Idomus kadras.Tas melynas "remelis" patinka.
QUOTE(Anasko @ 2008 08 28, 18:36)
Man labai grazu.
Gal isduosi paslapti kaip i j/b verti?
Dar prisiminiau..Ca_Girl labai dziaugiuosi,kad pagaliau pamaciau ir tavo nors viena nuotraukele.Nes senose temose,ne vienos nematyti. O visi taip gyre.Pasirodo tikrai yra uz ka.
QUOTE(Lindra @ 2008 08 28, 21:24)
Nu gal, kazkaip nepagalvojau, pas mane pilna vertikaliu kadru, norisi kazka pakeisti, vat ir ieskau Julima, aciu I j/b sita paverciau su vienu pluginu , o taip dazniausiai su gradient map
Ačiū už komentarus
Man pačiai labiausiai patinka antra nuotrauka. Gal dėl to, kad gavosi dviguba ekspozicija ir taip, kaip planavau Apskritai, kuo toliau, tuo labiau patinka juostinukas. Ir būtent cross variantas. Man šitas spalvingumas labai akiai mielas.
Juostelė fujichrome, ISO 50. Galvoju, kad grūdas dėl to, kad procesas nebaigtas. Juk juostelė pozityvinė.
Pas mane veidas visai ne kvadratukais. Viskas gerai. Švelni foto. Patinka į ją žiūrėti.
Nu va, reiškia, sumaišiau. Gerai dar, kad neužkalbinau Į Metallica norėjau, ale artimieji (vyras) nepasirašė.Nors visos sąlygos buvo.
Man pačiai labiausiai patinka antra nuotrauka. Gal dėl to, kad gavosi dviguba ekspozicija ir taip, kaip planavau Apskritai, kuo toliau, tuo labiau patinka juostinukas. Ir būtent cross variantas. Man šitas spalvingumas labai akiai mielas.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 28, 18:19)
Degute, kokia čia juosta su tokiu stambiu grūdu? Visai patinka pirmosios nuotraukos įdėja - pro rakto skylę tarytum. Žmogeliukai taip įdomiai- tokie miniatiūriniai prieš visas konstrukcijas atrodo Na o apie svajones.. Gražu man tie malūnai Gražiai sukasi. Paskutinė tai iš vis paveiksliukinė.
Juostelė fujichrome, ISO 50. Galvoju, kad grūdas dėl to, kad procesas nebaigtas. Juk juostelė pozityvinė.
QUOTE(Anasko @ 2008 08 28, 19:36)
Jusu teismui foto, suprantu kad ne sedevras, ale taip norisi parodyti
Kazkodel veidas nuejo kvadratukais nors foto nekarpyta
Pas mane veidas visai ne kvadratukais. Viskas gerai. Švelni foto. Patinka į ją žiūrėti.
QUOTE(BN @ 2008 08 28, 20:56)
Degute, labai norejau, bet nebuvau tam koncerte - dirbau. Paskutinis kur buvau - Metallica Rygoj (beje, smaginomes fotografuodami telefonais. Isvados - 5 mega pikseliai - jega; gaunas net geriau nei man su veidrodiniu 3 irgi uztenka, kad but smagu).
Nu va, reiškia, sumaišiau. Gerai dar, kad neužkalbinau Į Metallica norėjau, ale artimieji (vyras) nepasirašė.Nors visos sąlygos buvo.
Kol nenuskubejot per daug i prieki, pakomentuosiu
Is sayonaros nuotrauku patinka antra, tik kadravimo man kito norisi, del vertimo i jb - pirmasis minkstasis (jauciu viena is mano ligu ) . Pagarba kad uzsiimi ta kitokia gatvine fotografija (nuo klubo ), gausi pamokint
Anasko, man irgi gera i tavo foto ziureti. Silta labai
Degute, uch, faina kad prisijaukini ir juostele Man taip pat antroji idomiausia pasirode - tokia abstrakcija Kitos dvi taip pat patinka, kiekviena savaip idomi. Paskutinioji tokia paprasciausia, bet tas grudas sarmo priduoda
Is sayonaros nuotrauku patinka antra, tik kadravimo man kito norisi, del vertimo i jb - pirmasis minkstasis (jauciu viena is mano ligu ) . Pagarba kad uzsiimi ta kitokia gatvine fotografija (nuo klubo ), gausi pamokint
Anasko, man irgi gera i tavo foto ziureti. Silta labai
Degute, uch, faina kad prisijaukini ir juostele Man taip pat antroji idomiausia pasirode - tokia abstrakcija Kitos dvi taip pat patinka, kiekviena savaip idomi. Paskutinioji tokia paprasciausia, bet tas grudas sarmo priduoda
Dvi svajonės
Pirmoji gera, tik erdvės mažoka. Antroji ledas (originaliam kadravime). Baltas ženklas virš vyruko galvos kiek atitraukia dėmesį.
Uždraustoj zonoj man trečias nereikalingas ir apačios daugoka. Kadruočiau iki kvadrato. Antroji - pasaka. Ir kompoziciškai, ir spalviškai, ir vinjete vietoj. Trečiojoj norisi žemesnio fotografavimo taško - kad tie malūnai labiau į dangų stiebtūsi.
Pasigirsiu Pardaviau pirmas 2 savo nuotraukas. Susirado mane ir paklausė, ar neparduočiau. Leidiniui kažkokiam.
Bite, paskaitęs komentarus ir pasižiūrėjęs test nuotraukas užsisakiau D90.
neturiu, ką parodyt, o temą reik pajudint, tai duodu porą ant sutaršymo. gatvinės, todėl šleivos kreivos. Persiprašau už nestandartinius formatus
Nieko naujo nepasakysiu- man antroji SUPER
išryškino man dar juostelių tai pateršiu eterį
Oho grudelis Labai patinka pirmoji
QUOTE(Anasko @ 2008 08 28, 18:36)
Jusu teismui foto, suprantu kad ne sedevras, ale taip norisi parodyti
Nematau jokiu kvadratuku, kad ir kaip ziureciau
Pats kadras neblogas, bet man asmeniskai mergyte per daug i apacia ir i desine nugrusta...tiek daug tuscio ploto kaireje...kam jis?
QUOTE(julima @ 2008 08 28, 20:32)
Dar prisiminiau..Ca_Girl labai dziaugiuosi,kad pagaliau pamaciau ir tavo nors viena nuotraukele.Nes senose temose,ne vienos nematyti. O visi taip gyre.Pasirodo tikrai yra uz ka.
Aciu
Dabar klausimuka turiu del vienos nuotraukos...Cia nuotrauka nekirpta, kiek tilpau su 50-uku, tiek...Ausis nei yra, nei nera. Todel bandziau kirpti, bet kazkaip nesiziurejo, gavosi per daug sugrusta. Rodau originalu kadravima...ka patartumet?
Taip pat del nenormaliu lempu baseine sunku susitarti su wb. Pirmas kadras originalas, antras bandziau zaisti su cross'u, trecias j/b...Kuris geriau? Gal j/b...nesimato raudonu nuospaudu ant veiduko
p.s. tik dabar paziurejus supratau, kad vinjetes nereikejo deti antrajame variante keistai ziuris apatinis desinysis kampas
Sveikutės pagelbėkite man prašau .
Vyras nupirko foto aparatą Sony DSC-H2, žinau, kad nėra jis superis, bet man jis geresnis už tą kurį turėjome, tik va bėda, kadangi pirktas ne Lietuvoje, lietuviškos instrukcijos neturiu, kitaip nesuprantu , gal kas žinote kur galima būtų ją gauti, atsisiūsti, o gal kas galite atsiūsti
Labai daug temų priplepėjote, mokėtės, gal kur ir minėjote ką panašaus, dėja skaityti visas neturiu laiko ir kantrybės, esu visiškai atvira
Nuotraukos gaunasi nekokios, o viskas aišku kodėl, nemoku juo naudotis
Padėkite prašau
Vyras nupirko foto aparatą Sony DSC-H2, žinau, kad nėra jis superis, bet man jis geresnis už tą kurį turėjome, tik va bėda, kadangi pirktas ne Lietuvoje, lietuviškos instrukcijos neturiu, kitaip nesuprantu , gal kas žinote kur galima būtų ją gauti, atsisiūsti, o gal kas galite atsiūsti
Labai daug temų priplepėjote, mokėtės, gal kur ir minėjote ką panašaus, dėja skaityti visas neturiu laiko ir kantrybės, esu visiškai atvira
Nuotraukos gaunasi nekokios, o viskas aišku kodėl, nemoku juo naudotis
Padėkite prašau
išryškino man dar juostelių tai pateršiu eterį
taigi vakar pamiršau pakomentuoti
pirma man patinka savo kompozicija ir tuo juostiniu aštrumu.. ir spalvomis.. bet daryčiau kvadratą, nes nerandu prasmės tokiai apačiai..
antroji išvis superinė kažkokia. mistinė.. netikėtas rakursas, grūdas labai gražiai prisideda prie įspūdžio sukūrimo..
trečioji paprasčiausia kompozicijos prasme, bet spalvos labai gražios..
pasipasakok, kaip 50-inė juostelė tokį grūdą davė? ryškindami prichimičino kažko, ania? bet gavosi super
ačiū visiems už komentarus maniškėms.
wyshnia, Tu nustebsi, kaip TAI paprasta - tik rezultatas negarantuotas, bet smagumas - pačiame procese..
QUOTE(sillwio @ 2008 08 29, 07:06)
Pasigirsiu Pardaviau pirmas 2 savo nuotraukas. Susirado mane ir paklausė, ar neparduočiau. Leidiniui kažkokiam.
ohoho, sveikinu pionierius tskant savo foto pardavime. kurias pardavei?
california, man crossinis variantas be konkurencijos, išskyrus vinjetės dešinįjį apatinį kampą, kaip Tu ir sakei, iškart kerta kirviu kakton.. crossini kokiu būdu, primink?
j/b šį kartą nelabai, gal kad veidui trūksta šviesos?
Anasko, ir Tave pamiršau pakomentuot man trūksta lyg ir ryškumo, ar klystu? Šiaip Tavo mergytė yra nuostabaus grožio, todėl labai gaila, kad nėra klasikinio bliko akyse - užstoja kepurė ir veido viršus šešėlyje. kompozicija man patinka, j/b visai smagus, nors išdegimai matosi - bet man asmeniškai jie netrukdo.. gražu
QUOTE(BN @ 2008 08 28, 20:56)
As uz ispazinti, ir uz vyna. Sansara, ar turi ka pries? Beje, as tau skolinga
visai nieko pries as paciai tokios mintys sukasi.
sillwio, dideliausi sveikinimai pavydziu abieju: D90 ir nuotrauku pardavimo... man nei viena, nei kita nesisviecia artimoje ateityje ale as neskubu gyvent manau savo laiko sulauksiu, gal (bent jau del fotiko kito). ir sveikinimai tavo zmonai, kuriai turbut perleisi D50, ji turbut to irgi laukia
Zydre30, niekada nesidomejau ar yra lietuvisku instrukciju kazkur. nes ieskau rusijoje dazniausia, kadangi kalba nesukelia problemu, tai rusijoje zinau 99 proc, kad rasiu. pas mus tokio fotoaparato atrodo niekas neturi siuo metu, todel sunku kazka pagelbeti.
Ca-girl, antra labiausiai nes krossas madoje dabar
degute, pavydziu tokiu kadru. pati kankinu dabar paskolinta zveri... bet tikrai dar nieko gero negausiu, saugau kadrus, o jie mano idejoms netinka, kurios gaudomos atsitiktinai o ir spalvotu dar nebandziau visai. pas paskutine labiausiai patiko is tavuju
Anasko, technologiskai ok jb, visa kita nelabai suzavejo matau labai grazia tavo dukrele, bet tik tiek pritariu sayonarai