Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sayonara, pirma visai neuzkabino. ta priespriesa tegu ir yra, bet man viskas liejasi: gyva motera su negyva, negyva su miesto atspindziais. toks bardakelis. o antroji tiesiog superinis momentas ir ta reklama tiesiog vietoj ir laiku. antras kadravimas labiau. tikrai super kadras..... thumbup.gif pavyyyyydziu.

zmogai, primenu, ND baigsis kita antradieni. netingekit a? mirksiukas.gif tema ant tiek plati ir gera, kad neisnaudot - griekas. eisit visi ispazinties po viena, kas nesudalyvaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 28, 14:49)
zmogai, primenu, ND baigsis kita antradieni. netingekit a?  mirksiukas.gif tema ant tiek plati ir gera, kad neisnaudot - griekas. eisit visi ispazinties po viena, kas nesudalyvaus  lotuliukas.gif

a per išpažintį gersim vyną? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 08 28, 15:56)
a per išpažintį gersim vyną? biggrin.gif

tau tik viena galvoje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 28, 15:49)
zmogai, primenu, ND baigsis kita antradieni. netingekit a?  mirksiukas.gif tema ant tiek plati ir gera, kad neisnaudot - griekas. eisit visi ispazinties po viena, kas nesudalyvaus  lotuliukas.gif

he he ... palikim ND, mums jų reikia tongue.gif nu ir kur jūsų aktyvumas. aš tai padariau, tik dar neįdėjau tongue.gif

Sayonara, man antra ir patinka labiau nei pirma. tik vat aš dėl kadravimo vis kažkaip abejoju g.gif nors momentas tikrai fainas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 08 28, 15:13)
he he ... palikim ND, mums jų reikia  tongue.gif nu ir kur jūsų aktyvumas. aš tai padariau, tik dar neįdėjau  tongue.gif
Sayonara, man antra ir patinka labiau nei pirma. tik vat aš dėl kadravimo vis kažkaip abejoju  g.gif nors momentas tikrai fainas  thumbup.gif

lotuliukas.gif aš tai nepadariau, todėl ir neįdėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 08 28, 16:13)
he he ... palikim ND, mums jų reikia  tongue.gif nu ir kur jūsų aktyvumas. aš tai padariau, tik dar neįdėjau  tongue.gif

o as darau, tik kadran nesusitalpinu su savo goriliskomis ataugomis biggrin.gif (bent jau toks ispudis su 50tuku fotografuojant) lotuliukas.gif ale gal per savaite tikiuos isspresiu sia probelma, juolab, kad mano galunes labai fotogeniskos lotuliukas.gif ypac priekines tinka ranku temai lotuliukas.gif nekreipkit demesio, persifotografavau savo rankas, o i kadra sutilpau normaliai kaip noriu vos 2 kadruose, ale juose fokusas nuklydo, tai stogas vaziuoja ir ant jusu vaziuot emiau is strioko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 08 28, 16:16)
lotuliukas.gif aš tai nepadariau, todėl ir neįdėjau biggrin.gif

ar tik ne pirmoji ten prie raudančiųjų dėl ND buvote lotuliukas.gif grait marš daryt ND.

QUOTE(Sansara @ 2008 08 28, 16:33)
o i kadra sutilpau normaliai kaip noriu vos 2 kadruose, ale juose fokusas nuklydo, tai stogas vaziuoja ir ant jusu vaziuot emiau is strioko  lotuliukas.gif

aš ir su 50-tuku fotkinau wink.gif. su fokusu tai tikrai sunku doh.gif kur susifokusuoja gerai, ten tada ranka nepatinka, o kur rankos poza jau gera, tada iš viso be fokuso kadras doh.gif
Atsakyti
Sveikutės help.gif help.gif pagelbėkite man prašau .
Vyras nupirko foto aparatą Sony DSC-H2, žinau, kad nėra jis superis, bet man jis geresnis už tą kurį turėjome, tik va bėda, kadangi pirktas ne Lietuvoje, lietuviškos instrukcijos neturiu, kitaip nesuprantu g.gif , gal kas žinote kur galima būtų ją gauti, atsisiūsti, o gal kas galite atsiūsti ax.gif
Labai daug temų priplepėjote, mokėtės, gal kur ir minėjote ką panašaus, dėja skaityti visas neturiu laiko ir kantrybės, esu visiškai atvira ax.gif blush2.gif
Nuotraukos gaunasi nekokios, o viskas aišku kodėl, nemoku juo naudotis doh.gif
Padėkite prašau wub.gif
Atsakyti
išryškino man dar juostelių ax.gif tai pateršiu eterį smile.gif

uždrausta zona

user posted image

ir serijukė apie svajones (vėjo jėgainių svajones tongue.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sayonara, gerai, kad judini temą. Bet blogai, kad prašaisi būti sutaršyta. Jūsų paslaugoms, tai sakant biggrin.gif Pirmoji nuotrauka - nea. Neišbaigta mintis. Ne tas momentas. Toji moteris, kur su akiniais, tai nepanašu, kad būtų svajonėse paskendusi smile.gif O toji Heidi Klum vitrinoje tai lyg į tave žvelgia - kaži apie ką ji svajoja? smile.gif Na nesuvedu ir viskas.. Tiesiog, nuotrauka apie nežinia ką 4u.gif
Antroji- jau geriau. Jau įdomiau. Tik man taip trūksta kairiojo šono.. Kas dėl kadravimo, tai renkuosi pirmąjį variantą, o spalvas iš antrojo. Kontrasto ir man per daug, ypač pirmoje foto.

Degute, kokia čia juosta su tokiu stambiu grūdu? Visai patinka pirmosios nuotraukos įdėja - pro rakto skylę tarytum. Žmogeliukai taip įdomiai- tokie miniatiūriniai prieš visas konstrukcijas atrodo smile.gif Na o apie svajones.. Gražu man tie malūnai wub.gif Gražiai sukasi. Paskutinė tai iš vis paveiksliukinė.
Atsakyti
Sansara, šauniai papildei blogą thumbup.gif Balionas tau 4u.gif

Degute, labai fainos tavo paskutinės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 28 rugpjūčio 2008 - 18:14
Sayonara, man antra foto thumbup.gif momentas ir ypac zinant kad tai pagauta be fokusavimo, be ieskojimo, be taikymo pataikyti per vaizdo ieskikli blink.gif

Degute, super spalvos, super vaizdai. Nei viena negaliu pakritikuoti, labiausiai patiko 3, antroje siek tiek centravimas kliuna man, bet vis tiek liuks 4u.gif

Jusu teismui foto, suprantu kad ne sedevras, ale taip norisi parodyti ax.gif
Kazkodel veidas nuejo kvadratukais g.gif nors foto nekarpyta

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 28 rugpjūčio 2008 - 18:42