Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(smint @ 2008 09 15, 23:21)
Daznai paganau akis i jos kurinius rankdarbiu temoje.Jie tikrai nuostabus wub.gif
E, paroš! Smalsu ir man ax.gif

QUOTE(sincera_trahatur @ 2008 09 16, 04:14)
Sveikos, gerbiamosios. Neseniai įsigijau savo pirmą veidrodinį, tad jungiuos prie Jūsų, ir Jums leidus rodau pirmą savo darbą Jūsų teismui.
Sveika prisijungus smile.gif
Kadras geras, tik kompoziciskai man dar noretus pauksti stumt i desine. tik iskilo klausimas, ar cia kur pauksciai juodam fone ganosi, ar namuose turi toki pauksti ir studijoj fotkinai? biggrin.gif ar su ps padaryta? g.gif

O cia sioj temu ziuriu komentaru visi kzkaip stokot pradejo..
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 16, 11:30)

aš tai kalta, kalta...... neprisiruošiu komentuot...sad.gif
vis stebiu ir.. neprisiruošiu..smile.gif
etapas toks gyvenime, kad mažai kalbėt norisi, daugiau stebėt..smile.gif
pažadu kada nors pasitaisyti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 16, 13:40)
aš tai kalta, kalta...... neprisiruošiu komentuot...sad.gif
vis stebiu ir.. neprisiruošiu..smile.gif
etapas toks gyvenime, kad mažai kalbėt norisi, daugiau stebėt..smile.gif
pažadu kada nors pasitaisyti smile.gif 4u.gif
biggrin.gif nereik teisintis, ale kad etapas musiet daug kam toks uzejes, ruduo..
nzn bet man cia pradeda nebepatikt, kaip mirusiam mieste jauciuosi..
tikiuosi kad visi atgysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 16, 12:30)
E, paroš! Smalsu ir man  ax.gif
Kadras geras, tik kompoziciskai man dar noretus pauksti stumt i desine. tik iskilo klausimas, ar cia kur pauksciai juodam fone ganosi, ar namuose turi toki pauksti ir studijoj fotkinai? biggrin.gif ar su ps padaryta?  g.gif

Deja namie pelikanų neturiu biggrin.gif fotografuota Kauno zoologijos sode, fonas- tai vandens telkinys, gan tamsus, tad pagavus tam tikra kampa ir gavos juodas, pareguliavau minimaliai kontrastą ir rezultatą matot, jokių manipuliacijų nedaryta.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 16, 11:30)
E, paroš! Smalsu ir man  ax.gif
Kadras geras, tik kompoziciskai man dar noretus pauksti stumt i desine. tik iskilo klausimas, ar cia kur pauksciai juodam fone ganosi, ar namuose turi toki pauksti ir studijoj fotkinai? biggrin.gif ar su ps padaryta?  g.gif

Paieskok Peepi skelbimu lentoj, rankadarbiu temoje.Pamatysi kokias grozybes ji kuria bigsmile.gif
O del komentavimo, man kaip naujokei sitam reikale,tai kur jau cia ka ir be paskysi.Pasiziuri i nuotraukas ir visas aisku,kad reikia mokytis,mokytis,mokytis.Jau galva,nuo info keturkampa doh.gif Nekalbu,apie netvarkytus namus,pusiau alkana vyra... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sincera_trahatur @ 2008 09 16, 14:09)
Deja namie pelikanų neturiu biggrin.gif fotografuota Kauno zoologijos sode, fonas- tai vandens telkinys, gan tamsus, tad pagavus tam tikra kampa ir gavos juodas, pareguliavau minimaliai kontrastą ir rezultatą matot, jokių manipuliacijų nedaryta.
Na tada maladec smile.gif tikrai maniau kad koks fonas naudotas
Atsakyti
aciu uz sveikinimus!
c_girl, o mes rimtai viena diena gimusios? sveikinimai ir Tau drinks_cheers.gif

nu jo, kokie dar nuotrauku komentarai, kai cia vienas gimtadienis 'plavno'' pereina i kita, tik spek sveikint.. biggrin.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
ačiū smile.gif
taigi šitame skyrelyje pilna mergų lotuliukas.gif
sveikinu visas iškart biggrin.gif
Atsakyti
gaziulka, su birthday.gif 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 09 16, 12:59)
nzn bet man cia pradeda nebepatikt, kaip mirusiam mieste jauciuosi..

gal nieks neturi, ką rodyt ir nerodo. negi nori žiūrėt į belenkokias foto? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 16, 14:25)
nu jo, kokie dar nuotrauku komentarai, kai cia vienas gimtadienis 'plavno'' pereina i kita, tik spek sveikint.. biggrin.gif irnesakyk.gif
nu tai tuo paciu su su su 4u.gif
(pamirsau pasveikint blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 09 16, 13:01)
gaziulka, su  birthday.gif  4u.gif
gal nieks neturi, ką rodyt ir nerodo. negi nori žiūrėt į belenkokias foto?  unsure.gif

O bilekokios tai kokios unsure.gif ?
Atsakyti
Gaziulka, Californiagirl, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif

Aš dar ilgai būsiu ne skyrelyje, tiesiog dabar toks įtemptas laikas pas mane, kad nebesuspėju dalyvaut. Tik paskaitau retkarčiais. Fotikas dulka ir žvairuoja į mane su priekaištu. Bet spalio pabaigoje galbūt jau prisijungsiu. Iki.
Atsakyti