QUOTE(Grethenn @ 2008 09 15, 21:09)
tai gal kai krepsininkai zaide nebuvo techniniu galimybiu? buvo per tamsu, o jie plius dar ir juda.. tai jau nzn su kokiu objektyvu cia reiktu akimirka sustabdyti, juk greiciausia matei su kokiais fotikai fotografai krepsininkus fotkina
O as prisidedu prie sveikinimu Peppi
O as prisidedu prie sveikinimu Peppi
Gal ir per tamsu,gal ir per toli,be to ir rankos juda. Nu vienu zodziu per daug is saves reikalauju Pirmiausia reikia ismokti su nustatymais elgtis o jau po to visa kita.Kol nesidomejau fotorafavimu,atrode,kad taip viskas paprasta,lengva,tik pikst ir nuotrauka verta plakato ant sienos O kai pradedi gilintis,tai ojojo kaip cia viskas nepaprasta. Nu bet po truputi su jusu pagalba,gal kas ir iseis padoresnio....
P.S Noriu ir as prisideti prie sveikinimu Peepi. Daznai paganau akis i jos kurinius rankdarbiu temoje.Jie tikrai nuostabus
Sveikos, gerbiamosios. Neseniai įsigijau savo pirmą veidrodinį, tad jungiuos prie Jūsų, ir Jums leidus rodau pirmą savo darbą Jūsų teismui.
QUOTE(peppi @ 2008 09 15, 23:20)
Ačiū žmogeliukai labai malonu kudroje įkėliau vieną gimtadieninį kadriuką kažkaip tapo madinga gimtadienį pasidaryti autoportretą
Peppinskiene, geriau vėliau nei niekada prisijungiu ir aš prie sveikinimų
[/quote]
Komponavimas kadro man patinka. Bet ar man čia vaidenas ar ta balta beveik rožinė?
P.S. Peppi su tortadieniu
QUOTE(Baccardi @ 2008 09 16, 08:32)
Komponavimas kadro man patinka. Bet ar man čia vaidenas ar ta balta beveik rožinė?
O man atrodo,kad sie pauksciai tokios ne baltos spalvos ir yra O gal ir maisau
Gaziulka, su gimtadieniu!
Gaziulka, su gimtadieniu!!!
Kai toks kiekis gimtadieniu, tai beveik ir svesti reikia...
Kai toks kiekis gimtadieniu, tai beveik ir svesti reikia...