Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Peppi 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 15, 21:09)
tai gal kai krepsininkai zaide nebuvo techniniu galimybiu? buvo per tamsu, o jie plius dar ir juda.. tai jau nzn su kokiu objektyvu cia reiktu akimirka sustabdyti, juk greiciausia matei su kokiais fotikai fotografai krepsininkus fotkina smile.gif

O as prisidedu  prie sveikinimu Peppi  4u.gif

Gal ir per tamsu,gal ir per toli,be to ir rankos juda. doh.gif Nu vienu zodziu per daug is saves reikalauju ax.gif Pirmiausia reikia ismokti su nustatymais elgtis o jau po to visa kita.Kol nesidomejau fotorafavimu,atrode,kad taip viskas paprasta,lengva,tik pikst ir nuotrauka verta plakato ant sienos blush2.gif O kai pradedi gilintis,tai ojojo kaip cia viskas nepaprasta. doh.gif Nu bet po truputi su jusu pagalba,gal kas ir iseis padoresnio.... smile.gif
P.S Noriu ir as prisideti prie sveikinimu Peepi. 4u.gif Daznai paganau akis i jos kurinius rankdarbiu temoje.Jie tikrai nuostabus wub.gif
Atsakyti
Ačiū žmogeliukai smile.gif labai malonu smile.gif kudroje įkėliau vieną gimtadieninį kadriuką smile.gif kažkaip tapo madinga gimtadienį pasidaryti autoportretą rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, gerbiamosios. Neseniai įsigijau savo pirmą veidrodinį, tad jungiuos prie Jūsų, ir Jums leidus rodau pirmą savo darbą Jūsų teismui.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 09 15, 23:20)
Ačiū žmogeliukai smile.gif labai malonu smile.gif kudroje įkėliau vieną gimtadieninį kadriuką smile.gif kažkaip tapo madinga gimtadienį pasidaryti autoportretą rolleyes.gif

Peppinskiene, geriau vėliau nei niekada mirksiukas.gif prisijungiu ir aš prie sveikinimų 4u.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

Komponavimas kadro man patinka. Bet ar man čia vaidenas ar ta balta beveik rožinė? smile.gif

P.S. Peppi su tortadieniu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 09 16, 08:32)
Komponavimas kadro man patinka. Bet ar man čia vaidenas ar ta balta beveik rožinė? smile.gif
P.S. Peppi su tortadieniu smile.gif  4u.gif

O man atrodo,kad sie pauksciai tokios ne baltos spalvos ir yra g.gif O gal ir maisau blush2.gif
Atsakyti
Gaziulkina!!! happybday.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir lyg dar viena autoprotretininke reikia sveikinti bigsmile.gif birthday.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nu ir uzderejo gimtadieniu karsta.gif
Atsakyti
Gaziulkiiiiiiinai 4u.gif wub.gif wub.gif su giiiimimo dieeeeeeeeeeena. seveikinu 4u.gif
o kas kita? bigsmile.gif
Atsakyti
Gaziulka, su gimtadieniu!
Atsakyti
Gaziulka, su gimtadieniu!!! happybday.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Kai toks kiekis gimtadieniu, tai beveik ir svesti reikia...
Atsakyti
Gaziulka, su.. torto diena.. 4u.gif
peppi buvo uogienė, Tau - tortas..
jei dar bus švenčiančių, liko lašiniai ir cibulis..smile.gif
Atsakyti