Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aciu uz komentrus mano vorui.Zinokit as ju labai bijau,tai ir fotografavau bijodama,kad jis manes nesuvalgytu blush2.gif Idedu kitoki vabala.Man asmeniskai sita nuotrauka atrodo labai,labai pavykus.Idomu butu isgirsti jusu nuomone bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
smint, fokusas vietoje, bet kompoziciskai slubuoja. reiktu pasistengti, kad akcentuojama vieta butu trecdaliu susikirtimo vietoje. pasiskaityk apie auksinio pjuvio arba trecdaliu taisykle cia pirmame puslapyje pacituota posta.
Atsakyti
sveiki
100metu bigsmile.gif
visu pirma, Pappi, happy birthday 4u.gif
mano laptopo puse klaviaturos uzluzo tai niekaip neprieinu prie moksliuku sad.gif
o jau 2men foto netvarkytos, neatrinktos ka istrynt.. unsure.gif
QUOTE(smint @ 2008 09 14, 23:32)
Idomu butu isgirsti jusu nuomone bigsmile.gif

jei ne ta zolyte (sakele?!) pries "babala" pagalvociau, kad jis eina link trupinuo, o dbr zolyte kaip slakbaumas g.gif turbut pakirpciau kiek apacios.. o as dar neuzsikreciau makro tongue.gif o apie vorus tai net nekalbu bijau.gif bijau.gif bijau.gif
p.s. Sansrai ir Sansariukui sveikateles (tikiuosi, Jums su darzu taip nebus kaip mums, nes pernai 2sav sirgom, 2sav darze etc doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2008 09 15, 00:32)
Idomu butu isgirsti jusu nuomone bigsmile.gif
Kaip jau minejo, butinai reikia pasiskaityt apie kompozicijos principus ir slakbaumas maiso smile.gif nors fokusas vietoj ir man patinka kad vabaliukas tarsi islendas is tamsos i sviesa
Atsakyti
Aciu mergaites uz pastabas.Zinokit apie kompozicija,visiskai net nepagalvojau doh.gif Vis dar bandau susidraugauti su fotoaparatu.Norisi,kad nuotraukose butu galima ka nors izsiureti,nes kai nuejau pafotkinti, idomumo deliai, krepsininkus zaidziancius,tai net nezinau ka ir sakyti,nei vienos normalios nuotraukos.Kokybe tokia baisi,kad net nezinau ka ir begalvoti.Nu nors viena butu gera,normali nuotrauka,o cia nei vienos. verysad.gif Ir dar,kai perziuriu foto,per aparata,atrodo visai nieko,tik uzsimetu per kompa ir vsio,apsiverkti galima,nu bet nesitikejau,kad taip skirtingai gali rodyti.Nezinau net ka ir besakyti.Va uztai zalioji blake man ir pati geriausia,nes ir per kompa atrodo tokia pati kaip per fotika. Aisku,suprantu,kad tai mano fotografavimo klaidos,bet kartais taip norisi visa beda suversti kam nors kitam blush2.gif
Atsakyti
Peppi, su gimtadieniu!
Atsakyti
Peppi, dideliausi sveikinimai wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oi, peeeeeepppppppiiiiiii, su uogienės diena..smile.gif))
Atsakyti
Peppi sveikinu 4u.gif labai grazios spalvos augalines foto.

VVVV,Degute dekoju 4u.gif

Degute,svelnus portretas labai wub.gif

Atsakyti
Peppi, su tortadieniu! 4u.gif
Atsakyti
Peppi, SU!
Galetum ir kokia foto tokia grazia proga idet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2008 09 15, 17:39)
tai gal kai krepsininkai zaide nebuvo techniniu galimybiu? buvo per tamsu, o jie plius dar ir juda.. tai jau nzn su kokiu objektyvu cia reiktu akimirka sustabdyti, juk greiciausia matei su kokiais fotikai fotografai krepsininkus fotkina smile.gif

O as prisidedu prie sveikinimu Peppi 4u.gif
Atsakyti