Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(smint @ 2008 09 14, 16:17)
Turiu jums klausimeli ax.gif Ka daro telefoto objektyvas?

teleobjektyvas priartina vaizda ir gali fotografuot toli esancius objektus. 4u.gif pvz. prisiartinti katedros varpines laikrodi, zmones kitapus gatves ar upes. kiskius lakstancius toli pievoje ir panasiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 rugsėjo 2008 - 16:03
koks superinis aktyvumas ND bigsmile.gif thumbup.gif o tik susiruosem kzk keisti.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 09 13, 22:24)
Parodysiu aš vieną, kuri man šiandien labai patinka smile.gif
Man labai patinka spalvos, ir lengvumas, ir grakstumas, bet noretusi kokio nors akcento vis tik, nes dabar kaip tapetas

QUOTE(smint @ 2008 09 14, 01:38)
Sveikutes 4u.gif Ziuriu i jusu foto ir net neturiu ka pasakyti doh.gif Pagalvoju,kad as ko gero niekada tokio lygio nepasieksiu unsure.gif Uzsikabinau ant macro,tai imesiu viena darbeli jums ivertinti ax.gif
Na kas per pesimizmai!? Gal noretum pamatyt kai kuriu is musu pirmasias nuotraukas? biggrin.gif
bet votas tai turiu pripazint ne koks, visu pirma kompozicija, reiktu pasiskaityti apie tai. ir fokusas ne ten kur turetu but, juk bandyta akcentuoti vora, ar ne taip? smile.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 09 14, 14:54)
kaip gali buti idomu tai fotografuoti... brrrrrr... jau geriau drugeliai smile.gif
Nu kas gi cia bjauraus, jetau...
Kaip Tau sitas? biggrin.gif
user posted image

QUOTE(Degutė @ 2008 09 14, 15:07)
Grethen foto su diiidelėm pėdom juokinga. JB irgi labiau. Mergina žvakę darė?
Dare zvake ir visai ne del foto, tada as staigiai pribegau ir pykst pokst biggrin.gif
Et..kad daugiau tokiu ekspromtu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 14 rugsėjo 2008 - 19:11
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 14, 20:07)

O, vapsvavoris. Specifinis tinklo mezgimas. Turiu ir aš tokį vorą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 09 14, 21:18)
O, vapsvavoris. Specifinis tinklo mezgimas. Turiu ir aš tokį vorą smile.gif
Jetau kaip fain, zinai net voru pavadinimus smile.gif
nuotrauka tai neypatinga, bet labai patiko man voras, o itin tas jo mezgimo budas, pirma kart maciau smile.gif
Atsakyti
Nu ką, mano portretukas ax.gif Kai kam matytas jau smile.gif Į ND negalėjau jau dėti, nes 09.01 fotkinta.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2008 09 13, 23:38)
Uzsikabinau ant macro,tai imesiu viena darbeli jums ivertinti ax.gif

Voriukui gal kiek ryskumo truksta. g.gif
O macro tai tikriausiai visu pradedanciuju "liga".As irgi "makrinu" dabar kiekviena zolyte ir vabaliuka.Vabalus sunku pagaut,man dazniausiai ranka sudreba,arba fokusas pabega.
Atsakyti
QUOTE(julima @ 2008 09 14, 20:51)

O macro tai tikriausiai visu pradedanciuju "liga".As irgi "makrinu" dabar kiekviena zolyte ir vabaliuka.Vabalus sunku pagaut,man dazniausiai ranka sudreba,arba fokusas pabega.

šią vasarą aš irgi po pievą pilvu šliaužiojau, ilsėjausi hihihi.gif nes draugė makro žiedus paskolino. dar paskui tokią linzę 10x didinančią atvežė, tai išvis kaifas. tik tiek, kad reikia dirbti dirbti ir dar kartą dirbti.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 09 14, 21:35)
Nu ką, mano portretukas  ax.gif  Kai kam matytas jau smile.gif Į ND negalėjau jau dėti, nes 09.01 fotkinta.
Koks svelnumas wub.gif tik lupu ir smakro konturas susilieja su fonu, truputi norisi aiskumo smile.gif
o mes juk taremes, kad si kart galima ir is archyvo deti doh.gif
Papildyta:
O Degutes makro nuostabus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 14 rugsėjo 2008 - 20:02
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 14, 21:03)

o mes juk taremes, kad si kart galima ir is archyvo deti  doh.gif
Papildyta:
O Degutes makro nuostabus  wub.gif

ai, aš kitą įdėjau. pasitaikė proga penktadienį pafotkint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 13, 10:24)
informuoju, kad IX.12-X.22
Siuolaikinio meno centre vyksta paroda "Lietuvos daile.08. Fotografija".
pasiskaityti apie rengini cia galite.
gal ka sudomins  mirksiukas.gif

buvau šiandien. labai liuks paroda thumbup.gif ypač "Aistra miestui" thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 09 14, 22:09)
buvau šiandien. labai liuks paroda  thumbup.gif  ypač "Aistra miestui"  thumbup.gif

Fainos nuotraukos smile.gif ypac antra, net dar labiau norisi nueiti biggrin.gif
Atsakyti