Sveiki
permečiau greitosiomis paskutinius puslapius:
1. susitikiman nepavyko pribūti, nes išvažiavom Klaipėdikėn netikėtai. Užtai pasilepinom paskutiniais karščiais, pasimaudėm jūroje.
Labai fainos ir gyvos jūsų susitikimo foto. Su malonumu dairiausi
2.Ačiū už komentarus manosioms foto.
3. foto..
Sansaros krosinis modeliukas - malonios spalvos, bet kadangi moteris - kiek per griežtai atrodo
Baccardi patiko pirmas kadras iš vasaros archyvų - labai maloni, sodri spalva.
Anasko "pamainos perdavimas" - pavadinimas suteikia kadrui informaciją. Jei ne jis, kažkaip nekiltų tokia mintis
Čia gal kažkaip techniškai kitaip reikėjo realizuoti? gal kokio filtro pagalba
Bite maja, patiko pirmoji rytinio rūko foto. Antras planas toks grafiškas ir ta šviesa iš už skulptūros
Dar patiko
Ciburaskos nespalvotas portretas, JB priduoda švelnumo, o spalvota nustelbia tą nuotaiką.
Lindros kolorado vabalas neblogai žiūrisi. Bet iki pilnos laimės šiek tiek aštrumo trūksta
Bites majos susimąstęs prašalaitis taip pat patiko
Anasko nuogaliai taip pat nuotaikinga foto.
O jau visom trim
Anasko nuotraukom iš rankų temos tai aš sužavėta! Net negaliu pasakyt, kuri labiau, kiekviena foto atskirai vežanti! Labai patinka.
Sillwio juoda-balta taip pat patiko. Šviesa, nuotaika pirmojoje. Antrojoje tinklas+veido išraiška kelia mintis apie "juoda".
VVVVV tiesiog portretų meistrė. Ir meeto nuotraukose ir temoje įdėtose foto spinduliuoja šviesa, gera nuotaika. Liuks.
Getter, senai matyta
Geras žvilgsnis į vėjo jėgainę. Man JB labiau, ne tokia aitri.
Grethen voratinklis pirmasis patiko labiau. Lašeliai abejose ryškūs, bet pirmoje tas šviesumas patinka. Ir tas sugretinimas su stulpais labai žiūrisi. Vorai valdo
Iš katinų patiktų antroji, jei nebūtų antro plano tokio. Gražiai apšvietei.
Peppi, su bite patiko pirmoji - originalas, ir trečioji.
Pupeliuko vaikiuko foto labai mielos. Patinka vaikučio emocijos, spalvos, kadro gilumas. Man visai ne per tamsu. Kaip tik labai Pupeliukiškos spalvos.
Grethen, ant lieptelio man labiau JB. Ir gal kiek dešinės kirpčiau.
Sayonaros patiko abi JB apie vaikus. Skaidrūs tokie, lengvi kadrai
Grethen foto su diiidelėm pėdom juokinga. JB irgi labiau. Mergina žvakę darė?
Sea_ foto irgi graži, veidukai nėra išdegę. Dar mažiuko rankytę reikėjo įtalpinti. Miela foto prisiminimui.
BN, tavo medžiai man priminė vaizdelį iš botanikos parko - ten medžiai panašiai susidėlioję.
Sayonaros būsenos foto nžn
nelabai man. Ir dar apačioj erdvės trūktų..
Sansara, sveikit
Maniškiui irgi adaptacija - po 2 sav darže va visą savaitgalį namie sėdžiu su juo. Sirgtelėjo. Užtai bulvių kasimo išvengiau
Peppi, labai patiko paskutinė Tavo foto. Skaidri, lengva, permatoma
Smint, ryškumo tūksta voriukui. Ir man norėtusi daugiau matyt voratinklio dešinėje
VVVVV, nesutinku, kad vorų neįdomu fotkint. Dar ir kaip įdomu. O nufotkinus makro, pamatai tiek įdomybių, neįžvelgiamų plika akim
ataskaita