Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2008 09 12, 21:46)
Manau Sansara, turedama padoru originala, padarytu gera kadra. Is esmes, del to ir dejau nuotrauka - matau poteciala, bet neturiu to mistinio "photographic eye".

BN, 98 atvejais is 100 as nezinau ka reik daryt su foto, tik zinau, kad kazka reik daryt lotuliukas.gif siuo atveju pataikiau i tuos 2, nes jausmas is karto atsirado. supratau ir ka SP sake apie per dideli astruma, isivaizduoju daugmaz ir jos versija.
kai tas procentas pasieks bent 50, jausiuos guru lotuliukas.gif manau rastum 50 proc zmoniu sioje temoje, kuriems patiktu labiau tavo originalas, ir panasiai - kuriems mano versija geriau. nes cia jau skonio (ar "busenos" lotuliukas.gif ) reikalas. 4u.gif todel nemanau, kad kazkas yra "geriau" biggrin.gif manau yra tik kitaip. bet nuotraukos turbu tai is esmes neisgelbsti, tik parodziau savo matyma.
Atsakyti
informuoju, kad IX.12-X.22
Siuolaikinio meno centre vyksta paroda "Lietuvos daile.08. Fotografija".
pasiskaityti apie rengini cia galite.
gal ka sudomins mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 13 rugsėjo 2008 - 09:25
Vilniuje vyksta fotografijos festivalis "inFocus", daugiau info cia

Pasikulturinau siandien ir nuejau i SMC ir Arka.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 09 09, 20:58)

smagu tavo pupuli matyt vis auganti ir auganti smile.gif
kaip visad puikus koliooooritas biggrin.gif smagi israiskele smile.gif
tik si karta foto per tamsios. tarsi uzgesinta balta spalva. pas mane kur turetu buti link baltumo tai pilka pilka.. ypac kaire

QUOTE(Grethenn @ 2008 09 09, 21:06)

as uz abi sias tavo foto, bet TIK j/b
spalvotose tarsi nesusitvarkyta su spalvom
ai pirmojoj kompoziciskai kvadrato kaires puses prasosi tongue.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 09 10, 14:50)

man abi nuotraukos is ties labai patrauklios.
savo naturalumu ir is nuotraukos pulsuojancia nematoma namu aplinka.
antroji ziuriu niekam neuzkibo. keista. kartais man susidaro ispudis, kad ir Sm ir Kudroj visi tarsi siek tiek pavarge nuo pastovaus ziurejimo i nuotraukas. nebemoka dziaugtis paprastais, kokybiskais kadrais.. o jie dazniausiai buna tokie grazus... visiems reikia kazko originalaus, nematyto, saukiancio ziureeeek i mane biggrin.gif pvz kudikelio tampomo uz kojos arba panardinto ir purvo klana (cia prisiminiau Mariaus Axo tevystes foto, kurios siek tiek sokiravo mane) biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 09 11, 22:13)

Sea, veidukai pas mane ant pacios pacios ribos, bet dar neperzenge jos. o rubeliai tai saukte saukia deguuuu, bet toks jau tu actionu minusas jei galima taip ivardint. reikia labai parinkt tinkamai foto kur juos geriausia panaudot.
pvz siuo atveju actionas netinka, nes yra balti rubeliai. jei butu spalvoti, tada manau butu pats tas

QUOTE(BN @ 2008 09 12, 11:53)

prastai sad.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 09 12, 12:30)

gyvate paciupusi grobi. antra diena matau tik tai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 13 rugsėjo 2008 - 18:02
Dabar kai ziuriu, mano nuotrauka "subyra kvadrateliais", negerai atrodo sad.gif
Gal tikrai nevykusi, bet kaip zinia, man mano nuotraukos patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 09 13, 19:17)
Dabar kai ziuriu, mano nuotrauka "subyra kvadrateliais", negerai atrodo sad.gif
Gal tikrai nevykusi, bet kaip zinia, man mano nuotraukos patinka  ax.gif

Manau, kad čia nėra tokių, kuriems nepatiktų savos nuotraukos, kitaip turbūt nefotkintume smile.gif
Parodysiu aš vieną, kuri man šiandien labai patinka smile.gif išsėdėjus visą dieną prie kompo ant jos man akys tiesiog ima ir pasikabina biggrin.gif gal dar ir dėl to, kad čia vasaros akimirka svetur...laisvėje biggrin.gif
user posted image
gero savaitgalio smile.gif su spalvingu rudeniu jus, tikėkimės netrukus truputį atšils ir bus galimybė pafotografuoti lapus rolleyes.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
niekaip neisilieju i jusu gretas, nes pas mane vis zmogeliukai daugiau, bet reikia pervest archyvus, imesiu kokiu kadru kritikai ir as ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Ziuriu i jusu foto ir net neturiu ka pasakyti doh.gif Pagalvoju,kad as ko gero niekada tokio lygio nepasieksiu unsure.gif Uzsikabinau ant macro,tai imesiu viena darbeli jums ivertinti ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 09 13, 20:24)

po tavo j/b kontrastu toks netiketas posukis smile.gif
si nuotrauka man asocijuojasi su gyvenimu labai tiesiogiai, su gamta ne laso.
tarsi zvelgdama i tai ka iamzinai zvelgei i gyvenima-chaotiska savo gyvenima pro rozinius akinius.

QUOTE(smint @ 2008 09 13, 23:38)

kaip gali buti idomu tai fotografuoti... brrrrrr... jau geriau drugeliai smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

permečiau greitosiomis paskutinius puslapius:

1. susitikiman nepavyko pribūti, nes išvažiavom Klaipėdikėn netikėtai. Užtai pasilepinom paskutiniais karščiais, pasimaudėm jūroje.
Labai fainos ir gyvos jūsų susitikimo foto. Su malonumu dairiausi smile.gif
2.Ačiū už komentarus manosioms foto.
3. foto..

Sansaros krosinis modeliukas - malonios spalvos, bet kadangi moteris - kiek per griežtai atrodo ax.gif
Baccardi patiko pirmas kadras iš vasaros archyvų - labai maloni, sodri spalva.
Anasko "pamainos perdavimas" - pavadinimas suteikia kadrui informaciją. Jei ne jis, kažkaip nekiltų tokia mintis smile.gif Čia gal kažkaip techniškai kitaip reikėjo realizuoti? gal kokio filtro pagalba g.gif
Bite maja, patiko pirmoji rytinio rūko foto. Antras planas toks grafiškas ir ta šviesa iš už skulptūros smile.gif
Dar patiko Ciburaskos nespalvotas portretas, JB priduoda švelnumo, o spalvota nustelbia tą nuotaiką.
Lindros kolorado vabalas neblogai žiūrisi. Bet iki pilnos laimės šiek tiek aštrumo trūksta ax.gif
Bites majos susimąstęs prašalaitis taip pat patiko smile.gif
Anasko nuogaliai taip pat nuotaikinga foto.
O jau visom trim Anasko nuotraukom iš rankų temos tai aš sužavėta! Net negaliu pasakyt, kuri labiau, kiekviena foto atskirai vežanti! Labai patinka.
Sillwio juoda-balta taip pat patiko. Šviesa, nuotaika pirmojoje. Antrojoje tinklas+veido išraiška kelia mintis apie "juoda".
VVVVV tiesiog portretų meistrė. Ir meeto nuotraukose ir temoje įdėtose foto spinduliuoja šviesa, gera nuotaika. Liuks.
Getter, senai matyta 4u.gif Geras žvilgsnis į vėjo jėgainę. Man JB labiau, ne tokia aitri.
Grethen voratinklis pirmasis patiko labiau. Lašeliai abejose ryškūs, bet pirmoje tas šviesumas patinka. Ir tas sugretinimas su stulpais labai žiūrisi. Vorai valdo smile.gif
Iš katinų patiktų antroji, jei nebūtų antro plano tokio. Gražiai apšvietei.
Peppi, su bite patiko pirmoji - originalas, ir trečioji.
Pupeliuko vaikiuko foto labai mielos. Patinka vaikučio emocijos, spalvos, kadro gilumas. Man visai ne per tamsu. Kaip tik labai Pupeliukiškos spalvos.
Grethen, ant lieptelio man labiau JB. Ir gal kiek dešinės kirpčiau.
Sayonaros patiko abi JB apie vaikus. Skaidrūs tokie, lengvi kadrai smile.gif
Grethen foto su diiidelėm pėdom juokinga. JB irgi labiau. Mergina žvakę darė?
Sea_ foto irgi graži, veidukai nėra išdegę. Dar mažiuko rankytę reikėjo įtalpinti. Miela foto prisiminimui.
BN, tavo medžiai man priminė vaizdelį iš botanikos parko - ten medžiai panašiai susidėlioję.
Sayonaros būsenos foto nžn g.gif nelabai man. Ir dar apačioj erdvės trūktų..
Sansara, sveikit 4u.gif
Maniškiui irgi adaptacija - po 2 sav darže va visą savaitgalį namie sėdžiu su juo. Sirgtelėjo. Užtai bulvių kasimo išvengiau biggrin.gif
Peppi, labai patiko paskutinė Tavo foto. Skaidri, lengva, permatoma smile.gif
Smint, ryškumo tūksta voriukui. Ir man norėtusi daugiau matyt voratinklio dešinėje ax.gif
VVVVV, nesutinku, kad vorų neįdomu fotkint. Dar ir kaip įdomu. O nufotkinus makro, pamatai tiek įdomybių, neįžvelgiamų plika akim smile.gif

ataskaita hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 14 rugsėjo 2008 - 13:11
QUOTE(peppi @ 2008 09 13, 21:24)

user posted image

Sita nuostabi! Ir augaliukai idomus ir spalvos puikios, noreciau tokia ant sienos turet... (blogiausiu atveju - ant "desktopo")
Dabar tik pagalvojau, sita paskutine nuotrauka kuria dejau, viena is pirmu darytu dar su skaitmenine muiline... simtas METU blush2.gif

Rudaake, taigi dek ka turi, ne visi gamta fotografuoja, kai kuriems zmogiukai gerai gaunasi smile.gif
Atsakyti
Turiu jums klausimeli ax.gif Ka daro telefoto objektyvas?
Atsakyti