Sayonara, grakstu... ir jb patinka.
itariu, kad mano busena nesutampa nei su viena sio skyrelio foto busena nes nelabai kabina. sayonaros foto erdves truksta, BN foto labai truksta tinkamo apdirbimo. foto pati kaip yra dabar - man tik ruosinys, kazkam kitokio.
kadangi as likau totaliai be PS ir neaisku ar tik ne visam laikui... man dabar reikia viska apdirbinet zut but o nigaliu (cia kaip su mobilka, palieki namie ir isivaizduoji, kad visi tik skambina, skambina, nors niekas net sms neatsiuncia).
kadangi as likau totaliai be PS ir neaisku ar tik ne visam laikui... man dabar reikia viska apdirbinet zut but o nigaliu (cia kaip su mobilka, palieki namie ir isivaizduoji, kad visi tik skambina, skambina, nors niekas net sms neatsiuncia).
QUOTE(Sansara @ 2008 09 12, 13:50)
itariu, kad mano busena nesutampa nei su viena sio skyrelio foto busena nes nelabai kabina. sayonaros foto erdves truksta, BN foto labai truksta tinkamo apdirbimo. foto pati kaip yra dabar - man tik ruosinys, kazkam kitokio.
uoj negaliu, kaip visada išverti mane iš koto
Sansara, o koks galetu buti tinkamas apdirbimas?
Siaip tai as ieskojau tos nuotraukos, kuri man pasirode panasi i nesenai deta ramybe (na su kojytem ir zolytem virs vandens. Tai supratau, kad visgi panasi nuotrauka man nesigavo, chaltura tik kazkokia. Tai idejau sia, skyreliui atgaivinti (savanaudiska...)
SP, o per astri - tai kas cia tokio, tu man paaiskink suprantamiau, ok?
Siaip tai as ieskojau tos nuotraukos, kuri man pasirode panasi i nesenai deta ramybe (na su kojytem ir zolytem virs vandens. Tai supratau, kad visgi panasi nuotrauka man nesigavo, chaltura tik kazkokia. Tai idejau sia, skyreliui atgaivinti (savanaudiska...)
SP, o per astri - tai kas cia tokio, tu man paaiskink suprantamiau, ok?
gaziulka, nezinau. negaliu atsiimti. vaikas susirgo vos po 3 d lopselyje o dabar jau ir as pati zarazna.... . sayonara maloniai siulesi paimti, kartu su savosiom, bet palauksiu. per tiek nenumiriau is smalsumo, tai ir dabar pakentesiu. gi taip malonu, kol rezultato nematau o kaip tavosios? rodyk, jei turi ka gero. plyyyyyz. tik koplycioje tai man butu buves ragas fotkinti toje, kur tavo draugai tuokesi. tamsi kaip...... bet jauciu tu ten ir nefotografavai.
QUOTE(Sansara @ 2008 09 12, 18:05)
gaziulka, nezinau. negaliu atsiimti. vaikas susirgo vos po 3 d lopselyje o dabar jau ir as pati zarazna.... . sayonara maloniai siulesi paimti, kartu su savosiom, bet palauksiu. per tiek nenumiriau is smalsumo, tai ir dabar pakentesiu. gi taip malonu, kol rezultato nematau o kaip tavosios? rodyk, jei turi ka gero. plyyyyyz. tik koplycioje tai man butu buves ragas fotkinti toje, kur tavo draugai tuokesi. tamsi kaip...... bet jauciu tu ten ir nefotografavai.
as irgi kai pamaciau ta koplycia, tai bijojau ir paziuret i ta juosta isryskinta, maniau, kad visos tamsios arba susiliejusios bus. Bet zinok, puse velnio - yra aisku, pilkoku, bet yra ir visai nieko, mano akim. o parodyt, taigi nieko neturiu - indeksus ir juostas. gal geresnius kadrus prie progos sau nuskenuosiu, tada parodysiu.
sveikit! cia man atrodo, tradicine ejimo i darzeli pradzia... ir musu tas laukia
Sansara, aciu, idomiai tu cia mano nuotrauka perdirbai. Man patinka Pamirsk tas busenas, man cia saule rudenine pasviete - ir pagalvojau - kodel gi neidet
Sansara, yra tokia super fraze "beginners luck", pritaikoma ivairiais atvejais. tai vat su darzu - lygiai tas pat - pradejai lankyt - susergi.
Manau Sansara, turedama padoru originala, padarytu gera kadra. Is esmes, del to ir dejau nuotrauka - matau poteciala, bet neturiu to mistinio "photographic eye".
Sea, aciu!
Manau Sansara, turedama padoru originala, padarytu gera kadra. Is esmes, del to ir dejau nuotrauka - matau poteciala, bet neturiu to mistinio "photographic eye".
Sea, aciu!
QUOTE(BN @ 2008 09 12, 13:53)
Idedu nuotraukyte, kurios nuotaika man labai tinka siandien; prasom kritikuoti:
Na man ji tokia pernelyg kasdieniska, nors spalvos patinka QUOTE(sayonara @ 2008 09 12, 14:30)
šiandien tikriausiai "mano būsenos" diena, todėl ir aš "būseną įdedu
O si siek tiek dirbtinoka, visiskai nesuprantu kas yra laikoma rankoje, judesys sukaustitas ir ranka labai isprausta i "remus"QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 12, 15:31)
Grethenn, turint tokias "pėdas", nereikės nė pupos sodint, dangus pora žingsnių pasiekiamas Kadangi jau nuspręsta, kad spalvota geresnė, tai nieko ir nebesakysiu (vis tiek beveik niekada nepataikau kartu su daugumos nuomone )
O mergaites ugis vos 1,55, o batu dydis 35 - 36 Ot kokia optine apgaule