įsimaišė kitas žmogus į kadrą, teko nukirpti bato dalį, nu žodžiu...
Provanse, na paskutine visai mazyte... gal dek nekarpyta? Personazas tikrai vertas demesio...
Na gal kas pakritikuos
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 11, 20:58)
Na gal kas pakritikuos
nekritikuosiu, dar neapšilau šiame skyrelyje, bet j/b nepasiteisina, nelieka tos linksmos nuotaikos kaip pirmojoje
Provanse, su kojom daug geriau ziurisi
Grethen, as uz spalvota, bet saturation man per stiprus Foto idomi
O as pasiguosiu, kazka ne taip mano monitorius rodo, jus matot isdegimus mano foto, o as pati ne O dar kaip tycia uzkibau ant soft bleach efekto
Si foto seimos albumui, ar jums labai isdegus ji? Nes man nesimato. Kambarys tamsus buvo,tai su dideliu ISO fotografavau.
Grethen, as uz spalvota, bet saturation man per stiprus Foto idomi
O as pasiguosiu, kazka ne taip mano monitorius rodo, jus matot isdegimus mano foto, o as pati ne O dar kaip tycia uzkibau ant soft bleach efekto
Si foto seimos albumui, ar jums labai isdegus ji? Nes man nesimato. Kambarys tamsus buvo,tai su dideliu ISO fotografavau.
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 12, 00:13)
Na man tai isdegus o kur tas soft blech yra? siaip labai geri atspalviai, bet per sviesu atrodoQUOTE(Grethenn @ 2008 09 11, 14:25)
Na man tai isdegus o kur tas soft blech yra? siaip labai geri atspalviai, bet per sviesu atrodo
soft bleach, tai action nuimantis spalvas truputi.
Dabar galvoju kaip paziureti kaip tu mano foto matai Teks pas vyra i darba suoliuoti kuria diena.
Cia radau juos vakar
Color actions
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 12, 00:32)
soft bleach, tai action nuimantis spalvas truputi.
Dabar galvoju kaip paziureti kaip tu mano foto matai Teks pas vyra i darba suoliuoti kuria diena.
Cia radau juos vakar
Color actions
O gal mes skitingai tuos isdegimus suprantam. pameginsiu aiskiau Dabar galvoju kaip paziureti kaip tu mano foto matai Teks pas vyra i darba suoliuoti kuria diena.
Cia radau juos vakar
Color actions
visiskai baltu vietu as nematau, kad uzvedus pickeri butu C:0 M:0 Y:0 K:0, bet tiesiog kai kurios veido vietos nebenaturalios, jos turi atspalvi, bet atrodo visiskai plokscios, nes nera jokiu toniniu perejimu, tas man truputi gadina nuotraukas, truksta gyvybes
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 11, 14:42)
O gal mes skitingai tuos isdegimus suprantam. pameginsiu aiskiau
visiskai baltu vietu as nematau, kad uzvedus pickeri butu C:0 M:0 Y:0 K:0, bet tiesiog kai kurios veido vietos nebenaturalios, jos turi atspalvi, bet atrodo visiskai plokscios, nes nera jokiu toniniu perejimu, tas man truputi gadina nuotraukas, truksta gyvybes
Aisku aciu
Papildyta:
Grethen, kudrinis variantas
Grethen, spalvotoje - puiki nuotaika, kuri visai pranyksta jb, tai as - uz spalvota.
Sea, grazi nuotrauka albumai, bet man kiek per blyski...
Idedu nuotraukyte, kurios nuotaika man labai tinka siandien; prasom kritikuoti:
Sea, grazi nuotrauka albumai, bet man kiek per blyski...
Idedu nuotraukyte, kurios nuotaika man labai tinka siandien; prasom kritikuoti:
Grethenn, turint tokias "pėdas", nereikės nė pupos sodint, dangus pora žingsnių pasiekiamas Kadangi jau nuspręsta, kad spalvota geresnė, tai nieko ir nebesakysiu (vis tiek beveik niekada nepataikau kartu su daugumos nuomone )
Sea_, man patinka ir spalvos ir šviesa. Ir nebūtinas tas štampas "šeimos albumui", mielai į tokias foto žiūrėčiau kokiame fotografo portfolio online.
BN, pats vaizdelis toks labai labas. primena tokias senas reprodukcijas iš "anų laikų", kai mes dar maži būdavome. Bet foto man kažkokia per aštri. Norėčiau minkštumo, paslapties tokios. Na kažko. Nors, antra vertus, pvz., Eliot Porter kai kurie peizažai jau galėtų lygiuotis su Tavuoju
Sayonara, tobula būsena. Tokia, kokią ir aš kada nors svajoju užfiksuoti. Dabar kaip tik žiūrinėju Bill Jacobson darbus, jie tokie išplaukę, tad Tavojo foto man dabar itin "į kompaniją".
Sea_, man patinka ir spalvos ir šviesa. Ir nebūtinas tas štampas "šeimos albumui", mielai į tokias foto žiūrėčiau kokiame fotografo portfolio online.
BN, pats vaizdelis toks labai labas. primena tokias senas reprodukcijas iš "anų laikų", kai mes dar maži būdavome. Bet foto man kažkokia per aštri. Norėčiau minkštumo, paslapties tokios. Na kažko. Nors, antra vertus, pvz., Eliot Porter kai kurie peizažai jau galėtų lygiuotis su Tavuoju
Sayonara, tobula būsena. Tokia, kokią ir aš kada nors svajoju užfiksuoti. Dabar kaip tik žiūrinėju Bill Jacobson darbus, jie tokie išplaukę, tad Tavojo foto man dabar itin "į kompaniją".