Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 11, 15:32)
Provanse, kaip tik temos pradžioje kalbėjome apie tai...

Aš kaip tik taip ir padariau, išsaugojau C/program files ir t.t. Problema ta, kad nesigaudau, ką daryti su tuo action, atsidarius Photoshopą. Kaip dabar juo naudotis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(provansas @ 2008 09 11, 14:50)
Aš kaip tik taip ir padariau, išsaugojau C/program files ir t.t. Problema ta, kad nesigaudau, ką daryti su tuo action, atsidarius Photoshopą. Kaip dabar juo naudotis ir pan.

atsidaryk kokią nors nuotrauką ir bandyk juo naudotis smile.gif
Atsakyti
Action isikelia i Action langą prie History kitas skirtukas. susirandi norimą action ir apačioje paspaudi trikampiuką Play. tik atsistok ne ant pavadinimo, o ant žemesnės eilutės.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 11, 15:55)
Action isikelia i Action langą prie History kitas skirtukas. susirandi norimą action ir apačioje paspaudi trikampiuką Play. tik atsistok ne ant pavadinimo, o ant žemesnės eilutės.

nesuprantu, kodel nesigauna doh.gif

Viska lyg ir gerai darau: atsisiunciau action "urban acid", išsaugojau kompiuteryje, jis atsirado photoshope, prie history langelio. Na viskas taip, kaip reikia. O ten varnelemis ka reikia zymeti, visus actionus ar pasirinkti? Visaip bandau, spaudau play, nieko nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(provansas @ 2008 09 11, 17:01)
nesuprantu, kodel nesigauna  doh.gif

Viska lyg ir gerai darau: atsisiunciau action "urban acid", išsaugojau kompiuteryje, jis atsirado photoshope, prie history langelio. Na viskas taip, kaip reikia. O ten varnelemis ka reikia zymeti, visus actionus ar pasirinkti? Visaip bandau, spaudau play, nieko nesigauna  doh.gif

nieko nezymiu.
atsistoji viena eilute zemiau, nei uzrasas Urban acid (atsidarius foto) ir spaudi play. pats sustos, kai action baigsis
Atsakyti
Gavosi gavosi drinks_cheers.gif perskaičiau visus Jūsų patarimus, kažką paspaudinėjau ir suveikė. Baisiausiai dėkoju drinks_cheers.gif
Va tas pirmas mano crosso blynas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo provansas: 11 rugsėjo 2008 - 16:57
QUOTE(sayonara @ 2008 09 11, 09:31)
p.p.s. aš noriu dalyvauti ND, bet neturiu šviežių foto, turiu tik apyšviežių, kokių 3 sav. senumo... verysad.gif
As irrgi... ax.gif

QUOTE(provansas @ 2008 09 11, 18:24)
Va tas pirmas mano crosso blynas:
Na spalvos tai man patinka, gal kiek per geltona, bet visa kita nelabai, matyt labiausiai maiso kadravimas, nei sis nei tas, ta ranka nukirpta taip drastiskai ir vietos zvilgsniui nepalikta
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 11, 18:04)
As irrgi...  ax.gif
Na spalvos tai man patinka, gal kiek per geltona, bet visa kita nelabai, matyt labiausiai maiso kadravimas, nei sis nei tas, ta ranka nukirpta taip drastiskai ir vietos zvilgsniui nepalikta

ačiū. Manau, išvis nukirpsiu tas rankas.
Atsakyti
QUOTE(provansas @ 2008 09 11, 09:09)

neberodo tavo foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(provansas @ 2008 09 11, 19:09)
Hei! tai gi kam isimineti nuotrauka! Juk kiti gali isakyti visai kita nuomone, dek atgal prasom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 11, 18:37)
Hei! tai gi kam isimineti nuotrauka! Juk kiti gali isakyti visai kita nuomone, dek atgal prasom  tongue.gif

na gerai įdedu, kad nebūtų tuščia vieta, galite darkyti lotuliukas.gif

user posted image

ankstenę foto išėmiau blush2.gif taip reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(provansas @ 2008 09 11, 19:55)
na gerai įdedu, kad nebūtų tuščia vieta, galite darkyti  lotuliukas.gif
Na man sita geresne smile.gif patinka man tos spalvos crosinimo! bet foto vis tiek apkarpyta nei siaip nei taip, man tokiam kadrui noretusi viso zmogaus ir parodyti ta aplinka kurioje jis yra, fonas atrodo neblogas
Atsakyti