Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 09 10, 21:49)
Tai kad zmogus kuris paskelbe tema, lyg ir nusprende kad noretu, jog butu foto darytos sias 2 savaites, tai tiek to, bus stimulas ka nors spet pafotkint iki antradienio smile.gif

kzk mes nesusikalbam - as lyg ir ta pati sakau. nesupratau to ''tai kad''
2 savaites darom, dedam per ta laikotarpi, foto ne is archyvu - nu kaip visada rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 11, 00:01)
kzk mes nesusikalbam - as lyg ir ta pati sakau. nesupratau to ''tai kad''
2 savaites darom, dedam per ta laikotarpi, foto ne is archyvu - nu kaip visada rolleyes.gif
Taip, nesupratau rolleyes.gif
gaila.. pridariau cia portretu visai atsitiktinai, bet savaite per anksti biggrin.gif
Atsakyti
tai galima ar negalima nesenus archyvus ištraukti?

p.s. aš už tai, kad galima, tik ne caro Potapo laikų gal smile.gif
p.p.s. aš noriu dalyvauti ND, bet neturiu šviežių foto, turiu tik apyšviežių, kokių 3 sav. senumo... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 11 rugsėjo 2008 - 07:35
nzn. kaip dauguma norit, taip darykit, del ND ir archyvu. pati tikrai neturiu nieko sviezio ir neturesiu muset.... is juostos pasigaminti nespesiu. bet negaliu sakyt, kad ir archyvuose ka nors gero turiu unsure.gif
del manes, kad tik dalyvaujanciu butu daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos panos o kaip ideti savo darba?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 11, 08:23)
nzn. kaip dauguma norit, taip darykit, del ND ir archyvu. pati tikrai neturiu nieko sviezio ir neturesiu muset.... is juostos pasigaminti nespesiu. bet negaliu sakyt, kad ir archyvuose ka nors gero turiu  unsure.gif
del manes, kad tik dalyvaujanciu butu daugiau  lotuliukas.gif

4u.gif
o kaip kiti manot? ar leisit nesenus archyvus pakrapštyti?
nes aš labai noriu sudalyvaut, o va šviežių neturiu.. bet jei padarysiu ką nors nauja, tikrai dėsiu, bet nesu tikra, kad pavyks..
būtų gėda nesudalyvauti, gi aš "portretistė" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrele @ 2008 09 11, 09:27)
sveikos panos o kaip ideti savo darba?

i foruma? ar i Namu darbus?
jei cia, tai per photobucket.com arba imageshack.us
detaliau čia ir čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 11 rugsėjo 2008 - 10:18

user posted image

Ši foto labai gera. Atsižiūrėt negaliu smile.gif Ir kadravimas ir apšvietimas. Super!
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 11, 12:17)
i foruma? ar i Namu darbus?
jei cia, tai per photobucket.com arba imageshack.us
detaliau čia ir čia

bandau

nu tai jei noriu is savo kompo tai irgi adr. rasyti?
kazkiap nesamone
Atsakyti
QUOTE(Ingrele @ 2008 09 11, 13:50)
bandau

nu tai jei noriu is savo kompo tai irgi adr. rasyti?
kazkiap nesamone

neskubėk nesąmonintis, o išsinagrinėk sistemą smile.gif
Atsakyti
HELP. Išsaugojau action'ą kompe, atsidarau photoshopą ir ką daryti toliau, kur ką spausti, kad atsirastų naujas action? Pirmą kartą siunčiuos, tai nelabai gaudausi doh.gif
Atsakyti
Provanse, kaip tik temos pradžioje kalbėjome apie tai...

QUOTE(Sansara @ 2008 08 27, 18:26)
niu yra du budai, vienas kai paspaudus ant parsisiusto action, jis automatiskai isikelia i Action langa (prie History, kitas skirtukas). o jei jis nesuveikia - tempimo pertempimo budu smile.gif tempi action i ta Action langa  g.gif pasileidzia atsistojus ant zemesnes eilutes po pavadinimu ir paspaudus apacioje Play mygtuka (zalias trikampiukas)

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 08 27, 18:38)
Arba dar galima įsikelti į pvz., C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop \Presets\Photoshop Actions ir tada turėtų atsirasti Actions langelyje, atsidarius PS.

QUOTE(bite maja @ 2008 08 27, 18:40)
o vat aš paspaudžiu tokį trikampiuką tam action'ų lange, išsiskleidžia menu. tada susirandi load action ir įsikeli.

Atsakyti