Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 09 10, 12:47)
Aaa..tai gi zinojau.. zinojau  mellow.gif dariausi ir pati tokius savu laiku smile.gif
o su tais ryskalais reiks pasidomet kada bus pinigo, labai idomus dalykas smile.gif mano tetis pats darydavo nuotraukas, tai isklausinesiu visko

visuotinis juostos virusas.. lotuliukas.gif
ohh.. sulaukiau savo laiko.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 10, 15:29)
visuotinis juostos virusas.. lotuliukas.gif
ohh.. sulaukiau savo laiko.. lotuliukas.gif

neversk manes gerti is prispjaudyto sulinio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 10, 14:35)
neversk manes gerti is prispjaudyto sulinio  lotuliukas.gif

neversiu, bet žinok smagu.. bigsmile.gif
ne todėl, kad skeptikės užsikrėtėt, o todėl, kad malonumą pajutot.. nes aš tai jį jau seniai jaučiu biggrin.gif
Papildyta:
šį savaitgalį kažkaip labai aktyviai gyvenau, tai pasirodau, ką turiu iš susitikimo su daug vaikų ir mamų smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sayonara, labai grazios foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 10, 16:50)
neversiu, bet žinok smagu.. bigsmile.gif
ne todėl, kad skeptikės užsikrėtėt, o todėl, kad malonumą pajutot.. nes aš tai jį jau seniai jaučiu biggrin.gif
As tai seniai suprantu kad juostos yra geris ax.gif tik baisu pradet.. ir del finansu baisu

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 09 10, 16:50)
Labai patiko pirmoji nuotrauka, antra ne taip smile.gif
Atsakyti
sayonara, pirma labai puiki, graži šviesa. gražus kadro užpildymas. antra - tik lėliukas smile.gif nors ir simpatiškas.
Atsakyti
Sayonara - pirmoji tikrai nuostabi wub.gif o dėl antrosios pritarsiu Sansarai - mažas kūdikėlis ir tiek 4u.gif

Dėl maniškių foto, tai gal vos ir tamsokos, nors nesu tikra, man gerai, čia skenuotos popierinės foto, tai reikėjo jaučiu kiek pašviesint, monitorius grybą pjauna, ne pirmą kartą pastebiu..
Atsakyti
O jus man pasakykit, as nebesusigaudau.. tema portretas nuo praeito antradienio? ir jam dar liko savaite?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 10, 19:55)
O jus man pasakykit, as nebesusigaudau.. tema portretas nuo praeito antradienio? ir jam dar liko savaite?

taip.

sayonaros pirmoji ir man puiki. buciau norejus savo su vaiku tokia tureti. del antros sutinku su sansara ir pupeliuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 10 rugsėjo 2008 - 21:21
O velniava, as idejau portreta, o gi ziu kad jam ne viena savaite kaip kad galvojau, o 2 doh.gif
tai taip negalima kaip suprantu.. jokiu archyvu?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 10, 21:38)
O velniava, as idejau portreta, o gi ziu kad jam ne viena savaite kaip kad galvojau, o 2  doh.gif
tai taip negalima kaip suprantu.. jokiu archyvu?

o tai kas cia blogo, kad anksciau idejai? pakabes, susilauksi komentaru - galesi tobulinti ar dar nufotografuosi ka nors.

del archyvo kol kas nebuvo bendro sutarimo, tai kaip suprantu, kol kas - ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 10 rugsėjo 2008 - 21:44
QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 10, 23:43)
o tai kas cia blogo, kad anksciau idejai? pakabes, susilauksi komentaru - galesi tobulinti ar dar nufotografuosi ka nors.

del archyvo kol kas nebuvo bendro sutarimo, tai kaip suprantu, kol kas - ne
Tai kad zmogus kuris paskelbe tema, lyg ir nusprende kad noretu, jog butu foto darytos sias 2 savaites, tai tiek to, bus stimulas ka nors spet pafotkint iki antradienio smile.gif
Atsakyti