Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 09 10, 07:45)
nuo keliu dirba procentras?  4u.gif vesiu savo dvi vidut.formato juosteles jb smile.gif

man rodos nuo 9 val., bet patarčiau pasiskambinti 4u.gif

ir aš noriu vidutinio sad.gif
Atsakyti
nuveziau. ech, brangus malonumas. 2 juostos su indeksais - 28 lt sumoj. doh.gif o dar po to spausdinimas bent is mandagumo kai kuriu kadru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 10, 09:53)
nuveziau. ech, brangus malonumas. 2 juostos su indeksais - 28 lt sumoj.  doh.gif o dar po to spausdinimas bent is mandagumo kai kuriu kadru  lotuliukas.gif

indeksais tai cia isklotines/kontaktus vadini?
as irgi vakar paklojau virs 40 uz 3 35mm... bet kai bus ne tokios reiksmingos juostos, tikrai bandysiu ryskinti pati cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 10, 11:07)
indeksais tai cia isklotines/kontaktus vadini?
as irgi vakar paklojau virs 40 uz 3 35mm... bet kai bus ne tokios reiksmingos juostos, tikrai bandysiu ryskinti pati cool.gif

reiks ir man pradet eksperimentuot. nes kitaip bankrutuosiu biggrin.gif pas mane gi juostos po 12 kadru tik.
jo indeksai/kontaktai/isklotines - tas pats biesas.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 10, 10:11)
reiks ir man pradet eksperimentuot. nes kitaip bankrutuosiu biggrin.gif pas mane gi juostos po 12 kadru tik.
jo indeksai/kontaktai/isklotines - tas pats biesas.

kokio dydzio uzsakei? as mazesnes ir didesnes pabandziau, uz 4 ir 5.50, tai jau is tu didesniu, atrodo, eina suprasti apie nuklydusi fokusa. Bet jeigu kur subtiliai nuklydes, tai nelabai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 10, 11:15)
kokio dydzio uzsakei? as mazesnes ir didesnes pabandziau, uz 4 ir 5.50, tai jau is tu didesniu, atrodo, eina suprasti apie nuklydusi fokusa. Bet jeigu kur subtiliai nuklydes, tai  nelabai doh.gif

neklause manes kokio noriu smile.gif vidutiniam formatui gal vieno tik dydzio ir buna. g.gif kai nedaug kadru, tai net ir maziausiam lape jie didesni bus, nei tavieji.
o siaip turbut maziausia padarys. itariu. man dzin - svarbu kazka pamatyt biggrin.gif
Papildyta:
kaip ten del la festos. ziuriu jau sea foto yra savaites balsavime thumbup.gif kazkaip neitikinama man ten su balsavimu smile.gif pati uz save galiu karta prabalsuot, jei galiu karta, tai manau nesunkiai paburus ir keliasdesimt kartu galima susiorganizuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 10 rugsėjo 2008 - 10:19
as tai atkasiau Sansaros pasiulymus del ND, nes trecias man l.patiko - ir savo ideja, ir dalyviu skaicius susireguliuotu, ir ne kaip kudroj (kam kartotis?), ir archyvu narsyti nereikia (as tai nesuprantu, kokia ND prasme tada - koks cia mokymasis po archyvus knaisiojantis?). Ir ideja del kalendoriaus visai nieko rolleyes.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 09 08, 13:08)
3. tiesiog geriausia savaites/dvieju foto. be temos, be nieko. visi fotografuojantys ir tasantis viska su savimi. vieni specializuosi gatves foto, kiti vabaliukuose ir panasiai. kas ka turi geriausio - deda. ivairu, turetu tikrai dalyviu buti pakankamai. tik ka su nugaletoju daryt - neisivaizduoju biggrin.gif metu gale i koki kalendoriu paimt jo foto ir issileisti patiems mums cia biggrin.gif na kazkas tokio

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 10, 12:07)
O ryskint paciai ne brangaiu iseina? cia tada reik tik ryskalo nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 10, 12:50)
O ryskint paciai ne brangaiu iseina? cia tada reik tik ryskalo nusipirkt?

reikia ryskalo ir fiksazo. bet as jau uz sias dvi juosteles paklosiu tiek, kiek uz buteliuka ryskalo, kurio uztenka apie 25-30 juosteliu. o dar dvi jei ryskinsiu procentre - ir fiksazo buteliukas iseitu.... todel aritmetika paprasta smile.gif na aisku, pas mane su indeksais vsio takoje.
Atsakyti
Siaip labai paprasta nuotraukyte, bet ji man labai patinka savo spalvomis..tas ir kabina, ar nekabina? unsure.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 09 10, 13:57)
reikia ryskalo ir fiksazo. bet as jau uz sias dvi juosteles paklosiu tiek, kiek uz buteliuka ryskalo, kurio uztenka apie 25-30 juosteliu. o dar dvi jei ryskinsiu procentre - ir fiksazo buteliukas iseitu.... todel aritmetika paprasta smile.gif na aisku, pas mane su indeksais vsio takoje.
Vajej kaip as nieko nesuprantu dar, reik pasiskaityt apie visokius indeksus
mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 10 rugsėjo 2008 - 12:13
Grethenn, indeksas/kontaktas/isklotine - kai visi juosteles kadrai atspausdinami ant vieno lapo sumazinti n kartu. smile.gif na kad galetum permetus akimis pasiziuret, kurie kokybiski, kuriuos verta daryt ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 10, 14:41)
Grethenn, indeksas/kontaktas/isklotine - kai visi juosteles kadrai atspausdinami ant vieno lapo sumazinti n kartu. smile.gif na kad galetum permetus akimis pasiziuret, kurie kokybiski, kuriuos verta daryt ir t.t.
Aaa..tai gi zinojau.. zinojau mellow.gif dariausi ir pati tokius savu laiku smile.gif
o su tais ryskalais reiks pasidomet kada bus pinigo, labai idomus dalykas smile.gif mano tetis pats darydavo nuotraukas, tai isklausinesiu visko
Atsakyti