dar karta laba visoms mamytems
esu tokia pakyleta, auksciau dangaus. Jusu zodziai kazkas tokio. niekad nebuvau taip ivertinta.
man nepaprastai malonu, nepaprastai.. tai tokia stipri jega, kad noriu fotografuoti jusu deka visa pasauli!
tikiuosi dar ne karta susitikti ir visas mielai pafotografuoti. visos esate begalingai grazios, idomios ir siltos.. o dar kai su jumis cia per pusantru metu uzaugau iki to ka dabar girdziu is vis pakerta kojas
si savaite man truputi sunki tai turbut nebusiu kelias dienas prie kompiuterio, bet po kiek laiko visom pazadu issiusti jusu nuotraukeles (dideles)
QUOTE(Benitta @ 2008 09 07, 23:50)
Wow, net išsižiojau pamačius
Vėlgi grįšiu prie savo nuomonės, kad išlavinta "photographic eye" daro stebuklus
ačiū už tokią puikią dovaną
Labai gražiu kampu mano ir dukrytės akys susigrojo
Na o šiaip, tai turiu tokį pastebėjimą, kad
vvvvv labai moka dirbti su žmogumi, tiek savo kailiu tai patyriau, tiek stebėdama iš šono kaip ji dirba su kitais - moka ir įtampą nuimti ir nuteikti reikiamai, tiesiog neįtikėtina (gal turi ir psichologės išsilavinimą?)... kad net pozuodamas žmogus (o gal tiksliau - žinodamas, kad jį fotografuoja) lieka natūralus, be dirbtinių šypsenų ir pan. mimikų...
photographic eye...
pati sau pavydžiu, nes tokių gražių nuotraukų su Maže nesam turėjusios...
be galo graziai parasei. Aciu. labai didelis aciu!
manau dar pasifotografuosim, jei tik noro bus
issiusiu foto ir tau tik veliau
QUOTE(Smiltis @ 2008 09 08, 09:06)
Tiesa, vvvvv, gal tu kada būni Klaipėdoje Aš tada norėčiau paprašyti kad mano mergiotę pfotkintum (ne už dyką aišku ).
uz pinigus fotografuoti dar tikrai nemoku.
jei kada busiu Klaipedoj mielai pafotografuociau
QUOTE(peppi @ 2008 09 08, 09:36)
vvvvvv, puikios foto iš mytoačiū, nepyksi, įsikliopinau iškart į kūdros profilį
vvvvv, tau laikas fotografuoti žmones turi tam duomenis - norą, pajautimą, gebėjimą bendrauti ir tave tai veža tiesiog... spirgutis
kliopink kur tik sirdis geidzia
svarbiausia, kad patinka
o siaip Peppi dziaugiuos susipazinus
o dar labiau dziaugiuosi, kad atsipalaidavai prie mano fotoaparata, pasitikejai manim
atsiusiu tau veliau ir tavo nuotraukas
p.s. esi begalingai idomi ir isskirtine
p.p.s. o actionai matyti
--------
del ND kadangi pasiuliau tema. noreciau dar kaip prieda pasiulyti ne knistis archyvuose, o uzsidegti noru fotografuoti ir susirasti koki modeliuka
mama, teti, drauge.. bet ka
kitu nuotraukyciu nepakomentuosiu, nes pabegu.. sekmes visoms :*
ai dar idedu kas netycia kudroj nemate pasizaidima su meeto nuotraukom.
kazkaip norejau kazko originalaus ir manau visai gavosi
na tai iki