Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Rudaakė @ 2008 09 09, 19:40)
man originalas graziausiai ziurisi  ax.gif

o man visi geriau be kamanės atrodytų hihihi.gif paskutinis variantas mažiausiai 'limpa".
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2008 09 09, 15:51)
merginos, SOS, nesupranatu kas nutiko....

maniškiame tai buvo vienas strypukas ant kurių užsineria kortelė užlinkęs
Atsakyti
dar karta laba visoms mamytems smile.gif
esu tokia pakyleta, auksciau dangaus. Jusu zodziai kazkas tokio. niekad nebuvau taip ivertinta.
man nepaprastai malonu, nepaprastai.. tai tokia stipri jega, kad noriu fotografuoti jusu deka visa pasauli!
tikiuosi dar ne karta susitikti ir visas mielai pafotografuoti. visos esate begalingai grazios, idomios ir siltos.. o dar kai su jumis cia per pusantru metu uzaugau iki to ka dabar girdziu is vis pakerta kojas wub.gif
si savaite man truputi sunki tai turbut nebusiu kelias dienas prie kompiuterio, bet po kiek laiko visom pazadu issiusti jusu nuotraukeles (dideles) 4u.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 09 07, 23:50)
Wow, net išsižiojau pamačius 
Vėlgi grįšiu prie savo nuomonės, kad išlavinta "photographic eye" daro stebuklus  ačiū už tokią puikią dovaną
Labai gražiu kampu mano ir dukrytės akys susigrojo
Na o šiaip, tai turiu tokį pastebėjimą, kad vvvvv labai moka dirbti su žmogumi, tiek savo kailiu tai patyriau, tiek stebėdama iš šono kaip ji dirba su kitais - moka ir įtampą nuimti ir nuteikti reikiamai, tiesiog neįtikėtina (gal turi ir psichologės išsilavinimą?)... kad net pozuodamas žmogus (o gal tiksliau - žinodamas, kad jį fotografuoja) lieka natūralus, be dirbtinių šypsenų ir pan. mimikų...
photographic eye...
pati sau pavydžiu, nes tokių gražių nuotraukų su Maže nesam turėjusios...

be galo graziai parasei. Aciu. labai didelis aciu! wub.gif
manau dar pasifotografuosim, jei tik noro bus wink.gif
issiusiu foto ir tau tik veliau

QUOTE(Smiltis @ 2008 09 08, 09:06)
Tiesa, vvvvv, gal tu kada būni Klaipėdoje Aš tada norėčiau paprašyti kad mano mergiotę pfotkintum (ne už dyką aišku  ).

uz pinigus fotografuoti dar tikrai nemoku.
jei kada busiu Klaipedoj mielai pafotografuociau wink.gif

QUOTE(peppi @ 2008 09 08, 09:36)
vvvvvv, puikios foto iš mytoačiū, nepyksi, įsikliopinau iškart į kūdros profilį
vvvvv, tau laikas fotografuoti žmones turi tam duomenis - norą, pajautimą, gebėjimą bendrauti ir tave tai veža tiesiog... spirgutis

kliopink kur tik sirdis geidzia biggrin.gif svarbiausia, kad patinka wink.gif
o siaip Peppi dziaugiuos susipazinus smile.gif o dar labiau dziaugiuosi, kad atsipalaidavai prie mano fotoaparata, pasitikejai manim smile.gif
atsiusiu tau veliau ir tavo nuotraukas
p.s. esi begalingai idomi ir isskirtine smile.gif
p.p.s. o actionai matyti biggrin.gif

--------
del ND kadangi pasiuliau tema. noreciau dar kaip prieda pasiulyti ne knistis archyvuose, o uzsidegti noru fotografuoti ir susirasti koki modeliuka smile.gif mama, teti, drauge.. bet ka smile.gif

kitu nuotraukyciu nepakomentuosiu, nes pabegu.. sekmes visoms :*

ai dar idedu kas netycia kudroj nemate pasizaidima su meeto nuotraukom.
kazkaip norejau kazko originalaus ir manau visai gavosi
na tai iki

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 09, 15:05)
aš, pvz., į portretą gal iš archyvų vieną kitą ištraukčiau biggrin.gif
As irgi ax.gif

QUOTE(peppi @ 2008 09 09, 20:35)
Vel apsirgau actionais doh.gif
Man labiausiai patinka originalas, isryskeja gele, perejimai, atspalviai, kituose vaiantuose jie nublanksta ir nuotrauka tampa plokstoka. paskutinis dar visia kabina

QUOTE(vvvvv @ 2008 09 09, 22:33)
ai dar idedu kas netycia kudroj nemate pasizaidima su meeto nuotraukom.
Gavosi, gavosi, jau kudroje sakiau kad labai saunus darbas, man patiko wink.gif

O meete ir as norejau sudalyvauti, bet vykau i zarasus, kulturos sostine :hihih:
Nuotraukos labai nuotaikingos, matau smagu buvo smile.gif
Atsakyti
Sveiki, aš kaip visuomet tik greitomis permetu naujienas, nes laiko visiškai neturiu. Labai gaila, kad negalėjau atvykti į susitikimą, buvau išvykusi į sodybą. Peržiūrėjau nuotraukas, tai smagumėlis! Nuotaika tiesiog trykšta visos nuotraukos!! Tikrai labai gaila, kad negalėjau atvykti.

Taip pat labai noriu prisijungti prie pagyrimų Vvvv - tavo pažanga begalinė, tu tikrai puiki žmonių fotografė, taip ir toliau! Ir aišku labai gaila, kad nepavyko tada susitikus paplepėti, tą vakarą kaip ir visos mano dienos viskas vyko bėgomis.. ech.. kada aš pailsėsiu?? Gal nuo gruodžio išėjusi dektretinių?.. nuoširdžiai tikiuosi unsure.gif

Dar labai užstrigo Anasko nuotraukos Rankų temai! Super!!!
Antroji "Raganavimas" ypatinga! Na gal ne mano nuotaikai visos jos, bet idėja ir atlikimas tikrai ypatingas. Lenkiu galvą 4u.gif

Daugiau sunkiai ką galiu taip prabėgom pakomentuoti. Tikrai labai gaila, kad toliau atostogauju nuo SM.

Dar įdedu porą šeimyninio albumo nuotraukėlių, kad parodyčiau, kad nevisiškai padėjau aparatus dulkėti į lentyną biggrin.gif tiesa šiuo metu daugiausia dirbu panoraminės nuotraukos interjerui (0,5 m x 3,5 m) idėjos vystimu ir atlikimu. Nėra taip lengva padaryti tokią ilgą nuotrauką.. doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 09 rugsėjo 2008 - 20:59
Daba zhiu, kad nuotraka panasi, kaip kad Anasko neperseniausiai is pajurio rode blush2.gif
Prasau komentaru, ir geriau spalvota ar jb?
Siuo metu labai metausi..verciu vis nuotraukas i jb ir nesuprantu kaip geriau
bijau kad tuoj visai atsisakysiu spalvu, matyt del to kad su jom nesusitvarkau.
Ir visur kur jb nebesinori remu, dazniausiai unsure.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 09 09, 22:58)
Dar įdedu porą šeimyninio albumo nuotraukėlių
Man labai mielos ir kokybiskos nuotraukeles, ir spalvos patiko, bet tamsoka, noretusi ju skaistesniu, dabar dar tas baltas remas sukuria dideli kontrasta ir nuotraukos tampa dar tamsesnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 09 rugsėjo 2008 - 21:02
Grethen, as labiau.. uz spalvota. mano iprastinis poziuris toks: jeigu spalvos nekliuna (bardakas, nedera, pacios spalvos negrazios ir pan) ir nera jokio ypatingo sumanymo (pabrezti ritma, silueta ir pan), tai as linkusi palikti spalvota. dar labiau linkusi palikti spalvotas nuotraukas ten, kur jos pabrezia metu laiko spalvinguma - ypatingai vasara, ankstyva rudeni
Atsakyti
Pupeliuk, zavus mazylis, bet foto labai tamsios man atrodo, ypac veidukas kaip tamsiom demem nuejes 4u.gif

Grethen, man spalvota patinka daug geriau thumbup.gif
Atsakyti
Grethen, spalvota foro smagi, gražiai išsiliejęs siluetas.

Pupeliuko, antros vaikiuko foto smagi išraiška

O čia mano savaitgalio "gaudymai":

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 09 10, 00:29)
Man siam kadrui noetusi daugiau erdves, ir labai jau pilka nuotrauka, daugiau sviesos ir kontrasto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 09 09, 20:58)

Dar įdedu porą šeimyninio albumo nuotraukėlių

Grazus vaikiukas.Smagios nuotraukos.Gal kiek tamsokos.Bet as per "laptopa" ziuriu,tai gal todel taip atrodo.

QUOTE(Grethenn @ 2008 09 09, 21:06)

Prasau komentaru, ir geriau spalvota ar jb?

Man kaip "ligonei" tai j/b labiau.

As ka tik uzsisakiau internetu savo vestuviu albuma.Visa su j/b nuotraukomis. doh.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 09 09, 22:29)

Man gal daugiau vandens ir smelio noretusi. g.gif
Atsakyti
nežinau, kodėl Pupeliuko vaikio nuotraukos kam nors atrodo tamsokos. g.gif man jos superinės - puiki šviesa, šimtaprocentinis rakursas, puikios spalvos. Pupeiukiškai.. Man tai labai gražu 4u.gif
Atsakyti
nuo keliu dirba procentras? 4u.gif vesiu savo dvi vidut.formato juosteles jb smile.gif
Atsakyti