merginos, SOS, nesupranatu kas nutiko....
gal kam taip buvo...
isemiau atminties kortele, dabar noriu idet, ogi neina! tiesiog neisistumia kai ijungiu be korteles aparata, raso memory card error, nieko nesuprantu, tikrai kortele isemiau kaip visada.....
PentaxK20 pas mane
zinok bandziau visaip.... tikrai gerai dejau, idaviau vyrui kad nuveztu paziuret, ziuresim ka sakys sestadieni reikia dirbt ir se tau gerai, kad turiu dar K200.....
QUOTE(Rudaakė @ 2008 09 09, 08:38)
zinok bandziau visaip.... tikrai gerai dejau, idaviau vyrui kad nuveztu paziuret, ziuresim ka sakys sestadieni reikia dirbt ir se tau gerai, kad turiu dar K200.....
tikiuos nieko rimto Parasyk labai idomu,kodel taip nutiko
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 09, 17:54)
tikiuos nieko rimto Parasyk labai idomu,kodel taip nutiko
kazkas ten atsoko, nepatvarke.... sako bandyt su pincetuku patraukt ta knyputi, bet bijau na jei neiseis, tada gausiu duot taisyt, bet kaip gaila, gausiu dirbt su K200 vat ir neturek atsarginio aparato
QUOTE(peppi @ 2008 09 09, 18:35)
Na tai kaip ten su namu darbais ?
Portretas? Darytas per pastaraja savaite? Galima traukt is archyvu? Beje manau jei galima butu knistis archyvuose oi kokiu idomiu variantu islystu i dienos sviesa
Vel apsirgau actionais
va cia originalas
Portretas? Darytas per pastaraja savaite? Galima traukt is archyvu? Beje manau jei galima butu knistis archyvuose oi kokiu idomiu variantu islystu i dienos sviesa
Vel apsirgau actionais
va cia originalas
man originalas graziausiai ziurisi
Peppi man originalas patinka ir pirmas is action'u - tokia gera intensyviu spalvu derme...
Beje, kaip ND - anksciau gi 2 savaites budavo...
Beje, kaip ND - anksciau gi 2 savaites budavo...
Peppi, paziurejau dar kart, atvirkstine tvarka; atkreipiau demesi i tai ka parasei, bet man visgi pirmas actionas... Skonio reikalas, speju..
ND termina kazkas rupestingai pataise... Kaip del archyviniu portretu?
ND termina kazkas rupestingai pataise... Kaip del archyviniu portretu?
isgyde man vyras aparata pasirodo nuo korteles nuluzo atplaisele ir ji ten likus buvo
QUOTE(peppi @ 2008 09 09, 19:43)
o man labai paskutinis patinka bitutes uzpakaliukas toks oranzinis ir gelytes ziedeliu spalviniai perejimai subtilus...tik gal kiek per tamsus kadras
originalas tai man kazkoks neidomus
originalas tai man kazkoks neidomus
net žagtelėjau
man antras patiko labiausiai