Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

merginos, SOS, nesupranatu kas nutiko....
gal kam taip buvo...

isemiau atminties kortele, dabar noriu idet, ogi neina! tiesiog neisistumia unsure.gif kai ijungiu be korteles aparata, raso memory card error, nieko nesuprantu, tikrai kortele isemiau kaip visada.....

PentaxK20 pas mane 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 09 rugsėjo 2008 - 14:51
Rudaake, gal ne ta puse kortele kiši? O gal šiek tiek suskersuoji ir nepataikai į "bėgiukus" ? g.gif
Atsakyti
zinok bandziau visaip.... tikrai gerai dejau, idaviau vyrui kad nuveztu paziuret, ziuresim ka sakys doh.gif sestadieni reikia dirbt ir se tau doh.gif gerai, kad turiu dar K200.....
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 09 09, 08:38)
zinok bandziau visaip.... tikrai gerai dejau, idaviau vyrui kad nuveztu paziuret, ziuresim ka sakys  doh.gif  sestadieni reikia dirbt ir se tau  doh.gif  gerai, kad turiu dar K200.....

tikiuos nieko rimto 4u.gif Parasyk labai idomu,kodel taip nutiko g.gif
Atsakyti
Na tai kaip ten su namu darbais smile.gif ?
Portretas? Darytas per pastaraja savaite? Galima traukt is archyvu? Beje manau jei galima butu knistis archyvuose oi kokiu idomiu variantu islystu i dienos sviesa biggrin.gif

Vel apsirgau actionais doh.gif
va cia originalas smile.gif
user posted image

o cia trys variantai ir visi man savaip malonus ziuret rolleyes.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 09, 17:54)
tikiuos nieko rimto 4u.gif  Parasyk labai idomu,kodel taip nutiko g.gif

kazkas ten atsoko, nepatvarke.... sako bandyt su pincetuku patraukt ta knyputi, bet bijau doh.gif na jei neiseis, tada gausiu duot taisyt, bet kaip gaila, gausiu dirbt su K200 doh.gif vat ir neturek atsarginio aparato doh.gif

QUOTE(peppi @ 2008 09 09, 18:35)
Na tai kaip ten su namu darbais smile.gif ?
Portretas? Darytas per pastaraja savaite? Galima traukt is archyvu? Beje manau jei galima butu knistis archyvuose oi kokiu idomiu variantu islystu i dienos sviesa biggrin.gif

Vel apsirgau actionais doh.gif
va cia originalas smile.gif

man originalas graziausiai ziurisi ax.gif
Atsakyti
Peppi man originalas patinka ir pirmas is action'u - tokia gera intensyviu spalvu derme...

Beje, kaip ND - anksciau gi 2 savaites budavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 09 rugsėjo 2008 - 18:42
o man labai paskutinis patinka smile.gif bitutes uzpakaliukas toks oranzinis ir gelytes ziedeliu spalviniai perejimai subtilus...tik gal kiek per tamsus kadras
originalas tai man kazkoks neidomus biggrin.gif
Atsakyti
Peppi, paziurejau dar kart, atvirkstine tvarka; atkreipiau demesi i tai ka parasei, bet man visgi pirmas actionas... Skonio reikalas, speju..
ND termina kazkas rupestingai pataise... Kaip del archyviniu portretu?
Atsakyti
isgyde man vyras aparata biggrin.gif pasirodo nuo korteles nuluzo atplaisele ir ji ten likus buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 09 09, 19:43)
o man labai paskutinis patinka smile.gif bitutes uzpakaliukas toks oranzinis ir gelytes ziedeliu spalviniai perejimai subtilus...tik gal kiek per tamsus kadras
originalas tai man kazkoks neidomus biggrin.gif

net žagtelėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man antras patiko labiausiai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 09 rugsėjo 2008 - 19:20
peppi, man trečia.
Atsakyti